Şimdi Ara

Windows 10 Groove Müzik uygulaması hatalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 Groove Müzik uygulaması hatalı.

    Eğer Groove Müzik uygulamasına şarkı dinlemek için kullanıyorsanız 2 hata mevcuttur. Şu an için çözüm Windows Media Player kullanmaktır.

    1-Şarkıları yükledikten sonra sadece "Şimdi Yürütülüyor" kısmından şarkı geçişi yapabilirsiniz. Diğer bölümlerde şarkı geçişi yapmaya kalktığınızda şarkı listesi sıfırlanma hatası vardır.

    2-Groove Müzik uygulamasını simge durumuna indirdiğinizde şarkı çalan parçanın duraklama hatası vardır. Bu hatayı başka kullanıcılarda fark etmiş.

    https://www.youtube.com/watch?v=MgjtvO8FCBU

    https://answers.microsoft.com/en-us/musicandvideo/forum/xboxmusic/groove-music-stops-playing-when-minimized/a9de4875-90c4-4455-8ea6-6cc18618b168?auth=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci1 -- 7 Ağustos 2015; 16:39:23 >







  • Video uygulamasında da hata var. Altyazı gölümü bir video açtığınızda herhangi bir altyazı seçmek istediğinizde video öyle bir kasıyorsaki. 1-2 fps de çalışıyor. Fotoğraflar uygulaması da baya yavaş açılıyor. Video ve fotoğraflar uygulaması tırt.
  • 8.1 den update ettiğimde bu iki sorunda yoktu çok beğenmiştim temiz format atayım dedim ondan sonra böyle bi hata ile karşılaştım programı bilgisayardan kaldıramıyorsun, bilgisayardan tamamen kaldırıp geri yüklemek 2. hatanın çözümü olabilir yapamadığım için bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MillionDollarsMan -- 9 Ağustos 2015; 15:23:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.