Şimdi Ara

Win 7 de wirless adaptor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airties wus 300 kablosuz usb adaptoru ile masa ustu bilg. İnternete baglamaya calisiyorum, fakay cd den kurulum yapmamaragmen sistem adaptoru sanki bluetooth cihazi olrak algiliyor ve bahlanti kuramiyorum. Da once xp kullaniuordim herhangi bir hata yoktu suan win7 yukledim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CD'den utility veya yazılımı kurmayın hocam. Driver'i Bilgisayarım>AygıtYöneticisi sayfasından bağlanarak sürücü güncelleştir diyerek CD içerisinden driver klasöründen kurun. Win7 direk olarak görmüyor zaten o USB'yi dediğim gibi yapmanız lazım. Eğer CD den programı kurduysanız kaldırın sonra bilgisayarı yeniden başlatın Bilgisayarım>AygıtYöneticisi sayfasından sarı renkte soru işareti olanı sağ tıklayarak sürücü güncelleştirin. Çözüm bu. Hala olmuyorsa eminim Win7 ile uyumlu değildir.


    Diyecektim ki şimdi sitesiden baktım Win7 ile uyumlu değil :)

    http://airties.com/product-details.asp?pn=WUS-300&s=3&ci=117&i=&cat1=&cat2=&dil=tr

    yukarıdaki bağlantıdan girdikten sonra sol menüden Sistem gereksinimlerine bakarsanız göreceksiniz.

    Desteklediği işletim sistemleri;

    WUS-300 125 Mbps Kablosuz USB Adaptör

    İşletim sistemi: 32 bit XP ve Vista
    USB port


    Üzgünüm..




  • wus 300 win7 32 destegi vardir. 64 bit destegi yoktur. Eger 32 ise sag tıkla Sürücü Yazılımını Güncelleştir deyıp surucu yazilim icin bilgisayarimi tara sonra bilgisayarimdaki surucu yazilimdan secmeme izin ver deyeceksin. sonrasinda disket vardan driver gostereceksin cihaz kurulumu yaparsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 8 Aralık 2011; 1:19:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mynameis_NEO

    Airties wus 300 kablosuz usb adaptoru ile masa ustu bilg. İnternete baglamaya calisiyorum, fakay cd den kurulum yapmamaragmen sistem adaptoru sanki bluetooth cihazi olrak algiliyor ve bahlanti kuramiyorum. Da once xp kullaniuordim herhangi bir hata yoktu suan win7 yukledim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.

    en kolayı 1 tl ye 1 metre ethernet kablosu al onunla kur.usb ile modem kurmak deveye hendek atlatmak ile eşdeğer.ethernet ile kurunca sadece ethernet sürücüsünü kurarsın .modem tanıtmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.