Şimdi Ara

Wifi dağıtıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
17.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. biz 4. kattayız 1. kattaki arkadaşlara internet bağlantısı vermek istiyoruz ama evde 2-3 tane laptop var kabloyla uğraşmak istemiyorlar. sizce nasıl birşey yapabiliriz?



  • 2. yada 3. kata rooter koyulabilir. harici yüksek çekim gücü olan wireless adaptorleriyle bağlantı kurulabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, oturduğum apartmanda ortak olarak kablolu internet kullanıyoruz, ben evde laptop ile bağlanmak istiyorum, ancak elimde önceden kalma bir pikatel airmax 104 kablosuz modem var, eve gelen kabloyu modeme takarak nasıl bir kablosoz yayın alabilrim???
  • rooter modemler o işe yararlar mı ki ? mesela 4. kattan 1. kata kablo çekeceğim sonra rooter modeme kabloyu takıp wireless i açma gibi bi imkanım var mı?
  • Peki Kablosuz modemden rooter mi yoksa kablosuz ağ adaptörümü daha verimli sinyal alabilir eğer yanıt rooter,se Cihaz tavsiyesi ve kurulum bilgisi verilebilecek arkadaş varmıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedim@tm -- 23 Şubat 2013; 0:04:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crawling61

    rooter modemler o işe yararlar mı ki ? mesela 4. kattan 1. kata kablo çekeceğim sonra rooter modeme kabloyu takıp wireless i açma gibi bi imkanım var mı?

    evet düşündüğün oluyor ama sürekli sıkıntı çıkarıyor. ben bugüne kadar doğru dürüst çalıştığını görmedim.
    çok nadir düzgün çalıştığı oldu bu tip bağlantının.

    en güzeli uygun fiyatlı şu ürünü alın.
    http://www.ucuzu.com/router-c3144/tp-link/tl-wr740n-p38881015/

    kafanız rahat sorunsuz kullanın.




  • o işin en güzeli wifi repeater dır. kablo karmaşasına gerek kalmaz ..
    birinci kattakiler wifi repeatardan sizin bağlantıyı alabilir ama bağlantı kalitesi ne olur o bilinmez..

    repaterlar router gibi değil direk bağlantıyı alıp aktarıyor bir nevi arada aynı modemin kablosuz uzak noktadaki bir anteni gibi siz gene birebir aynı bağlantıyı kullanıyorsunuz aracı olmadan aynı modemden .. ama repeaterlarda kalite kalite değişiyor.. prize takılan fiş gibi modelleri var 2 dbi seramik anteni var prize takılan gene 4 dbi lık antenli olanları var.. modem şeklinde olanları var pocket denilen minnacık cep tipi olanları var..
  • Konu ile dolaylı yoldan alakalı bir soru sorayım bende. Şimdi bende Alfa-Awus036NHA anten var. Bununla 200 metre ilerideki arkadaşımın kafe sinden net çekiyorum. Alfa ile aldığım sinyali ev içinde kablosuz şekilde tv ye ve diğer 2 bilgisayarıma da dağıtmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım router falan mı almalıyım yoksa ubiquiti bullet2hp tarzı bir ürün mü almalıyım? Bunların dışında önerisi olan varsa önerileri bekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2003ata

    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa750re-150mbps-evrensel-wifi-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd303671&categoryId=410#Gorseller

    bu aygıt wifi dağıtır mı ltfennn acilll cevappp
     Wifi dağıtıcı

    Evet kardeşim dağıtır




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.