Şimdi Ara

wd elements 500gb//adaptör bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • azönce harddisk adaptörünün üstüne cep telefonu düştü ve artık adaptör çalışmıyor. adaptörün bu kadar dayanıksız oluşu zaten sinir bozucu ama bi de dosyalarıma erişemiyorum...

    istanbulda nereden bulabilirim, servisi filan varmıdır? konvansiyonel bir adaptör değil, jackı filan farklı.. bu model için özel üretilmiş sanırım...
    teşekkürler



  • Nasıl bir adaptör olduğunu bilmiyorum ama yaklaşık 8 adet uç takımıyla satılan voltaj ayarlı adaptörler var. Onlara bakabilirsin. Geçen sene Praktiker'den almıştık bir tane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 18 Ocak 2009; 14:43:39 >
  • evet bahsettiğin adaptörleri biliyorum ama bunun ucu s-video kablosu gibi, normal dişi ya da erkek uçlu değil yani..
  • adaptörün aynısından elbette bir yerlerde bulursun. elektronikçilere bakman lazım. istanbul karaköyde selanik pasajı diye bir yer var. orası elektronikçi çarşısı birinde vardır. eğerki bulamadın elinde adaptörle aynı değerlere sahip yeni bir tane alıp, bozuk olanın kablosunu kesip yeni aldığın adaptöre bağlarsın. ben yapamam dersen elektronik tamiri yapan yerlere götür yaparlar.
    aman elindeki adaptörün üzerinde yazan değerlerde aynı olsun, ben bir kere başka bir adaptör ile denedim bendeki hariciyi çalışmadı. harici bir bozsaydı arşivin yarısı uçardı resmen. bende ki haricide WD ama başka modeli.
  • Benim de bozuldu arkadaşlar nasıl çözdünüz acaba sorunu? Bu arada s video gibi girişinin pinlerinden biri kırılmış sanki ondan bozuk.. O kabloyu değiştirmem yada yeni adaptör almam lazım ne yapabilirim nereden bulabilirim? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.