Şimdi Ara

win7 usb format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sandisk cruzer blade 8gb usb var usb üzerinden pc ye format atmak istiyorum, usb de sadece win7 iso dosyası olması gerekiyor tabiki ancak usb nin içinde 150mb kadar yer dolu olarak gösteriyor ancak usb boş 8-10 kez biçimlendirdim nfst fat fat32 exfat tüm bu türlerde benim işii nfst görüyor iso 5gb olduğu için, diğer format türlerinde tamamen boş görünüyor ama nfts yapınca yine aynı şekilde az bir şey var görünüyor, googledan usb format programları indirdim, swisknife, hp usb dis storage vb. ama nafile 3-4 saattir uğraşıyorum varmı yapılacak bir şey, bazı yerlerde u3 programını iptal etmek gerek diyor ama bu zaten şuan görünmüyor bende, ama iptal etmek yeniden kurup kaldırmak için onuda indirmek istedim ancak onuda bulamadım sandiskin sitesinde falan linki var dosya yok bilgisi olan paylaşırsa sevinirim !!!!



  • quote:

    Orijinalden alıntı: theistman

    sandisk cruzer blade 8gb usb var usb üzerinden pc ye format atmak istiyorum, usb de sadece win7 iso dosyası olması gerekiyor tabiki ancak usb nin içinde 150mb kadar yer dolu olarak gösteriyor ancak usb boş 8-10 kez biçimlendirdim nfst fat fat32 exfat tüm bu türlerde benim işii nfst görüyor iso 5gb olduğu için, diğer format türlerinde tamamen boş görünüyor ama nfts yapınca yine aynı şekilde az bir şey var görünüyor, googledan usb format programları indirdim, swisknife, hp usb dis storage vb. ama nafile 3-4 saattir uğraşıyorum varmı yapılacak bir şey, bazı yerlerde u3 programını iptal etmek gerek diyor ama bu zaten şuan görünmüyor bende, ama iptal etmek yeniden kurup kaldırmak için onuda indirmek istedim ancak onuda bulamadım sandiskin sitesinde falan linki var dosya yok bilgisi olan paylaşırsa sevinirim !!!!

    sorularınızı bu başlığa iletebilirsiniz.

    Win7 ANA KONU

    Bütün soruları cevapları topluyoruz dev bir topic oluyor.

    http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm




  • anladığım kadarıyla win 7yi iso halinde flash belleğe kopyaladın eğer öyleyse çalışmaz. isoya sağ tıkla klasöre çıkar seçeneği ile çıkart sonra klasördeki doyaları belleğe kopyala öyle dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.