Şimdi Ara

Westle TR arasındaki 7 fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir farkı ben söyleyeyim hata yapan kişinin hatasını kabul etmesi başkasına suç atmaması peki sizce ne gibi farklar var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamamiyle kültür farkı
  • tr > ru > br > endonezya > west > na > kr yani tr > west
  • Gün geçmiyor ki bir west vs tr konusu daha açılmasın.
  • Herseyi farklı,adamlar bir defa konuşmuyor oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezya serverimi var la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    West hojdır ama benane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ping fark var arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede susmuyorlar hepsinde faker egosu var ama yaptıkları Bronz montage

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Ping önemli tabi Trde kötü oynayıp ping diyenler malum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babatıred

    Ping önemli tabi Trde kötü oynayıp ping diyenler malum

    Aynen kardeş lag var trde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Westde daha az chat kullanılıyor.
    -Westde daha çok troll var.
    -Westdekiler metayı daha çok takip ediyor.
  • Capslock kapatmayan fransızlar dışında 10 west trollünün 9'u aynı cümleleri kullanır . çevirisi " gidin kendinize bi hayat kurun . hepiniz sevgilisi olmayan asosyal ineklersiniz. Bütün gününüz oyunda geçiyor" . istisnasız hepsi bunu söylüyor . tr öyle mi ama , en yaratıcı küfürler tr'de .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen reis kafede oyun oynarken o kadar değişik küfürler duyuyoruzki internet kafenin sahibi bile dedi lol oynuyorların ettiği küfürler bi değişik geliyor kulağa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültür medeniyet vs vs gider öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de oldugu gibi dakika başına flame yok küfür yok küfür oluyoda TR deki kadar olmuyor oyuna yeni başlamış bir ashe supportlamıştım jungle ashe herhalde yeni oyuncu ama sıkıntı yok kazanabiliriz ashe fazla ölme yeter yazmıştı TR de olsa adamın ne anası kalırdı ne bacısı en büyük fark bu bence
  • 1. Seçim ekranında kavga olmuyor, herkes birbirine saygı gösteriyor.
    2. Takım oyununa uygun şampiyonlar tercih ediliyor, ve Gümüş elosunda bile takım oyunu oynanmaya çalışılıyor.
    3. Flame yapılmıyor, sadece "Daha güvenli oyna, sana yardım edeceğim." tarzı söylemlerde bulunuyor genelde ormancılar.
    4. Hemen hemen herkes oyun esnasında ne yapması gerektiğini biliyor, bilinçsiz oynamıyorlar oyunu. Arada istisna çıkabiliyor ama genel olarak böyle.
    5. Herkes sinyal vermeye dikkat ediyor elinden geldiğince. Örneğin sen üst koridorda oynuyorsun, rakip takımın orta koridor oyuncusu sana baskın yapıp seni kesti, eğer senin takımındaki adam sinyal vermedi ise bile sonradan "Benim hatam, afedersin." diye özür dileyebiliyor bence bu bile güzel bir durum.
    6. Oyuncu kitlesinin yaş ortalaması Türkiye sunucusuna göre daha büyük, bunu oyun içerisindeki hareketlerinden rahatlıkla anlayabilirsin.
    7. Örneğin adam pick ekranında orta koridorda oynamak istediğini söyledi ve normalde orta koridor oynaması gereken kişi bunu kabul etmedi, o adam saygı gösterip oyunu kendisi bozuyor. Türkiye sunucusunda Teemo kitleyip maç başlayınca afk kalıyorlar.

    Bu bahsettiğim farklılıklar genel olarak böyle, tabii ki çok az bir ihtimal olsa da sinirini bozan insan çıkabiliyor. Fakat Türkiye sunusuna göre çok çok gelişmiş bir sunucu burası kesin. İstisnalar kaideyi bozmuyor yani.




  • Bu söylediklerinin hepsi ve daha fazlası var tr ve West arasında.bazı arkadaşlarım tr ile West arasında fark yok diyince kendimi örnek gösteriyorum tr plat 3 West s2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-İnsanları trdeki gibi toxic değil 10 oyunda 1 tane MAL diyebiliceğimiz insan tipiyle karşılaşıyorum oda ya ispanyol yada türk.
    2-Seçim ekranında gereksiz bi kavga yok *arkadşaım karşıda swain banla swain banla* *niye banlamadın ***************** * - *sen deminki vöeyn misin şimdi maç nasıl satılır gör .d * gibisinden tipler ve muhabbetler yok
    3-İnsanlar bunun bi takım oyunu olduğunun farkında ve ona göre oynamaya çalışıyorlar.
    4-trdeki gibi 1 kill verince hadi surr hadi weledler sizi mi taşıycam gibisinden boş yapan insanlar yok takım geriye düştüyse daha safe oynayıp karşı takımın açık vermesini bekliyorlar mesela topta 5dkda 3 kere ölüp hala ad kasan bi darius göremezsin o adam 1 kere öldümü alır hp armor eşyasını ve belli bi süreye kadar daha fazla ölmemeye bakar trdeki gibi körü körüne ad kasıp ölmeye devam etmez.
    5-Maç throwlanma çok nadir bi takım kulelerde 2-0 veya 3-0 ı yakaladımı bu avantajı kolay kolay elinden düşürmüyor ve yavaş yavaş dokuya dokuya zafere ulaşıyor.TR'de insanlar bundan bii habersiz mesela trde en çok gördüğüm şey adam laneden 1 kule aldımı hala o lane kalır hiç biyere kıpırdamaz hadi karşı takım kötürümse 2. kuleyide alır bi şekilde ama hala o lanede kalır ve takıma hiç bi katkısı olmaz westte adam laneden bi kule alınca başka bi lanee gidip ordaki illk kuleninde alınmasına yardımcı oluyor yada drake alıyor karşı jungleı temizliyor vs. lanede öküz gibi dk 30a kadar durmuyor
    6-İnsanların pickine saygı var laf edilmiyor mesela trde mesela lucian godtier diyelim luci varken miss fortune alsan buna bile laf eden bi güruh var ama westte kennen adc bile denesen adam içinden sövsede bunu sana yansıtmıyor.
    7-westte ping biraz daha fazla (+10) ve rp pahalı -tek kötü yanlarıda bu bence -

    Ha bide,altyapı sorunu var westte adamın internetide gitse elektriğide gitse avrupal ıolduğu için 3dk içinde geri gelir ama trde oyundan düşen birinin geri gelmesi en az bi 15-20dk yı buluyor hele elektrik kesildiyse hiç gelmez


    Özetle oyunu kafan selim bi şekilde iyi oynayıp öğrenmek ve kendini geliştirmek istiyorsan WEST yok ben bol bol skin alayım aramdan kız düşüreyim diyosan TR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ionia köylüsü -- 11 Nisan 2016; 13:59:01 >




  • Aralarındaki en büyük fark tr de kimse ben kötüyüm demiyor.Kötü,leş olsa bile hep bir bahanesi var kabullenme hiçbir zaman yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.