Şimdi Ara

Weapon-Type Enhance Backup Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar Weapon-Type Enhance Backup Stone s grade nasıl elde edebilirim acaba bide armoru lazım aradım bulamadım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?



  • araştırdım fakat tam olarak net bir sonuç elde edemedim. Oynadığın server türü sanırım gracia epiloque galiba. bu Weapon-Type Enhance Backup Stone silah veye armoruna arti basma yüzdeni arttıran bir attirube gibi eklenen bir özellik. aynen augumention yapar gibi yapılıyor. Oynadığın server hakkında bilgi verirsen hani adı nedir oranları gibinsinden. birde bunu oynamış olduğun serverdakı elemanlara soracak olursan daha hızlı vede doğru bir cevap alırsın. netten baktım offical server icin cevaplar bulabildim. bu itemde aynen life stone gibi drop edilebilen bir item türü sanırım. bu taşın basıldığı item her ne olursa olsun satılamıyor vede inv. den çıkarılamıyor.
  • Giracia Epiloque değil kesinlikle. Ben çok önceleri rastlamıştım bu özelliğe. Gracia CT1 den itibaren mevcut sanırım. Ancak şimdiye kadar sadece 1 serverde gördüm. Safe enchant değerindeki itemi artılamak istediğinizde enchant penceresinde 3 tane kutu açılır. Birine scroolu birine itemi koyarsınız, son kutuya da işte bu taşlardan koyarsınız. Enchant rate değeriniz 20-25 kadar arttırır. Örneğin, %65 enchat rateyi %85-%90 a yükseltir. Belli bir maksimum değere kadar enchat penceresinde 3 kutucuk açılmaya devam eder ve bu taşları kullanabilirsiniz. Benim gördüğüm serverde +4 den +9 a kadar bu taşlar kullanılabiliyordu ve rahatlıkla enchant yapılabiliyordu. Taşların armor tipi ve weapon tipi var, ayrıca gradesine göre de fark ediyordu. A gradeye kadar olan taşları 70-76 lvl mobların bulunduğu Catapomb ve Necropolislerden drop etmistim.
  • sancak sunucusunda da bu özellik var aşağıdaki linkteki dosya işine yarayabilir. + basma şansını %15 arttırır. Orjinali bu şekilde ama serverdan servera değişiklik gösterebilir. sancak serverında bu taşlar satılmaktadır.

    Örneğin sancak serverında + basma şansı %75, eh +3'ten sonra +10'a kadar açılan +basma ekranında alt taraftaki kutuya bacup stone eşyasını koyarsan buda sana %15 verecek dolayısıyla +basma şansın olacak %90...umarım anlatabilmişimdir. Ama bu taşları +10dan sonra kullanamzsın.Aşağıdaki dokuman faydalı olacaktır.

    http://www.sancak.gen.tr/index.php?action=tpmod;dl=item19
  • nasıl kullanıldığını biliyorum ama nerden elde edebilirim bunu?
    oynadığım bi serverla alakası yok ama meraktan yazdım offical serverda bi kaç kişiye sorduğumda isle of prayerda düşer dediler ama detay vermediler bileniniz varsa yazabilirmi?
  • Weapon-Type Enhance Backup Stone event diyede birşey var belkide eventlardan drop edebiliyorsundur. Yada misc shop da satılıyordur tabi bunlar free serverlar icin gecerli normal paralı serverda nasıl diye baktım ama işe yarar birşey bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.