Şimdi Ara

Win 10 Etkinleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben win7 kullanırken rezerve etmiştim win10 ve yükseltmeyi gerçekleştirip uzunca bir süre kullandım lakin benim saf kardeşim bir oyun kastı diye win7 yüklemiş ve virüsli bir iso dan siz hesap edin artık neler olduğunu :) ben tekrar windowssun sitesinden yükseltmeyi yükledim fakat tekrar etkinleştirmemi işitiyor benim rezerve ettim daha önce kulladıgım windows serialını blabilirmiyim yani tekrar orijinal hale getirebilirmiyim ? Bilgisi olan yardım edebilirmi ?



  • İlk etkinleştirme de windows şifreniz @hotmail adresinize kaydedildi. Yeni kurulumda @hotmail adresinizi yazdığınızda etkinlestirmeyi otomatik yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viruslu ve doğru şekilde etkinleştirilmemiş Windows 7'den Windows 10'a yükselttiğin için eski lisansını tanımamış olabilir. Senin şuan da yapman gereken daha önceden kullandığın sürümü Home yada Pro bunlardan hangisi ise sıfırdan format atarak yüklemek. Format sırasında senden ürün anahtarı sorarsa bu adımı atlamak ve formata devam etmek format işlemi bittikten sonra lisansın otomatik olarak etkinleşecektir.
  • dediğiniz gibi yaptım lakin hotmail hesabımı bağladıgımda etkinleşmedi. acaba serialimi ulaşmamın bir yolu varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.