Şimdi Ara

web master arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar, özellikle web tasarımından anlayanlara :)

    Maç yayınlarını izlettirebileceğim streaming olayını otomatik olarak yapan bir site hazırlamak istiyorum. Örnek olarakhttp://futbol.superstadyum.net/ adresine bakabilirsiniz. Bunun gibi birşeyi kendi siteme nasıl koyabilirim ?? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler...



  • Maç linklerinin embed kodunu kopyala yapıştır sayfana, bu kadar?

    Bot scripti istiyorsan orası ayrı ve tasarımla bir alakası yok.
  • işte benim sorunum da orası zaten. Tek tek maç linklerinin embed kodlarıyla uğraşmak istemiyorum. Çünkü aynı anda bir sürü maç oluyor ve peşinden yetişilmiyor. Bunu daha otomatize edecek bir yol yok mudur ??

    İlgilendiğiniz için teşekkürler...
  • bununla ilgilihttp://www.iddaacafe.net/2011/12/bedava-futbol-mac-izle.html sayfasında hazırladığım gibi hazır scriptlerden bir sayfa yapabiliyorum. Ama bunu başka bi yerden aldığım için maç izlemek için (önce maça sonra herhangi bir kanala) tıkladığımda açılan sayfaya müdahale edemiyorum. Benim istediğim bunun gibi bir maç listem ve altında kanallar olsun ama kanala tıklayınca açılan sayfa da benim yönetebileceğim bi sayfa olsun...

    Meselahttp://futbol.superstadyum.net/ sayfasındaki linklere tıklarsanız açılan sayfa yine aynı tasarımcıya ait.

    Umarım derdimi anlatabilmişimdir... Teşekkür ederim...




  • Asp.net ile 5 dk almaz bunu yapmak :)
  • Asp.net öğrenmek ne kadar zamanı mı alır peki :) Anlatmak kolaysa biraz daha açıklayıcı tarif ya da minik bi demo istesem ??
    Teşekkür ediyorum...
  • "ASP ile 5 Dakika almaz", "embed kodlari ile basit" gibi sözlerle milletin kafasini karıştırmayin, çok iyi biliyorsanız yapin verin. Boş konuşmak kolay.

    @barisist; sizin yapacağiz sistem tam olarak maclari otomatik olarak yayınlayacak bir sistem istiyorsunuz? Eğer kendi PHP yada farklı bir dil biliyorsanız kolaylıkla yapabilirsiniz. Mesela bir mac yayını yapan site bulun ve ilgili sitenin XML sayfasini bulmanız gerekiyor. (Zaten sitenin bir köşesinde yer alır) Daha sonra XML verileri ile kendi sitenize veri cekebilirsiniz. Bunun için biraz araştırma yapmanız gerekiyor. Google'da "XML data transfer tutorial" yada "XML to PHP tutorial" gibi aramaların sonucunda size birçok örnek sunan siteler bulacaksınız.
  • Dostum sana yapmıyoruz soru sahibini bilgilendirme amaclı bir cevap mantar gibi ne karısıyorsun :)
    Madem ole sen yapıversene bi dolu anlatmıssın :)
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

    @johonwayni XML to PHP tutorial şeklinde aramaya giriştim. Belki bişeyler bulabilirim. Şu var ki her ne kadar oracle ile ilgili yazılım işinde çalışsam ve bilgisayara yabancı olmasam da web teknolojilerinden ve asp ya da php gibi dillerden bihaberim. Yine de neyi araştıracağımı bilirsem arayıp bulabilirim gibime geliyor. Bu yüzden yol gösteren mesajlarınıza çok teşekkür ediyorum.

    Bununla beraber bu işi hayrına ya da ücreti mukabil yapacak arkadaşlar olursa tekliflere açığım :)

    Teşekkürler... Umarım başka yeni tavsiyeler de gelir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisist -- 21 Aralık 2011; 13:47:06 >
  • istediğim sayfa için fulltasarımla iletişime geçtim. şu dakika itibariyle neredeyse sayfa hazırlandı, ufak detaylar için üzerinde çalışmaya devam ediyorlar. buyrun bu da linkihttp://iddaacafe-stadyum.com/ yorumlarınızı bekliyorum.
    gerçekten ilgili bi firma, sadece msn'den derdimi anlattım, yüzyüze gelemedik (onlar istanbul ben ankaradayım) ama gayet makul şekilde çözüm ürettiler. Web sayfası tasarlatmak için firma arayan arkadaşlara tavsiye ederim. msn adresleri bilgi@fulltasarim.com bu da web adreslerihttp://fulltasarim.com
    (Biraz reklam koktu ama firmayla bi tanışıklığım yok, dh sayesinde iletişime geçtik :) ) Firma arayan birisi varsa işine yarasın diye yazdım.




  • Teşekkürler,Full Tasarım DH'dan onlarca arkadaşa iş yaptı ve yapmaya devam edecek inşallah.Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de referans son derece önemlidir.Bizim en güzel reklamımız müşterilerimizin memnuniyetidir.İleride de birlikte çalışmak isteriz Barış Bey,sitenizde başarılar dileriz:)

    Saygılarımızla,
    Full Tasarım Ekibi,


    msn: bilgi@fulltasarim.com
  • Bu gibi işlemleri PHP fonksiyonlarından file_get_contents ile yapabilirsiniz.
    http://www.webteders.com/dersler/ders/Php-Bot-Yapimi--Uzak-Siteden-Veri-Cekmek-/226
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prosel

    Bu gibi işlemleri PHP fonksiyonlarından file_get_contents ile yapabilirsiniz.
    http://www.webteders.com/dersler/ders/Php-Bot-Yapimi--Uzak-Siteden-Veri-Cekmek-/226

    Genelde web hostingler güvenlik açısından allow_url_fopen değerini kapalı tutuyor, bu yüzden file_get_contents() fonksiyonunu çalıştıramayabilirsiniz.
    Bunun yerine verileri CURL ile bağlanarak çekebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.