Şimdi Ara

Win7 de bilgisayarın çaldığı sesleri kaydedemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayıt seçenekleri arasında sadece mikrofon gözüküyor. Başka kayıt aracı yok. Vista yüklüyken vardı. Çaldığım sesleri de kaydedebiliyordum. (filmlerden, mp3lerden kayıt yapabiliyordum) Şimdi yapamıyorum. Bi çözümü var mıdır?



  • denetim masasında ses ile ilgili yere tıkla recording te stereo mix var onu default yaparsan olacak kolay gelsin...
  • Ben de çok aramıştım bu özelliği ama sonradan öğrendim ki Win7'de mp3 kopyalamayı engellemek için bu özellik kaldırılmış, yani Win7 ile gelen ses kartı sürücülerinde bu özellik yok manuel olarak ses kartının en son sürücüsünü indirip kurunca Stereo Mix özelliği ekleniyor. Eğer ses kartı onboard realtek isehttp://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false buradan en son çıkan sürücüyü indirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 3 Kasım 2010; 12:43:03 >




  • quote:

    Ben de çok aramıştım bu özelliği ama sonradan öğrendim ki Win7'de mp3 kopyalamayı engellemek için bu özellik kaldırılmış, yani Win7 ile gelen ses kartı sürücülerinde bu özellik yok manuel olarak ses kartının en son sürücüsünü indirip kurunca Stereo Mix özelliği ekleniyor. Eğer ses kartı onboard realtek isehttp://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false buradan en son çıkan sürücüyü indirebilirsin.



    Çok teşekkür edeerim. Sürücüyü yükleyince söylediğin gibi problem çözüldü.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.