Şimdi Ara

Warlock oyuncularina acı haber.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • warlock savaş sırasında petini değiştirirse o savaştan ona hayır gelmez

    soul link olayı da iyi olmuş, warriordan sonra en yüksek healti olan sınıf malum. üstüne %30 dmg azalması

    benim anlamadığım bir nokta, herkes herkesi "zorlanmadan alabiliyorum" diyor. peki o zaman kesilenler kimler?
  • doyumsuz hunter fireball felan da verelmmi alevli ok atın yada bubble da açın...en iyi dps class ı malum her şey olsun


    ama merak ettiğim asıl şey şu benle aynı dps i yapıyorsan neden mail giyiyorsun sadece bunamantıklı bi cvp ver....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack

    çok ilginç ve bazılarıda yanlış yorumlar yazılmış :)

    1.si üstün class die bişey yok arkadaşlar.. herşey iteme, tecrübeye, talente savaş anında cooldownın olup olmamasına bakar.. bunun ışığında her class her classı alabilir..şu class şundan üstündür diye bir genelleme yapılamaz.. Bi kere bunu bi köşeye koyalım..



    Direk 1. de yanılmışsın arkadaşım Oynu tam kavrayamamışsın neden nerflendi? 2 dot da adam kesiyorlar Normalmi ?
  • warlock un gucunden kimse sikayet etmiyordu hic bi yerde ohaaa nerf!!!!! gibi lafları gormuyoruz..ama hunter da durum boyle degil

    su an oyunun en gucsuz karakteri olan warrior la pvp yapıyorum ve warlock u oldurme sansım var charge 1.5k ms critlerle istedigi kadar imba talent i olsun..ama bg lerde hunter gorunce yolumu degistirir oldum combat trap olayı iyice abartı oldu charge bile yapılmıyo sansa bala yanına gelebilirsen de hp %30 larda falan oluyor..plate giyen bir class la oynuyorum bide.. mage i warlock u ne yapsın?

    hunterlar hurraa diye melee dalan warrior larla aynı dmg i 41 yd den vuruyo bu da biraz sacma oluyor..arena ab gibi yerlerde yine warlock en guclusu ama av gibi bg lerde hunter acık ara onde..

    warlock a yapılan nerf gerekli bisiydi 70 te 7-8 k hp li warlockun bi de ustune %30 soul link alması sacma otesi olurdu..sonucta bu degisiklik guzel oldu ama aynı degisiklikleri hunter a da bekliyoruz yeni 60 olmus yesilli mavili hunter ın bile yanına yaklasamıyorsam bende degil o class ta bi sorun vardır

    aklıma bazı seyler geliyor hunter a gelebilecek nerfler hakkında sizin le paylasıyım :)

    traplere casting time 1.5-2 sn olsa guzel olur.. ve cd nin biraz daha yukselmesi lazım..1 dk gibi

    dmglerin duzeltimesi ve tam olarak nasıl olacagını bilmiyorum ama hunter yanına gelebilme sansı

    silencing shot olayı da imba bisi ama sonucta 1 kere verildi aaaa yanlıs yaptık bunu kaldıracaz diyemezler..

    sonuc olarak bir class 41 yd dan saldırabiliyorsa defansif yonunun cooooooooook dusuk olması lazım..


    bi de son olarak her class birbirini oldurebilecek guctedir olaylarına girmeyelim boyle olmadıgını herkes biliyor kendimizi kandırmıyalım bu şu demek degil warrior frost mage i olduremez rogue warrior u olduremez..frost mage in warrior a karsı avantajı var diyorum




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mczaga


    Direk 1. de yanılmışsın arkadaşım Oynu tam kavrayamamışsın neden nerflendi? 2 dot da adam kesiyorlar Normalmi ?


    warlockların 2 dotla adam kesmeleri bundan 2 sene öncede vardı.. o zamanda kesiyordu şimdide kesiyor.. afflication talentine bi nerf gelmedi zaten..oyunu çok çok iyi anladım 2 senedir oynuyorum.. her class her classı kesebilir önemli olan item,tecrübe, talent, cd nin olmaması ve latency ninde etkisi var tabi onuda unutmamak lazım..
    örneğin vurtne adındaki mage 3.ve 4. videolarını izlersen üzerinde rare itemler olmasına rağmen 1vs2 veya 3 lerde diğerlerinde epic olmasına rağmen kesiyor...Bu class üstünlüğü değildir.. bu tecrübedir, zekadır birazda şanstır..
    piyasada ne adamlar var belki görmemiş olabiliriz ama her class iyi item olduğunda, iyi zaptedildiğinde herkese karşı etkili olabilirler o yüzden classlar için genelleme yapmamak lazım bence..

