Şimdi Ara

Wildfire S Dokunmatik problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de oluyor fakat ben şu nu farkettim arama yaptıktan sonra cihazı kulağınıza götürüp yakınlık sensörünü devreye sokuyorsunuz sonra kulağınızdan uzaklaştırdığınızda ekran geri geliyor bu sırada telefon un tuşları basmıyor problem bu aslında ama eğer telefonu kulağınıza götürmeden handsfree özelliğini kullanırsanız problem olmuyor tuş takımıda sorunsuz calısıyor ben sebebini şöyle düşündüm cihaz telefonun halen kulağınızın yakınında olduğunu varsayarak ekrandaki dokunmaları dikkate almıyor ama elinizi ekrana basmak istediğiniz yere sürterek dokunursanız basıyor yani onda da bi sıkıntı yok.. telefon şu nu düşünüyo o esnada ( hımm bu kamil sürtmeye başladı galiba telefon kulağında değil ben en iyisi bunun istediklerini yapmaya başliyim ) diyor :)
  • Acaba bende de var mı diye arama esnasında denedim ama bende tuşlarda ve dokunmatiklerde bereket bir sorun yok gibi.
    Allah'a şükür benim telefonumdan şikayetim yok henüz.
    İnşallah da olmaz.
  • Olursa da çekinecek bişey yok hangi parçayı bulabileceğin bir adres önereyim sana HTC istediğin parçası mevcut bu adreste hatta tüm telefin lara kadar var htc wildfire s dokunmatik incele memnun kalmazsan söylersen sevinirim.
  • bu sorun bendede var hatta şimdi telefon hiç açılmıyor beyaz htc logosu geliyor ve ekran kararıyor açılmıyor bunun çözümünü bilen varmı
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir wildfire-s kullanıyorum.dün sabah ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmamaya başladı.
    tuş kildi halkasını çoğu zaman yukarı çekemiyorum.sms klavyesinin en altındaki Z,X,C,V,B,N,M sırasında bulunan tüm tuşlar çalışmıyor.bunlara bastığımda ya bir üst yada bir alt sırdaki tuşlar basıyor.ekranı yan çevirip de klavyede yan döner ise bu tuşlar çalışıyor.fakat buseferde ekranın yine o kısmına denk gelen tüşlar basmıyor.
    fabrika ayarlarına döndürdüm.servis menüsünden fabrika ayarları yaptım.sd karta format attım.sd kartı çıkartıp denedim.
    wodafonn simi çıkartıp türkcell sim ile denedim.ama fayda etmedi.
    telefon garantili.haftasonuda çözülmez ise pazartesi kvk ya vereceğim.kimbilir nezaman geri verirler:((
    buarada şarjıda en fazla sabahtan akşama kadar dayanıyor(internet paketi mevcut)
  • Aynı sorun bazen bende de oluyo napcaz hakkaten lanet olsun bu telefona keşke almasaydım hafızasıda ayrı bi problem telefonda mantıksızlık diz boyu.
  • herkes bu soundan bahsetmiş ama çözebilen var mı?? dönüş olmamış. yazılım güncellemek işe yarıyormu acaba
  • sorunu çözen yok sanırım ben bahsedeyim bari benden sonrakiler okur..
    şimdği yazılımla felan ugrasmayım deyip teleofnu direkt servise götürdüm. ve ekledim bakın bana sıvı teması demeyin( sadece türkiyede sıvı teması garanti dışı bırakyor) kaçak cevap vermeyin rünüün sıvı ile teması yok. intenret ortamında araştırdım bunun kronik sorunu imiş. szi daha iyi bilrisiniz ama yazılım hiç güncellemedim. bazan bozluluyor bazan düzeliyor. siz bir bakıverin dedim. 3 gün sonra cevap. ürünüzde sıvı teması var. oskitlenem bleirlendi garanti dışıdır. 160 tl ödemeyi taahhüt ederseniz tamirine başlaırz. neys yekili felan ne var ne yok KVK ile konuştum HTc türkiyeye yazdım. ilginen e yok. ürünü aldım artık kendim deneyecem. olmadı ekranı kendim degitiretecem. garantisi bozlulur demeyin zaten garantisi yokmus ki ürünün arkasında KVK varsa herşy kullanıcı hatasıdır. üzerine suda dökerim. kezzabada atmış olabilirim. nasıl olsa bahan çok sen hin fikirli olduktan sonra.
    kıssadan hisse arkadaşlar bakın bu kadar adam yazmış.o kadar mesaj olmuş. sonuç şudur. HTC premium bir telefon degildir. alınmaz....ilk telefonumda htc idi. oda erkan hatası verdi. tavsiyeler tavsiyeler . ilk telefonun eski teknoloji o zaman htc böyle deiglid. htc şimdi iki numara felan hikayeler...
    uzak durun derim.
    amacım isim karalamak degil. lakin durumda ortada....




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.