Şimdi Ara

WhatsApp 2016 sonu itibariyle BlackBerry ve Nokia'yı desteklemeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Watsap soyle oldu boyle oldu haberlerini duyunca sinir oluyorum. Ah o live messenger olacakti ki watsap mi olurdu.

    Microsoft akılılık edip windows live'ı cross platform yapsaydı olmazdı evet ama yapmadılar facebookun gölgesinde yok olup gitti.fikir çogu zaman ürünün önüne geçiyor.ileriyi görmek ve düşünmek lazım.Facebooktan sonrada Whatsapp türedi patladı gitti.Facebookta fark edip satın aldı zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 27 Şubat 2016; 20:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu islerle uğrasan bir sirket olsam messengeri mobile adapte edip tekrar surerdim piyasaya. Bu microsoftun islerine akil sir ermiyor bazen ne bileyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Harbi mi diyorsun??? Bence karıştırıyorsun. 2.3 GB kullanan çok kişi var/vardı. Ama 2.1 2.2 kullanan kimse görmedim. Zaten kullanım oranı 0.2% yani binde 2.
    2.3 GB %3
    4.0 ICS 2.7%

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Watsap soyle oldu boyle oldu haberlerini duyunca sinir oluyorum. Ah o live messenger olacakti ki watsap mi olurdu.


    Aynen güzelim messenger harcadı Microsoft. Akıllı telefonlarla beraber yürüseydi ne skyp,tango,viber yada whatsup olmazdı. daha 2000lerin başında web cam ile görüntülü görüşe biliyorduk messenger sayesinde.

  • Skype var ya zaten ne diye Live Messenger'ı istiyorsunuz ki. Hem telefon numarasıyla hem de kullanıcı adıyla kullanılıyor. Yani whatsapp+facebook messenger.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB10'a da desteğin kesilmesi kötü olmuş. BB Q5 kullanıyorum, Whatsapp gerek tasarım gerekte işletim sistemine entegre olarak çok hoş. Bu gidişle sanırım BB OS 10lu cihazlarda sadece Amazon marketteki Android devşirme uygulamaları kullanacağız

  • blackberry ve nokia nerden nereye
  • ne günlerdi arkadaşda MSN başında A4 Tech kamera ile sabahlardık sonra kafayı bi vurup öğleden sonra kalkardık karın aç gözler davul gibi :)

  • bence'de kaldırsın artık...

  • bir zamanlar bb almak için okuldan cıkıp gece 12ye kadar calısıyordum lise yıllarımın telefonu vay bee
  • önemli bir haber. fakat orda bahsi geçen sistemler gerçekten eski ve birçok yeniliği destekleyemeyecek sistemler. bb10 yeni bir yazılım sürekli güncelleme alan ve güçlü modelleri olan whatbın yaptığı ne gibi bir yeniliği çalıştıramıyormuş ? android tabanlı whatsapp sorunsuz çalışıyor zaten blackberryde xd hayırlısı bakalım zorla priv aldıracaklar bize xd

  • bu cihazları üreten firmalar hatırlıyor mu ki kullanan üzülsün Whatsapp yok diye

  • diğerlerini anlarım da blackberry'e niye dokunuyorsunuz ki
  • Olmamiş whatspp ı satin alıninca cok değişti böyle yaparsa 7yıla adi kalmaz whatspp avantajini kaybediyor

  • Fon müziği:https://www.youtube.com/watch?v=iYAaN9EMpE0

    Arkadaşlar komplo teorisi üretmek gibi olmasın ama bu işin arkasında Google(Android) olabilir mi? Apple'nin yıllarca uyguladığı alt seviye IOS sistemlerinin desteğini kesme ve o cihazları adeta Ipod Touchlardan farksız hale getiren o malum politikayı şimdi de Google mi uyguluyor acaba?

    Whatsapp dünyanın belki de an itibariyle en vazgeçilmez programlarının tartışmasız başında geliyor. Mark ile anlaşılmış olamaz mı?

    a)BlackBerry (BlackBerry 10 dahil) = BB OS 10'nu geliştirilmesi bırakıldı bundan sonra yeni Androidli telefonlar üretecekler. BİS'li Blackberryler Whatsapp'ın hatrına BİSsiz de olsa kullanılabiliyordu!

    b1)Nokia S40
    b2)Nokia Symbian S60 = Keza bu iki sisteminin kullanıcıları da belki de sırf Whatsapp'ın hatrına telefonlarını değiştirmemek adına kendi kendilerini ikna ederek yeni telefon almamaya direniyorlardı.

    c)Android 2.1 ve Android 2.2 = Sanırım bu konuda daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Android 7.0 sıfırın çalışmalarına hız kesilmeden devam ediliyor.

    d)Windows Phone 7.1 = Zaten Microsoft tüm cihazlarını Windows 10 çatısı altında toplamaya ant içmiş durumda, biliyoruz. Bu bilgiyi bir kenara bırakırsak. Windows Phone'nin zayıf uygulama mağazasından sürekli yakınan kullanıcıların bundan sonraki ilk adresi tekrardan Windows Mobile 10 olur mu?


    Şimdi büyük resme tekrardan bakalım. Whatsapp'ın ayrılacağı platformların hepsinin de gelişimi artık durdurulmuş. Yani telefonlarını yenilemeye en müsait kullanıcılar burada.

    Şimdi sizlere soruyorum bu devirde - cihazına duygusal yönden bağlanan marjinal azınlıkları saf dışı bırakırsak - hala bu tarz işletim sistemi kullananların kaçı Apple'ye yönelir? Kaçı Microsoft'a yönelir?

    Burnuma çok pis kokular geliyor arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 28 Şubat 2016; 19:04:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamlar niye desteğini çekeceğini açıklamış. Bizimkiler whatsapp'i eleştiri yağmuruna tutmus. Kimse zorla kullandirtmiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gibi S60 az ekmeğini yemedim :(

  • makine433 M kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam.Eskiyi öyle de böyle de bıraktaracağız yeniye tabii olacaksınız gibi bir durum var kısaca. Kapitalist rejim sömürge sistemi.
    Eski telefonlara desteğini kesmeden yeniyi nasıl satacak veya nasıl aldıracak adamlar akıllı,destek devam etse kim yeni telefon alırki,
    10-16 seneden beri çalışan telefonu.
    Birde şöyle görüsüm var eski telefonu olanlar satmasın gün gelir savaş olur doğal afet olur başınıza bir iş gelir akıllı tlefonunuz bozulur dursun bir yerde
    bende 6230 var hala kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia S40'ı geçtim BB 10 açısından kötü. Halen BB Passport gibi 2.000₺ fiyata satılan cihazın yıl sonu Whatsapp güncellemesini ebediyen alamayacak olması saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 28 Şubat 2016; 19:51:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Watsap soyle oldu boyle oldu haberlerini duyunca sinir oluyorum. Ah o live messenger olacakti ki watsap mi olurdu.

    İşte herşeyin bir sonu var. Zamanında da 3 - 5 gereksiz smile uğruna ICQ'dan messenger'a geçildi. Halbuki ICQ çok çok çok daha becerikli bir uygulamaydı.

    Bir gün whatsapp da tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.