Şimdi Ara

WD 3,5' 1TB My Book Essential USB Harici Disk Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WD 3,5" 1TB My Book Essential USB Harici Disk adlı ürünü almayı düşünüyorum kullananlar varsa ürün hakkında biraz yorum yapabilirmi , tavsiye ediyorlarm mı bunu soruyorum ? Bide E-Sata desteği yok sanırım e -satanın önemi nedir ne işe yarar beni bu konuda aydınlatırsanız mutlu olurum ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DeAtH-NoTe_ -- 19 Mayıs 2010; 12:03:28 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_36130325/tm.htm bu konuda elit incelemesi olmasına rağmen essential modelinden de epey söz ettik. Önce burayı okumalısın.

    Ek olarak evet e-sata desteği yok, usb ile 30-33mb/s aktarım hızı olurken e-sata arayüzü ile bu hız 70mb/s'den aşağı düşmez. Genelde dahada yüksektir.

    Diskin bana göre dezavantajı, dış kabı eline alınca güven hissi vermiyor ve parlak olduğu içinde çizilmeye çok müsait. Bunun dışında bence bir dezavantajı yok. Zira aktarım hızı usb olduğu için diğer disklerle aynı. WD bunlarda caviar green disk kullandığı için nispeten sessiz ve enerji tasarrufu sunuyor.
  • Arkadaşında dediği gibi çizilme ihtimali var, cihazdan tek bir ses dahi gelmiyor çalışırken sanki sessiz moda ayarlanmış gibi,
    Yalnız PC ye giden USB kablosu mu garip anlayamadım bazen çok kolay bağlantı kopabiliyor kablonun hafif oynamasından dolay, diğer usb li cihazlarımda böyle bir sorun görmedim.
  • bende 2 adet var.. fiyat/ performans açısından oldukça tatmin edici.
    tv'ye bağlayarak film izlemek için aldım, başka bir amacım yok. ve bunun için oldukça tatminkâr.
    yani aktarım hızı benim için 2. planda idi.. tv'nin yanında sabit duracağı için de çizilme olayı cok mümkün değil, taşınmayacak neticede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragesoul -- 23 Mayıs 2010; 17:05:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.