Şimdi Ara

Web kamera sorunu Cok büyük Acil Yardim( Lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sayın arkdaslar sanırım bendeki sorun dünyada ilk umarim sizler sayesinde bu sorunun üstesinden gelecegiz.sorunuma gelecek olursak
    facebookta görüntülü arama esnasında benim kameram kendime ters gösteriyor. ama karsi tarafa normal düzgün sekilde görünüyor. skype ve HamCap da da sorunsuz sekilde kendimi görebiliyorum sadece facebookta kamera actigimda kendimi ters görüyorum bunun için yaptigim denemeler ise. pc ye format attim. kamera driverlerini silip tekrar yükledim, farklı kamera takıp denedim yine aynı sorun ( kamera tipi A4Tech pk-636).acaba dedim sorun benim google hesabımdami diye düsünüp. forattan sonra direk facebooka girip baska bir facebook hesabıyla denedik yine sorun aynı. tahminimde sorun bilgisayarımda ama ne olabilir ? lütfen görüslerinizi ve deneyimlerinizi paylasin benimle.
    iyi forumlar



  • Merhaba,
    öncelikle büyütecek bi sorun yok. Karşı tarafta düzgün gözüküyorsa sizin için sorun teşkil etmemeli bence. Aynı sorun bende de olmuştu. "Manycam" programını biraz kurcalayınca düzeltmiştim. Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.