Şimdi Ara

Windows 10 Hakkında Kafamdaki deli Sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Hala Windows 7 kullanıcısı olan ben, Windows 10 çıksa da kullansak diyordum. Teknik Önizleme zaten vardı fakat yükleme gereği duymamıştım. Ama Microsoft teknik önizlemeye yükleyen kullanıcılara Windows 10'u ücretsiz olarak verecekmiş. (Nerde beleş oraya yerleş ) Bende teknik önizlemeyi yüklemeye karar verdim ama kafamda dolaşan soruların cevabını en iyi burada alırım diye düşündüm

    Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü;
    1. Gerçekten yüklenmeli mi? Yani yükleyenler herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

    2. Yükleme sırasında verilerim ne olacak? Bütün verileri D:/'ye mi atmam gerek?

    3. Windows şöyle bir uyarıda bulunarak korkutmaya çalışmış. Başarılı olduğu da o yüzden bu konuyu açıyorum Ben kendim kişisel bilgisayarıma yükliyicem ama Gerçekten yüklenmesi önerilmez birşey mi? Bir çökme, veri silinmesi gibi sorunlar olacak mı?

    quote:

    Önemli

    Bir ISO dosyasını DVD'ye dönüştürmenin en kolay yolu Windows Disk Yansıması Yazıcı programını kullanmaktır.

    Unutmayın, bunun gibi tamamlanmamış bir yapıyı kullanmak riskli olabilir. Bu nedenle, bu önizlemeyi birincil ev veya iş bilgisayarınıza yüklememenizi öneririz. Bilgisayarın beklenmedik durumlarda çökmesi, dosyalarınızın zarar görmesine, hatta silinmesine yol açabileceğinden, her şeyi yedeklemeniz gerekir.

    Windows 10 Insider Preview kullanmaktan vazgeçmek ve Windows'un eski sürümüne geri dönmek isterseniz, bilgisayarınızla birlikte verilen kurtarma veya yükleme medyasını (genellikle bir DVD'dir) kullanarak eski sürümünüzü yeniden yüklemeniz gerekir. Kurtarma medyanız yoksa, bilgisayarınızın üreticisi tarafından sağlanan yazılımı kullanarak bilgisayarınızdaki kurtarma bölümünden kurtarma medyası oluşturabilirsiniz. Bu işlemi, güncellemeden önce yapmanız gerekir. Daha fazla bilgi için bilgisayarınızın üreticisine ait web sitesinin destek bölümüne göz atın.

    Windows 10 Insider Preview yükledikten sonra, Windows'un eski sürümüne geri dönmek için bilgisayarınızın kurtarma bölümünü kullanamazsınız.


    Şimdilik bu kadar







  • Son gücelemelere göre sadece lisanslı 7 ve 8.1 kullanan pclere ücretsiz windows10 verileceği detayı eklendi,boşuna kurmuşssun teknik izlemeyi.
  • amt.42 A kullanıcısına yanıt
    Windows 10 lisansi Windows 7 veya 8 veya 8.1 olmayanlara verilmeyecek. Windows insider programina katilmis olanlara ise retail surume gecis verilecek ancak insider programinda kayitli kalmalari istenecek. Yani butun guncellemeler ve diger yamalarin deneme tahtasi olacaklar. Bunu kabul edenler insider programi cercevesinde windows 10 kullanmaya devam edecekler. Aksi halde windowsu etkinlestiremeyecekler.
    Windows 10 icin henuz tam surum cikmadi halen insider programi cercevesinde teknik onizleme surumu devam ediyor. Uzman kullanici degilseniz bir cok sorunla basetmek zorunda kalmaniz olasi.
  • yükleme sırasında verilerini, yedeklemen, en güvenli seçenektir.(harici bir sürücü daha güvenilir olurdu.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.