Şimdi Ara

western digital 500gb caviar black.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hd tune verileri sizce normal mi ?
     western digital 500gb caviar black.....



  • normal bence hatta ortalama max degerleri iyi.erisim zamani biraz kotu bir de o islemci kullanimini -1 gostermesi anakarttan.4.01 veya daha yeni versiyonu varsa deneyebilirsin.o ani dusmeler anakarttan oluyor benim onceki 770 anakartta da oluyordu.bios guncellemesi bu testi degistiriyor.

     western digital 500gb caviar black.....


    x4 720 - asus 785 d-m pro ddr2
  • arkadaşlar peki benım wd caviar black 500 un durumu nedir. var mı bir sıkıntı. yeni konu açmadan buraya ekleyeim dedim. işlemci athlon 5600. anakart biostar a785ge.

     western digital 500gb caviar black.....


     western digital 500gb caviar black.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 20 Ağustos 2010; 19:26:36 >




  • bios en son sürüm bende zaten ani düşüşler yaşadığım için konuyu açtım windows 7 kullanıyorum 1 gb dosyayı kopyalama yaptığımda 100mbtle başlıyo 20 ye kadar düşüyo sorun nerden acaba Bu sefer 4.50 ile denedim herhalde sonuç normaldir
     western digital 500gb caviar black.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayn88 -- 20 Ağustos 2010; 19:40:43 >
  • ikinizin degerlerinde de problem yok.bu disk digerleri gibi degil biraz dusuk gibi gorunuyor sonuclar ama yavas bir disk degil ben raid0 bozup bunu taktim ah lanet olsun filan demedim.bir ozelligi varmis ben de tam anlamiyorum anlayan bir arkadasla baya uzun tartismis sonuc filan karsilastirmistik.burst rate 60-70 mb cikiyordu bende niye ki diye baya bir deneme yapmistim.anakarttan filandi sanirim ama sizin kafaya takmaniz gereken hic bir durum yok.1gb kopyalatirken yuksek baslar sonra duser bunda garip bir durum yok nasil ki bu testte yuksek baslayip sonra dusuyor kopyalarken de dusmesi normal ama 20'ye dusuyor mu ben de 1gblik dosya ile deneyecem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    ikinizin degerlerinde de problem yok.bu disk digerleri gibi degil biraz dusuk gibi gorunuyor sonuclar ama yavas bir disk degil ben raid0 bozup bunu taktim ah lanet olsun filan demedim.bir ozelligi varmis ben de tam anlamiyorum anlayan bir arkadasla baya uzun tartismis sonuc filan karsilastirmistik.burst rate 60-70 mb cikiyordu bende niye ki diye baya bir deneme yapmistim.anakarttan filandi sanirim ama sizin kafaya takmaniz gereken hic bir durum yok.1gb kopyalatirken yuksek baslar sonra duser bunda garip bir durum yok nasil ki bu testte yuksek baslayip sonra dusuyor kopyalarken de dusmesi normal ama 20'ye dusuyor mu ben de 1gblik dosya ile deneyecem.

    eyvallah arkadaşım. arkadaş böyle bir konu açınca bende merak edip sorayım demiştim. sağol yorumun için...
  • Bu 1GB'lık dosyayı nerden nereye kopyalıyorsunuz , o da önemli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

    Bu 1GB'lık dosyayı nerden nereye kopyalıyorsunuz , o da önemli..


    nasil yani?bir bolumden digerine tasiyoruz ve arkadasin dedigi gibi yuksek basliyor sonra dusuyor.rar acarken de yuksek baslar sonra duser ki bu islemciyle alakali ama cachesi mi yetmiyor artik islemcinin?hdd'de de cache onemli mi bu tasima dusme isinde artik teknigini bilmiyorum ama dusuyor kafaya takmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.