Şimdi Ara

Win 8 ses sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bilgisayarima win 8 kurunca ekrar kartim calismamaya basladi bende yeni bi tane ekran karti satin alip taktim ve sorun çözüldü ama bu seferde bilgisayarda ses cikmamaya basladi (alt sag kösede haporlör işaretinde x işareti var) bende bu ekran kartini gönderip başka bi marka (ati v3800) ekran karti ismarladim ve bugün taktim fakat yine ayni sorun devam ediyor, eger ekran kartini cikarip onboard ekran kartini kullandigim zaman ses sorunu ortadan kalkıyor. Sorunu çözmek için üreticinin ses driverini indirip adminastrator olarak calistirdim olmadi, uyumluluk sorunu giderme yi denedim olmadi , ati nin sitesinden kendi driverini indirip tekrar kurdum yine olmadi, acaba bu sorunu nasil çözerim, bi zahmet yardimlarinizi bekliyorum,tesekkürler.



  • Ekran kartı driverindan sonra saçma sapan ses kaynakları yüklemiştir. Sese sag tıkla özelliklerden kaynağı kendi ses kartını seç. Büyük ihtimalle sorun budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses ikonuna sag tiklayinca ses denetimi seçenekleri diye bi ayar yeri var ama orda birkaç seçenek var onlari denedim yine olmadi.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar, nasil yaptigimi yazayimda belki baskalarininda isine yarayabilir, biostan "onboard audio" >>> auto olan yeri enable (etkin) yaptım sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.