Şimdi Ara

WhatsApp, sticker yapımını kolaylaştıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, birçok kişinin severek kullandığı sticker özelliği için yeni bir kolaylık üzerinde çalışıyor. Şirket, kullanıcılarına nasıl bir kolaylık sunacak?

    WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yenilikleri açığa çıkarmasıyla ünlenen WABetaInfo, şirketin üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurdu.


    WhatsApp, sticker oluşturmayı daha kolay hale getirecek


    Şirketin üzerinde çalıştığı bu özellikle birlikte, kullanıcılar bilgisayarlarındaki herhangi bir görüntüyü, sticker gibi gönderebilme imkanına sahip olacak. WhatsApp bunun için, mesajların yazıldığı bölümün hemen yanına yeni bir buton ekleyecek. Bu butona basan kullanıcılar, herhangi bir görseli sticker olarak gönderebilecek.


    En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp’ın yalnızca masaüstü sürümüne özel geliştirdiği bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ise şu an için bilinmiyor. Ancak bu özelliğin sadece masaüstüne özel olup olmayacağı da bilinmeyenler arasında yer alıyor. Eğer kullanıcılar tarafından sevilen bir özellik haline de gelirse, bu yeniliği mobil versiyonda da görme şansına sahip olabiliriz.

    Uygulamayı kullananların severek tercih ettiği özelliklerden biri olan sticker’lara, WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yenilikle birlikte erişilmesi öncesine göre daha kolay olabilecek.

    Bu özellikle ilgili daha fazla detay, önümüzdeki süreçte gün yüzüne çıkacak.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.