    Yani ben çok pis oynarım şöyle iyiyim şöyle öldürüm karşımda kimse duramaz diyebilirsin ama şu class şu classdan üstündür diye bir genelleme yanlış olur yalan olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 21 Aralık 2006; 3:28:01 >




  • her patch den önce böyle söylentiler cıkar...bişey olmaz merka etmeyin....safsata bunların hepsi..
  • ortalama bir epic hunterın pvp talentleri ile crit yüzdeleri nedir acaba ? bana ne atarsa koca koca yazıyo ekranımda
  • hunterı bufflamaları iyi oldu...benim lvl 51 hunterı var ve patch den evel cidden pvp si zor idi..çok zevkli bi karakterdi pvp si cok iyi olmamasına rağmen...ölü taklidi yap trap koy flan zor oluyordu..ama warlock güzel karakter...böylede devam eder sanırım..
  • 1. maddeye katılamıcam sonuçta belli dinamikleri olan bir oyun oynuyoruz ve bariz şekilde bazı sınıfların bazılarına üstün yanları vardır.Tabiiki bu en uç noktada yani iyi oynayanlar baz alındığında gerçekleşen bir olaydır ve tabiiki wow alemi sınıfını bilmeyen birçok kişi ile doludur. Bu yüzden " herşey iteme, tecrübeye, talente savaş anında cooldownın olup olmamasına bakar" lafı bu kısımda doğrudur.

    Sonuçta bu kadar ayrıntı ve matematiksel işlem içeren bir oyunda 9 sınıfın dokuzunda birbiri ile eşit olması beklenemez. Üçgen sistemi en mantıklısıdır. Fakat şuanda oda pek olmuyor. Ben gene idda ediyorum işini bilen warlock hersınıfı alabilecek güçtedir şuanda ve gene bu demek değildirki warlock görünce kaçmak gerekir. Sonuçta çıktığından beri oynadığım şu oyunda bir elin parmaklarını geçmez yenildiğim warlock.Onun için senin "herşey iteme, tecrübeye, talente savaş anında cooldownın olup olmamasına bakar" sözüne burada tamamiyle katılıyorum.




  • Buna nerfmi diyorsunuz. ARkadaşta demişya acımadıki acımadıki diyor warlocklar. Adam demon olmaz gider desc olur ne olcak yani. Bu oyunda her char her charı kesebilir (warriorden o kadar emin değilim :) ama warlock 2 charı aynı anda kesebilir. Teke tekte warlocka kesildim diye sakın üzülmeyin. İşini bilen warlock her charı keser demişte. Bu yanlış bence işini bilen warlock 2-3 charı keser olcak bunun doğrusu. Eğer bir insan bu oyunu başından beri oynuyo ve kesildiği warlock sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyorsa kesin warlock görünce yolunu değiştirenlerdendir yada görünmezdir. Böyle bir şey mümkün değildir. Çünkü warlock için tık tık tık aha öldüdür. Öldürsen bile çogu zaman ölümden kaçamazsın. Warlock belkide en az Cooldownu olan chardır. Bu yüzden çoğu zaman öldürmek kılay değildir. 5 kişinin içinde adam kesenleri görülür. Yani hala warlock = EZ mode fazla sevince gerek yok.




  • Yani bumu senin yorumun ?
    "kesildiği warlock sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyorsa kesin warlock görünce yolunu değiştirenlerdendir yada görünmezdir" işte sizin tartışma ve olaylara bakış açınız bu ne yazıkki. Daha okuduğunuz şeyi anlamıyorsunuz. 30 kere mi yazmamız lazım. Benim az sayıda warlock'a yenilmiş olmam sonucu değiştirmez. Zati arkadaşın iki kere alıntı yaptığım birinci maddeside burda doğruluk kazanır. İşini bilmeyen warlocku çatır çatırda alırım varmı ötesi ama dediğim gibi işini bilende beni alır. Bu diğer sınıflar arasında olan kapışmalar içinde geçerlidir. Sen herhalde her warlocku iyi oyuncu zannediyorsun.

