Şimdi Ara

Wii Component Kablo Gereklimi (HDTV'm var) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de geçen hafta DE'den sipariş verdiğim component kabloyu büyük umutlarla SAMSUNG 37R81B LCD TV'me bağladım ancak sonuç fiyasko oldu, artık benim şansıma kablo mu arızalı bilemiyorum ama kablo, bırakın parazitleri gidermeyi, normal bağlantıdan bile kötü parazitlenmeye yol açtı, ekrandaki siyah bölümler kare kare oldu.

    Benim aldığım şuydu :

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4256

     Wii Component Kablo Gereklimi (HDTV'm var)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metro03

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24297

    bende bunu sipariş geçtim yakında gelir umarım. sonuçları yazarım. Türkiye ye göre çok ucuz fiyatı..



    Bahsettiğin site siparişleri biriktirip 20-40 günde bir gemiyle gönderiyor Türkiye ye
    Acelem yok beklerim diyosan bekle ama hani çok çok bütçeni sarsmıcak bi farksa ve beklemek istemiyorum diyorsan Türkiye den al.

    Ha bi de gelen kablonun sağlam olmama ihtimalini de düşünürsen bu derece fiyat farkı için o kadar gün bekleme riski alınır mı sana kalmış.

    Sipariş iptalinden sonda 2,3 gün içinde paranı tekrar hesabına yatırıyor site

    Ayrıca şanslı günündeysen ve geminin Türkiye ye yola çıkma zamanına denk geldiysen maksimum 7 gün içinde eline geçer o ayrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 11 Ocak 2010; 16:06:43 >




  • @eozen81

    üstad ben altın uçlusunu sipariş vermiştim. alan arkadaşların yorumları ve önerileri neticesinde karar verdim. umarum yanılmam. sizin sanırım kablo içinde bir kırık veya ezik var gibi geldi. tamir ettirilebilir sanırım. bu gibi sitelerden sipariş verirken genelde başında "genuine" yazanları seçiyorumki burası ile karşılaştırabileyim, ama kablolarda öyle bir şey yok ne yazıkki..

    @previlla

    kargoyu ücretsiz olarak "airmail" ile yolluyorlar. buda uçak postası demek. ücretli olarak da "ems" ile ile yolluyorlar. gemi ile gönderme seçeneği diye bir şey göremedim ben. ayrıca tam bilemiyorum ama belli kurallara uyulduğu takdirde en geç 13 iş günü teslim garantileride varmış..

    ben 1 ocakta sipariş geçtim, 5 ürün sipariş etmiştim ama siyah silikonlu motion plus ile boks eldiveni 12 ocakta stoklara giriyormuş. bunu gözümden kaçırmışım. siparişi iptal etmeden diğer ürünleri ilk olarak gönderebilirmisiniz dedim. direk uçağa verdiler kargoyu.

    fiyatlar konusunda üstad, beklemeye değecek farklar olmasa zaten sipariş verilmez bence. mesela geçen sene canon sx100 + 2gb sd+tripod u 340 tl ye hong kongtan aldım. şu an bile bu fiyatlarda değil. 12 günde elime dhl ile ulaşmıştı..




  • Benim elimde de komponent kablonun 5 çıkışı var. Oysa elimde 7. seri Samsung led tv var ve komponent bağlantısında sadece 3 giriş var.
    Bu konuda başka soru soranlar da olmuş ama cevap veren yok gördüğüm kadarı ile. Kimse bilemiyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aggunes

    Benim elimde de komponent kablonun 5 çıkışı var. Oysa elimde 7. seri Samsung led tv var ve komponent bağlantısında sadece 3 giriş var.
    Bu konuda başka soru soranlar da olmuş ama cevap veren yok gördüğüm kadarı ile. Kimse bilemiyor mu ?


    Bir yandaki bitişik olan beyaz ile kırmızı kablolar ses içindir bunları tv'deki ses için olan kırmızı beyaz girişlere takacaksınız. video sinyali taşıyan kablolar zaten turuncu, yeşil ve mavi renkte...
  • Gerekliliği hakkında yorum yapmayacağım ancak ben aldım ve koyu gri'den siyaha geçiş yaptım.

