Şimdi Ara

Win XP sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim bilgisayarda ;
    bazen search için gerekli bir dosya bulunamıyor hatası alıyorum ve arama yapamıyorum;
    task manager çıplak kaldı sanki üzerindeki butonlar falan yokoldu;
    ve açılışta uzun süre taskbara erişemiyorum, bunun ağdan olduğunu sanıyodum ama ağı kapatıncada aynı sorun devam ediyor, startupta ise hiçbir programı otomatik başlatmıyorum.
    yardımlar için şimdiden saolunn..



  • BaşLat çaLıştır msconfig yaz entere bas .. AçıLacak pencereyi bira zinceLe .. ÖnceLikLe otomatik açıLan programLarın hepsini iptaL et sonra güwenLi modda aç tekrar aynı yere gir otomatik açıLmasını istediğin programLarı aktif yap PC yi kapatıp aç .. Açarken F( tuşuna bas .. En son iyi yapıLandırmada Pc yi başLat .. AçıLdıktan sonra muhtemeLen herşey düzeLecektir. DüzeLmezse sorun daha ciddidir Yeniden yükLemekten başka çözümün yok derim ozaman sana ..

    SewgiLerimLe !! ..
  • saol dostum en son iyi yapılandırma işe yaramamıştı.. zaten açılışta hiçbişey başlatmıyom (fare, klavye yazılımlarını bile...) bu tarz sorunlar biçok arkadaşımda da var? OP kurmaktan da bıktım artık tekrar sağol...
  • Search olayının çözümünü biliordum fakat unuttum. System altında bir inf dosyası vardı, ona sağ klikleyip install deyince oluyordu. Ama dosyanın ismini hatırlayamıyorum. Netten araştır istersen biraz, kusura bakma daha fazla yardımcı olamıyorum..
  • sağol dostum bende bi dergide görmüştüm aynı olayı ama sanırım dergi ya ayaklandı gitti ya da kendini 15 saniye içinde yok etti :) bulamıyom hiçbiyerde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.