Şimdi Ara

WIN 10 UYKU MODU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar merhabalar win10 kullanıyorum bilgisayar açılırken direkt uyku moduna giriyor ekran gelmiyor 😂 hiç bir şey yapamıyorum yani format atmak istesem bile ekran gelmiyor çıldırıcam resetledim ddefalarca açıp kapadım lütfen yardım edin ekran gelmiyor kasa sorunsuz çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kardesım burda senın cıttı bır sorunun var bak monıtor uyku moduna gırıyorsa pc goruntuyu kesıyor ekran kartın varsa sok onboarttan tak dene goruntu kesılmesse demek ekran kartında bır sorun var .
  • Onboard yok anakartımda sorunun ekran kartı olduğunu düşünmüyorum açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu sorayım: Masaüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz laptop mu?

    İkincisi, forma atarken uyku modu gibi bir şey etkin olamaz. Ekranınızda sıkıntı var muhtemelen. Kabloları kontrol edin mümkünse değiştirin.

    Son olarak şunu sorayım: Açılırken Windows logosu geliyor mu yani görüyor musunuz yoksa baştan itibaren karanlık mı oluyor ekran. Monitörü olası bir arıza için kontrol edin.

    Sonucu buraya yazarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Masaüstü kullanıyorum dediklerinizi yaptım, çift mınitör kullanıyorum tek tek denedim malesef yine çözüme ulaşamadım. Normalde açarken ya da res atarken windows yazısı gelmeden daha anakartımın adı bile çıkmadan uyku moduna alıyor hasbel kader işte usbleri söküp vs denediğimde açılıyor oyuna giriyorum yine kendini kapatıyor uyku moduna alıyor kasa çalışır vaziyette oluyor yani elektrik kesmiyor. Belki bi faydası olur diye dip not ekleyeyim: açıldığında da ekran rengi arada kızarıyor mora dönüyor geri geliyor sizce donanımsal olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonVitoCarleone kullanıcısına yanıt
    Uyku modu derken monitörü mü kastediyordunuz? Ve şu USB olayının açmanızı rica edeceğim. Hiçbir USB aygıtı bağlı değilken ekran geliyor mu?

    Ve evet, açılışta ekranda oluşan renk değişimi donanımsal arıza habercisi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.