    O ne lan diyeceksiniz şimdi Şöyle anlatayım, bu kabloyu kullanmaya başlamadan önce wii ilk açıldığında A tuşuna basmamızı bekleyen ekrandaki siyah arka plan koyu gri gibiydi (öyleymiş, bu kabloyu takınca farkettim)

    Bu kabloyu aldıktan sonra bir baktım tertemiz parlak siyah bir ekran, dedim noluyoruz, eski kabloyu takıp aynı ekrana baktım ciddi renk farkı var. Özellikle contrast falan çok fark ediyor. Görüntü kalitesi konusunda birşey söyleyemiyeceğim çünkü elimdeki oyunlar içinden çıkan standart oyunlar ve bunların görüntüsü çokta kaliteli değil, karşılaştırma yapmak için yeterli veri diyemeyiz.
  • Bence kesinlikle gerekli, bu aldığım ikinci Wii ve ilk aldığımı composite kablo ile kullanmış sonuçtan hiç de memnun kalmamıştım. Super Mario Galaxy 2'nin çıkması ve bizim keratanın baskıları sonucu ikinci defa Wii aldım. Bu sefer component kablo ile ortaya çıkan sonuç beni resmen şaşırttı. Dün benim Red Steel 2'yi oynamamdan dolayı, çocukcağız kafayı yedi; baba ne zaman ben oynayacağım diye kafamı şişirdi. Grafikler tatmin edici olmaktan çok daha üst düzeydeydi. Hem Wii, hem de component kablo kesinlikle gerekli.

    Valla helal olsun Nintendo diyesim geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SolidRock

    Bence kesinlikle gerekli, bu aldığım ikinci Wii ve ilk aldığımı composite kablo ile kullanmış sonuçtan hiç de memnun kalmamıştım. Super Mario Galaxy 2'nin çıkması ve bizim keratanın baskıları sonucu ikinci defa Wii aldım. Bu sefer component kablo ile ortaya çıkan sonuç beni resmen şaşırttı. Dün benim Red Steel 2'yi oynamamdan dolayı, çocukcağız kafayı yedi; baba ne zaman ben oynayacağım diye kafamı şişirdi. Grafikler tatmin edici olmaktan çok daha üst düzeydeydi. Hem Wii, hem de component kablo kesinlikle gerekli.

    Valla helal olsun Nintendo diyesim geldi.


    Bir an kendimi görür gibi oldum. Red steel 2 oynarken kızımın "bırak artık da ben ice age 3 oynıyım" bakışları:)
    Red steel 2 grafik açısından zaten ilginç... Bir de comp. kablo ile harika oluyor.

    Comp. kablo bencede gerekli.
    Zaten gerekliliğini kullanınca anlıyorsunuz.
    Ve neden daha önce almamışım diyorsunuz.
    Şart!




  • Wii'yi genelde hakir görürdük, ama oyunları her kesimden insana hitap ediyor. Evet çok sayıda casual game var ama, büyük yaştaki insanlara da hitap eden kaliteli oyunlar var. Açıkçası bu nesilde hep birbirine benzeyen FPS'leri oynamaktan kusasım geliyor. Değişiklik iyidir, hele ki konsol oyunlarının ruhuna uygun oyunları oynamak daha bir keyifli. PC'den çakma oyunlara meraklı olsam kurarım PC'ye oynarım oyunu ama hiç de cazip gelmiyor...
  • component kablo iyidir hoştur hdtvde cillop olur,tavsiye ederim
  • Geçen gün ben de yan sanayi component kablo aldım bilkon dan

    Renkler ve keskinlik çok fark etti.

