Şimdi Ara

WD 500GB Pro kendini kapatmıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Wd 500 GB pro ma bi gariplikler oldu.
    Önceleri sorunsuz çalışıyodu. Ama geçenlerde aleti bilgisayara taktım tam otomatik kullan için hızlı bakış yaparken aletin fişi yanlışlıkla çıktı. ondan sonra bilgisayara taktım alet çalışmadı. 10-15 dakka sonra tekrar taktığımda çalışmaya başladı Allah a şükür. Ama bazen usb kablosunu çıkardığım halde led ışığ sönmüyor yani hdd kendinş kapatmıyor. ancak fişini de çekersem o zaman kapanıyor.
    bir de bu sabah başka bi sorunla karşılaştım. Hdd yi network a açmıştım bir süre sonra klasörlerin içleri boş çıkmaya başladı. tekrar usb den çıkarıp fişi çekince düzeldi ama bu alete bişeyler oldu.
    Var mı başına böyle bişey gelen?
    Ne önerirsiniz?



  • Dostum, büyük ihtimal fişini yanlışlıkla çektiğin için aygıtın dosya sisteminde bozulma olmuş. Led ışığının sönmeme nedeni de elektriksel bir sorun gibi.. Eğer bu sorun ilerleyen zamanda da geçmezse servise göndermeniz doğru bir karar olur. Bu arada aygıt içindeki dosyalarınızı mutlaka yedekleyiniz. Dediğin gibi bu alete bişiyler olmuş. Eğer garantisi varsa, garantiye gönderiniz.

    Bu arada aklıma gelen bir çözüm var, o da aygıtınızı biçimlendirmek. Aşağıdaki program işinizi görür. Biçimlendirme yaparken "hızlı biçimlendirme" kutucuğunu işaretlemeyi unutmayınız. Biçimlendirme sırasında bilgileriniz kaybolacaktır. !!!

    USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA (FAT,FAT32,NTFS)




  • teşekkür ederim dejaay ilgilendiğin için...
    şimdi bi de servislerle uğraşacağız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.