Şimdi Ara

Wifi-Bildirim ikilemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar..
    Iphone 3GS 16 GB 3.1.2 JB sahibiyim. Herşey bir gün evdeyken telefonun Wifiyi görmemesiyle başladı. Ufak bir araştırma sonrası "Push Fix" adlı programı kurunca bunun düzeldiğini buldum.Push Fix i kurdum gerçekten telefon tekrar wifileri görmeye ve bağlanmaya başladı. Ama bundan sonra bildirimler saçmaladı. Facebookta kendi bildirimlerim gelmezken saçma sapan kişilerin saçma sapan bildirimleri gelir oldu. Biraz daha araştırma yaptım Push Doktor diye bir program kurdum. Telefonu kapatıp açmazsanız hem bildirimler hem de wifi çalışıyor. Ama kapatıp açınca tekrar Push Fix tekrar Push Doktor kurup her seferinde ağ ayarlarını tekrar tekrar girmek gerekiyor. Yoksa kapatıp açınca gene wifi görmüyor Push Fix kurunca gene saçma sapan bildirimler geliyor ama kendi bildirimlerim gelmiyor. Yok bunun bir çaresi? Push Fix yerine wifi i düzelten başka bir uygulama var mı? Tabii bildirimleri de bozmadan?







  • telefon yurtdisi sanirsam. cydia.pushfix.info surce de push fix 2.0 var. sizin kurdugunuzdan farkli. 6$ fiyati var. ama ben onun kadar parasini hakeden uygulama gormedim. once sitesine girip imei numaranizi yazip satin almaniz gerek. sonra da cydiadan kurun. site adresini su an hatirlamiyorum ama.
  • Telefonum Turkiyeden alınma ve sim locku zaten yok ama gene de böyle bir problem oldu.. Siz push fix 2.0 dan bahsedince biraz araştırma yaptımhttp://pushfix.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=203 gibi bir adrese ulaştım. Push Fix i kaldırdım ve anında gene wi fi gitti. Buradan blacksn0w rc2 final i kurdum ve wifi geri geldi. Bildirimleri daha deneyemedim ama sanırım çalışacak :) Çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.