Şimdi Ara

win2ooo server da acilisa sifre koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar win2000 server da acilis sifresi yok olsa bile soyle bir dert var.bazi gereksiz arkadaslar serverda nette sorf yapiyorlar nasil yapayimda server acilistan 5 dkk filan sonra sifre li ekrana donsun ama sistem de saglikli olarak calismaya devam etsin....



  • Kullanıcı hesaplarından istedigin kullanıcı hesabına şifre koyabilirsin. Hatta bu duzenlemeleri yaptıktan sonra Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu aktif edebilirsin. Bilgisayarın Hesabı kilitleme olayına kadar olan herşeyi Group policy den halledebilirsin.Detaylı bilgi için ö.m atabilirsin.
  • kardes ılk wındow server 2003 sıfre koymak ıstıyorsan kullanıcı hesaplarından da yapabılırsın ama bu yontemı sanırım soylememısler yazmamıslar baslat-calıstır kısmına syskey yazarsan karsına bır pencere cıkar ordan guncellestırı tıkla yukarda baslatma parolası yazan yere tıklarsan sifre yazan yerler aktıf olacak ve oraya ıstedıgın sıfreyı yazıp tamam deyınce bılgısayar her acılısta sıfre soracak sana acılmadan once
  • TESEKKURLER supersinizzz
  • arkadaşın istediği syskey falan değil, zira o sistemi hiç çalıştırmaz.
    senin yapmak istediğin olay: bi tane ekran koruyucu beğencen (mesela oturum açma ekran koruyucusu - logon screensaver) süresini 1 dk'ya düşürecen, sonrada devamında parola korumasını etkinleştirecen. tabi umarım windows'unun kullanıcı hesapları şifrelidir.
    eğer değilse ctrl+alt+delete tuş kombinasyonu ile windows güvenliği ekranı karşına çıkar, parolayıa değiştir deyip istediğin kullanıcının eski parolasını ve yeni parolasını girerek değşştirebilirsin. (eski parola yoksa o kutuyu boş bırakman gerekir). v.s. v.s. v.s.
  • okdir ekran korucuyu isiyle hallettin cok basitmis yaww

    yasasin DONANIMHABER(FORUM)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.