Şimdi Ara

wifi baz istasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar hepimizin bildiği gibi türktelekom internet hizmetni çok pahalı vermekte buna alternatif ne üretebiliriz .? ben 450 daireden oluşan tokinin muhasebe işlerini yönetiyorum insanlar yavaş internetten çok müzdarip bende bu konu üzerine bir fayda artışı sağlanabileeğini düşündüm . wifi baz istasyonları varmış böyle belli bir alanda yayın yapıyor maliyeti ne bilmiyorum . baz istasyonunu dikiyorsunuz siz bilgisayar başı ücret alıyorsunuz misal 25 lira türk telekomda 5 liramı ne alıyormuş . bu konu hakkında bilgisi olan varmı ciddi manada bu işe girmeyi düşünüyorum.



  • konu hakkında bilgim yok ancak doğruysa ucuz olur belki ama yine yavaş olur...
  • Şu an aklımda değil ama bu tür WiFi şebekesi işletenler var bazı şehirlerde, Ankara'da vs. burada görmüştüm hatta bir ara.
    Bu tür bir şirkete ulaşıp altyapının nasıl kurdurulduğu ve masrafını öğrenmek lazım. Yalnız Turk Telekom'a 5 TL işi biraz eksik, almanız gereken yüksek miktarda bir trafik ve tek modemle herkesin istediği hızları dağıtamayabilirsiniz. Hadi birkaç modem olur da, en az bir 100 Mbit hattın olmasında fayda var ve bu da biraz para yapar. Tabi sistemi kurup satışa başladınızmı işi yürütürsünüz de, dediğiniz kadar da ucuz değil.
  • Bu tip bir konuya yanılmıyorsam wifitürk veya wifi sistem sitesinde rastlamıştım.Doğru hatırlıyorsam ; Güney doğuda bir ilçede kurulmuş tamamen yasal sınırsız interneti 25 tl ye veriyorlardı. Ama detay hatırlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acem_i

    Bu tip bir konuya yanılmıyorsam wifitürk veya wifi sistem sitesinde rastlamıştım.Doğru hatırlıyorsam ; Güney doğuda bir ilçede kurulmuş tamamen yasal sınırsız interneti 25 tl ye veriyorlardı. Ama detay hatırlamıyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45934846/tm.htm

    http://www.wifi-sistem.com/genel-yeni-baslayanlar-sistem-onerileri/4325-ilcemiz-genelinde-wifi-agi-en-son-final.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 9 Eylül 2012; 14:25:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.