Şimdi Ara

Win7 Pro 64 Bit' ten Mac pro' ya ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak. İşyerimde ve evde Win 7 Pro 64 Bit ve office programları yüklü masaüstü bilgisayarlar kullanıyorum. Mac lere ilgim epeydir vardı ama sadece ilgi olarak kaldılar. Tasarım ve kullanım şıklığı içindi bu ilgide sadece. Yoksa ciddi mac bilgim falan yoktur. Şirkette 5 kullanıcılı Logo Go Plus muhasebe programı kullanıyorum ve ana bilgisayar benimki. Ayrıca şirkette bir ağ kurulu ve ortak ağ harddiskleri kullanımda, benim tüm bilgisayarların paylaşım klasörlerini ve ağ harddisklerini ( 2 adet ) sorunsuz görebilmem, kullanmam gerekli. Ayrıca teklif programı var win 7 de çalışan 5 kullanıcılı bir program bu ve yine ana bilgisayar benimki.

    Şimdi sorum şu, ben mac pro retina ekranlı en iyi modelini almak istiyorum ama işlerimi aksatır mı? Mevcut işlerime devam edebilir miyim yoksa bu hayali unutayım mı?

    Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...



  • Sanırım konu hakkında bilgisi olan kişi yok... Sağlık olsun...
  • Merhaba,

    Şirketinizde anabilgisayarın (sunucunun) sizin makinanız olması bir dezavantaj, ve notebook gibi bir bilgisayarın bu şekilde kullanımı doğru olmayacaktır zaten. Siz şirkete geç gittiğinizde ya da uğramadığınızda, anabilgisayar sizinki ise muhasebe programı nasıl çalışacak? Mevcut masaüstü bilgisayarınız anabilgisayar olarak kalacak ise Macbook alarak üzerine sanal makine yazılımları (parallels, vmware vb.) kurarak windows çalıştırabilirsiniz. bu sanal makineler üzerinde Logo go plus ve tekliflendirme yazılımınızın çalışacağını tahmin ediyorum, yalnız Pararlels i satın aldıktan sonra üzerinden Windows çalıştırmak için de bir Windows lisansı almanız gerekiyor . Sadece mac book pro retina ihtiyacınız var mı bunu değerlendirin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.