Şimdi Ara

win8 prepare automatic repair loop sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lenovo z500 kullanıyorum bir şey indiriken bi anda dondu reset attı sonra prepare automatic repair dedi bekledim sonra mavi ekran veriyor tekrar prepare automatic repair diyor bu şekilde devam ediyor lenovo da system recovery var onu başlatıyorum oda işe yaramıyor yine mavi ekrarn verip prepare automatic repair diyor yarın finalim var çalışırken gitti pc acil düzeltmem gerek yardımcı olursanız sevinirim.



  • Konuyu hortlatacağım fakat aynı sorunu bende yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varmı?
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    içindekileri kurtarmak istiyorsan ubuntu live usb yap dosayalarını yedekle sonra pcnın garantısı duruyorsa garantıye gonder bana harddisk hatası demişlerdi.(Para ödemedim)
  • Harddiskimde önemli birşey yoktu. O yüzden Reset Your Pc seceneği ile format attım. Biligisayar ilk alındığı haline döndü (kişisel ayarlarım, office programlarım vs.. silinmeden). Lenovo yu ve microsoft u aradığımda teknik servis müdahalesi olmadan çözülemeyeceğini söylemişlerdi. Tüketicinin fendi yine teknik servisi yendi...
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    ozaman aynı sorun değilmiş benimki ile muhtemelen yazılımsal sorunmuş seninki bende hiçbir şekilde reset atılmıyordu 2 hafta boyunca denemediğim yöntem kalmamıştı.gerçi servisten geldikten sonrada çok verimli çalıştığı söylenmez hiç sevmiyorum servis olayını nezaman teknolojik bir aletim servise gitse birdaha eskisi gibi olmuyor geldğinden beri leptop 10-15 defa mavi ekran verdi sanırım nereye kadar dayanacak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.