Şimdi Ara

WhatsApp numaram yanlışlıkla değiştirdim ve profilim başkası olarak görünüyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH Forum ailesi. Arkadaşlar sizden benim için oldukça önemli bir sorunu çözmemde yardımcı olmanızı istiyorum. Geçenlerde babamla telefonlarımızı değiştik. Benim Nokia Lumia 525 Cihazımla onun Huawie P7 lite ı değiştik ve ben sim kartı yeni telefonuma takınca sohbetler falan gelmedi bende numara taşıma/ değiştirme yaptım whatsapptan sonra ne olduysa bütün gruplarda sohbetlerde benim numaram babamın numarasına döndü ve benim numara sanki sıfır bir hatmış gibi oldu hiç bir şekilde bana atılan mesajlar gelmiyor. Sadece Benim mesaj attığım kişiler bana dönüş yapabiliyor bu sorunu çözebilmemin bir yolu var mı acil yardımlarınızı bekliyorum.



  • Numara degistir diyere babanizin whatsappa hesabina kendi adınızı yazdirdiniz. Tekrar numara değişir deyin ve babanızın numarasını yazın. Gerekirse babanizin simkartini takin. Keni simkartinizi da tekrar eski telefona takın. Daha sonra eski telefonunuzdan mesajlar yedekleyin ve whatappi silin. Babanizin telefonundan da whatsappi silin. Sim kartları değiştirin. Yani telefonları değiştirin. Whatsapplari yeniden yükleyin. Sorunsuz kullanmaya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım cevabı buldum gibi dostum şimdi tek tek açıklayıcı olarak yazarmışın mesajlşarın grıpların silinmesini istemiyorum.
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Acaba nasıl çözdünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.