Şimdi Ara

web programcılarından tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Wordpress bir gaming sitemiz var.
    Bu siteyle aynı user veritabanını kullanan wordpress sitemize gömülü bir kısım programlatmak istiyoruz.

    Biraz karışık gelebilir ama şöyle ki;
    Örneğin turnuvalar kısmına girince bir sistem olacak mesela ben yönetici olarak o sayfaya girdiğimde yeni turnuva oluştur diye bir kısım olacak. atıyorum 16 kişilik 32 veya 64 kişilik olcak seçicem işte turnuva ismi yazabilicem kurallarını vs.sini yazabilicem foto ekleyebilicem gibi.aslında bu yapılabiliyorsa wp admin paneline de eklenebilir.daha iyi. Neyse diyelim ABC Cup oluşturdum. Siteye giriş yapmış olanlar da turnuvalar kısmına girip orda oluşturduğum Cup'ı görecek tıklıcak gircekler girdikleri yerde turnuva bilgileri gözükçek benim yazdığım kurallardır vs.dir bir buton olcak Katıl diye basıp kayıt yapmış olcaklar
    işte bu girdikleri benim oluşturduğum ABC Cup'ta altında veya üstünde Katılımcılar Eşleşmeler gibi bölümler olcak mesela user Katıl'a bastımı kayıtlı kullanıcı adı Katılımcılar kısmına eklenecek gibi bilmem anlatabildimmi kabataslak.daha bir kaç kısım daha var ama şimdilik bu kadar sorayım.

    Böyle bişey mümkünmü yapılabilirmi ? worpress sitemize gömülü ve wp userlarını kullanabilen. yoksa ayrı mı yapılması lazım. şimdiden cevaplar için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.