Şimdi Ara

web yazılım firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Yazılım Firması nedir ?
    Değerli okuyucularımız, uzun bir zaman sonra tekrar bir yazımızda daha beraberiz. Bugünkü konumuz web yazılımın önemi ve esasen web yazılım firmaları nedir tam olarak ne gibi işler yapar bunlar ile ilgili sizlere elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışacağız.
    Web yazılım firması gerek internet gerekse lokal yani şirket içi ortamda şirketinizin ihtiyacına göre yazılımlar yapan, programlamalar yapan uzmanları bünyesinde barındıran bir firma modelidir diyebiliriz sanırım. Esasında bizlere göre tıpkı bilcod web'de olduğu gibi iyi bir yazılım firmasının tepeden tırnağa yazılımcı olması gerekmektedir. Doğrusu kanaatimce budur. Bu sayede müşteri ihtiyaçları daha doğru saptanıp daha doğru fiyatlanarak çok başarılı işlerin yapılmasının yolu açılır. Ancak ne var ki gelin görün, yazılım ile uzaktan yakından ilgisi olmayan kişiler bile yazılım işi yapmaya çalışmakta. Bu tip merdiven altı kişilerden uzak durmanız emin olun sizin iyiliğinize olacaktır. Çünkü alacağınız hizmet ilk günlerde size güzel gelse bile sonrasında karşı taraf tarafından geliştirilemeyeceği gibi web yazılım firmaları açısından doğru bir teknik destek de verilmesi muhtemel olmayacağından sizi çok zor durumda bırakacaktır.
    Web yazılımı kimler yapabilir ?
    Web yazılımı bu işin eğitimini almış, ve aynı zamanda da uzun zaman (bizce en az 5 yıl) boyunca yazılım deneyimleri olan yazılımcı statüsüne sahip olmuş kişiler yapabilir ve size faydalı olabilirler. Mümkünse mutlaka bu kişiler, e-ticaret gibi ileri düzey yazılımlar yapmış olmalılar.
    İstanbul'da Web Yazılım Firmaları
    Güzel ilimiz istanbul'umuz yurdumuzun da lokomotifi konumunda, yazılım firmaları ve firma kaliteleri oldukça yüksek olan ilimizde tabi yüzlerce yazılım firması faaliyet göstermektedir. İstanbul yazılım ve web tasarım açısından oldukça gelişmiş firmalara sahip bir ilimizdir. Anadolu'dan dahi pek çok firma istanbul web yazılım firmalarından hizmet almaktadırlar.
    Değerli okurlar ne kadar yazarsak yazalım yazılım hakkında yazmak bile kolay değil. Şimdilik bu kadar yeterli , sonraki yazımızda görüşmek üzere esen kalın..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.