Şimdi Ara

Wifi şifresinin Laptopta görünmesini istemiyorum ama gizlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirttiğim gibi wifi şifresinin laptopta görünmesini istemiyorum. İnternette bulduğum şu yöntemleri denedim ama sonuç alamadım. Başka yöntem bilen var mı?
    1-Windows + R tuş kombinasyonunu kullanarak Çalıştır’ı açıyoruz ve “regedit” yazıyoruz. Kayıt defterine ulaşmış oluyoruz.Kayıt defterinde “HKEY_CLASSES_ROOT” seçeneğine gidiyoruz.Kayıt defterinde açılan listeden “AppID” seçeneğini buluyoruz ve içine giriyoruz.Açılan seçeneklerden “{86F80216-5DD6-4F43-953B-35EF40A35AEE}” bölümünü seçiyoruz ve sağ tarafta 3 değerin girilmiş olduğunu görüyoruz.
    Sonuç olarak Kayıt Defterinde girdiğimiz değerler sırasıyla şöyle oldu : “HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{86F80216-5DD6-4F43-953B-35EF40A35AEE}”
    “{86F80216-5DD6-4F43-953B-35EF40A35AEE}” seçeneğini sağ tıklıyoruz ve İzinler’e gidiyoruz.Gelişmiş butonunu tıklayıp Gelişmiş menüsünü açıyoruz.Burada “Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir” sekmesini seçiyoruz ve uygula diyoruz. Ardından tamama basıp çıkıyoruz buradan.Grup ya da kullanıcı adları kısmında ekli olan grup veya kullanıcıları kaldırıyoruz. Tamam’ı seçip buradan da çıkıyoruz.Kayıt defteri ekranına geri döndüğümüzde sağ tarafta bulunan 3 değerin silindiğini sadece 1 tanesinin kaldığını göreceksiniz. Kayıt defterini kapatıyoruz ve işlemimizi bitiriyoruz.
    2-Windows + R tuş kombinasyonunu kullanarak Çalıştır’ı açıyoruz ve “gpedit.msc” yazıyoruz. Açılan ekranda Denetim Masasına tıklıyoruz. Yanda açılan Belirtilen Denetim Masası öğeleri yazan yere çift tıklıyoruz. Gelen ekrandan etkin seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra gizlenecek masaüstü öğesini belirtmek için Göster seçeneğine tıklıyoruz. Microsoft.NetworkandSharingCenter yazıp sonra sırasıyla Tamam Yapıyoruz. Artık denetim masasında ağ ile ilgili hiçbiryere giriş yapamazlar. Wireless şifresinide öğrenemezler.







  • bubenimdunyam B kullanıcısına yanıt
    hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama daha önce bağlandığınız ve kayıtlı olan wifi bilgilerini silin/unutun. daha sonra wifiye bağlanırken 'otomatik olarak bağlan' daki tiki kaldırın.böylece ağa bağlanırken şifre kaydedilmeyecektir. her bağlandığınızda şifre girmeniz gerekecek. kimse de göremeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.