Şimdi Ara

Wave 2 S8530 Hakkında bir kaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ağabeyler hepinize.Bayramınız mübarek olsun öncelikle.Benim bir kaç sorunum olcak wave 2 im ile ilgili.Telefonumu iki kez yere düşürdüm bir kaç ay önce ancak herhangi bir problem oluşmamıştı.Bu aralar bazen kendi kendine kapanıyorum telefonum.Cebimden çıkarığımda pin kodu girin yazısı ile karşılaşıyorum.Şimdi sorularım şunlar olacak;
    1-Düşürmememden kaynaklanan bir sorun sebebiyle mi kaynaklanıyor acaba kapanma durumu?
    2-Bilgisayara telefonumu bağladığım zaman bilgisayar virüslü ise eğer telefonuma yani wave 2 ye virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
    3-Eğer varsa bu virüsleri telefonumdan nasıl temizleyebilirim?
    4-Telefonun kendi vieo oynatıcı programı ve napiplayer adlı programdan film izlerken altyazı da sesli harflerde problem yaşıyorum.Örneğin'i' harfi 'ü' olarak çıkıyor ve bir kaç harf daha.Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim?Altyazıyı filme gömsem o şekilde oynatsam sorun çözülür mü?

    Şimdiden teşekkür ederim size yardımcı olursunuz umarım.Tekrar hayırlı bayramlar...







  • İlk sorun muhtemelen kapama tuşuna cebinde 10 sn kadar temas etmesinden kaynaklanıyor. Ana konuda bu tip sorundan bahseden cok oldu.
  • şimdi ilk defa duydum bunu denedim söylediğinizi gerçekten öyle olu ilginç ve kötü bir durum ama içim rahatdaı biraz da olsa teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.