Şimdi Ara

WHMCS İle İlgili Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Bir kaç dostum ile bir hosting firması açacağız bu yüzden WHMCS kullanma kararı aldık fakat hiç birimiz WHMCS kullanmadık ve çok fazla sorun ile karşılaştım bilen arkadaşlarımız vardır diye buraya yazmak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Öncelikle aşağı da vermiş olduğum resimde Tüm Hizmetler kategorisinin altına Web Hosting VDS gibi şeyler de ekleyeceğim butona tıklayarak o linke gidecekler fakat grepWin ile bakmama rağmen kodların içinde bir türlü Tümünü görüntüle tıklayınca kullanıcıyı şuraya yönelt tarzı bir kod bulamadım gerçi WHMCS'i editlemek de bir hayli zor bir konu

    WHMCS İle İlgili Sorunlarım

    $_LANG['navBrowseProductsServices'] = "Tümünü Görüntüle";

    bu kod turkish.php sayfasından bu kodun altına yine aynısını yazıp Tümünü Görüntüle yerine Web Hosting yazdığımda ise Tümünü Görüntüle gidiyor onun yerine Web Hosting geliyor ben tümünü görüntülenin altına eklenmesini istiyorum fakat "navBrowseProductsServices" yazısını grepWin ile arattığımda turkish.php'den başka bir yerde çıkmıyor bu komutu çalıştırmak için arkasında buna tıkladığında şuraya yönelt tarzı bir kod olması gerekmesine rağmen ne kadar ararsam arayayım bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.