    Eğer lcd ve plazma tv niz varsa kesinlikle component kablo alın. Çok fark ediyor.
  • Nintendo wii componnent cable
    buyur kardeş burda gerekli bilgi var karşılaştırmada var
  • Ben de 10TL'ye orijinal aldım dün. Buradaki *arfur bir garip, ps3 80 GB 400'e satıyorlardı. Remote da varmış sanırım ama bana düşmedi. Bir de LAN adaptörü kaptım yine 10TL'ye. Gerçekten ilginç...
    Neyse ben de alınması yönünde oyumu kullanıyorum...
  • Arkadaşlar peki ben şimdi LG 24" bir monitör aldım. Hdmi ve dvi girişleri mevcut. Wii ' yi monitörüme nasıl bağlayabilirim.
  • Component girişi olanlar mutlaka wii component kablo almalı bence epey fark oluyor.

    @ShimariK direk wii hdmi yada dvi yok sanıyorum. Siz illede 480p görüntü almak için wii component kablo ve component to hdmi çevirici almanız lazım

    Kablo pahalı değil ancak component to hdmi çevirici 30-50 $ civarındadır.

    Piyasada her türlü girişi her cinse çeviren kablolar var ancak neredeyse %80 hiçbir halta yaramıyor.
  • Benim hd tvde component giriş yok..Sadece HDMI/DVI girişi var...Wiiyi nasıl bağlayabilirim ve daha güzel görüntü alabilirim??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo23

    Benim hd tvde component giriş yok..Sadece HDMI/DVI girişi var...Wiiyi nasıl bağlayabilirim ve daha güzel görüntü alabilirim??


    Bir üst mesajında @Yılmazeest arkadaşımız benim soruma cevap vermiş sanırım seninde sorunun cevabı oluyor
  • Dün wii oynamaya başladım.Bu kablo şart gibi görüntüyü pek beğenmedim.
  • component kablo alacaklar. Görüntü değişmesinden Oyunun grafiklerinin tamamen değişeceği sonucunu çıkarmasın. Görüntü keskinleşiyor. Uzaktaki detayları, yakındaki ince detayları daha iyi görebiliyorsunuz, pürüzsüz temiz bir görüntüye kavuşuyorsunuz. Konsol grafik olarak bir önceki nesil konsol grafiği. Fazlasını beklemeyin Xbox 1 deki bazı oyunların grafikleri teknik anlamda wii den daha iyi (shader gibi efekter) Wii ise cell shaded denilen grafikler konusunda bayağa iyi yanlış bilmiyorsam (red steel 2)

    Tüplü tv kullananlar da mutlaka rgb scart kablo kullansın. Yazık ediyorsunuz alete kopmozit kablo kullanıp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oranj001


    quote:

    Orijinalden alıntı: takeru

    component kablo alacaklar. Görüntü değişmesinden Oyunun grafiklerinin tamamen değişeceği sonucunu çıkarmasın. Görüntü keskinleşiyor. Uzaktaki detayları, yakındaki ince detayları daha iyi görebiliyorsunuz, pürüzsüz temiz bir görüntüye kavuşuyorsunuz. Konsol grafik olarak bir önceki nesil konsol grafiği. Fazlasını beklemeyin Xbox 1 deki bazı oyunların grafikleri teknik anlamda wii den daha iyi (shader gibi efekter) Wii ise cell shaded denilen grafikler konusunda bayağa iyi yanlış bilmiyorsam (red steel 2)

    Tüplü tv kullananlar da mutlaka rgb scart kablo kullansın. Yazık ediyorsunuz alete kopmozit kablo kullanıp.



    Merhaba bende 5 uçlu component kablo var.Ama kablodamı sorun var benim tv demi ekran kayıyor karıncalanma vs. var kafayı yedim kendi kablosunu takıyom gene karıncalanma var bu sefer birde ekran renksiz oluyor.Kendi kablosuyla başka bir tvde denedim bu sefer oldu ancak onu ble yapmakda zorlandım çünkü kabloları tam takınca gene kötü görünüyor yarı kadar takınca net oluyor.Böyle saçmalık mı olur.Keşke wii lere hdmi kablo olsa hemen uğrasmadan taksak,scart kablo alıcam artık bu sefer uydu alıcısıda scarta bğlı tak çıkar zor olcak tv duvara monte kaç gün oldu wii yi alalı daha kuramadım

    büyük ihtimal wii'nin görüntü portunda bir temassızlık var... teknik servise götürürsen garanti kapsamında tamiri muhtemel :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.