Şimdi Ara

WEB TASARIMINIZI BİZ YAPALIM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitenizi,site içerik yönetim paneli dahil hazırlayalım istediğiniz her şeyi siteye ekleyebiliriz.Siz sadece bize sitenin nasıl olacağını söyleyin biz size siteyi tamamen hazır bir şekilde teslim edelim sonradan her şeyi değiştirebilme imkanıda sunuyoruz.
    Örnek Sitemiz:www.trersag.com

    İLETİŞİM VE DATEYLI BİLGİ İÇİN:05069236130

     WEB TASARIMINIZI BİZ YAPALIM..







  • Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site sihirbazı sayesinde dakikalar içerisinde web tasarımı yapabilir, word programında çalışır gibi sayfa içeriklerini düzenleyebilir ve çok kolay bir şekilde site içi arama motoru optimizasyonu yapabilir.

    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler
    Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir.
    Hazır site sihirbazı oldukça esnektir ve kullanıcıya istediği her şeyi yapabilme imkanı verir. Hazır sitede binlerce şablon seçeneği vardır ancak şablonlarda sınır yoktur. Çünkü mevcut şablonları değiştirebileceğiniz gibi sıfırdan kendi şablonunuzu da çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
    Hazır web sitesi hosting paketlerinde birden fazla site yapma imkanı vardır. İsterseniz hazır site ile firma tanıtım veya affiliate marketing sitenizi yaparken alt domain ile veya farklı alan adı ile wordpress ile blog, SMF ile forum veya PrestaShop ile eticaret sitesi yada istediğiniz site yazılımıya farklı farklı siteler kurabilirsiniz.


    5 dk sende siteni kurmak istiyorsan HAZIR WEB SİTE TIKLA




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.