    "kesildiği warlock sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyorsa kesin warlock görünce yolunu değiştirenlerdendir yada görünmezdir" bu cümle ilede aklı sıra korkak demeye getiriyor arkadaş. eh canım eh acayip korkuyorum.
  • Evet benim yorumum bu. Sen benim gibi düşünmek zorunda değilsin ben düşündüğümü söylüyorum. Sende düşündüğün şeyi söyle sana neden söylüyorsun bu senin yorumunmu diye hiç kimsenin serzenişte bulanmaya hakkı yok bunuda bil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 21 Aralık 2006; 10:53:46 >
  • "Eğer bir insan bu oyunu başından beri oynuyo ve kesildiği warlock sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyorsa kesin warlock görünce yolunu değiştirenlerdendir yada görünmezdir"
    sen böle yorum(!)lar getirmeye devam et zati tek yapabildiğiniz bu. O kadarki benim warlock görünce yolumu değiştiren biri olduğumu üstün insan yeteneklerin ile anlamışsın bravo.

    Herneyse. Warlock arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. Paranoia ne kadar etkili?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdax -- 21 Aralık 2006; 11:39:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erdax

    "Eğer bir insan bu oyunu başından beri oynuyo ve kesildiği warlock sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyorsa kesin warlock görünce yolunu değiştirenlerdendir yada görünmezdir"
    sen böle yorum(!)lar getirmeye devam et zati tek yapabildiğiniz bu. O kadarki benim warlock görünce yolumu değiştiren biri olduğumu üstün insan yeteneklerin ile anlamışsın bravo.



    Ben düşündüğümü söylemeye devam edeceğim buna emin olabilirsin. Bu tür yerler yani forum siteleri insanların düşündüklerini ifade ettiği yerlerdir. Tek yapabildiğiniz bu derken bunu kasdediyorsan tamam ama başka bişey ifade etmeye çalışıyosan asıl üsün insan yeteneklerinin sende olması gerekirki başka hiç bir şey yapamadığımızı anlayabilmiş olasın. Herşeyden önce bu bir oyun önce bunu anlamış olmalısın. Şahsen 2 all yada 2 horde veyahut kendinden daha yüksek lvl karşı faction üyesi karakter görünce herkes yolunu değiştirir çünkü güçlüdür karşı taraf. Eğer warlockta güçlüyse herhangi bir charın yolunu değştirmesi kadar doğal bişey yoktur. Doğal olmayan bu kadar gerilmiş olmandır. Yapman gereken dalaşmak değil benim düşüncemin yanlış olduğunu ifade etmendir ve becerebiliyorsan ispatlayarak çürütmendir.




  • Bak arkadaşım forum ne olduğunu biliyorum. Eğer yazıların başkalarının haklarını rencide edicek şekildeyse tepki alırsın bu kadar basit. Ayrıca kelime oyunlarına gerek yok. Sen kalkıp bana sen her warlock gördüğünde kaçmışsındır demeye getirirsen bende tepki veririm.Senin kimsenin oyunu nasıl oynadığına karşı bir yorumun olamaz çünkü bilemezsin. Yok herkesin nasıl oynadığını biliyoreum diyorsan öle bir insan üstü yeteniğin varsa bilemem. Eğer herkez senin gibi olsaydı herkez birbirine laf sokardı ozman ne tartışma ortamı kalır nede konuşulacak konu.

    "Doğal olmayan bu kadar gerilmiş olmandır. Yapman gereken dalaşmak değil benim düşüncemin yanlış olduğunu ifade etmendir ve becerebiliyorsan ispatlayarak çürütmendir"

    Sen sabahtan beri böle yapıyorsun değil mi ?

    Sen benim devamlı warlock görünce yolumu değiştiren biri olduğumu ispatla o zman görüşelim. İnsanlara sataşarak aklı sıra laf sokarak bir yere gelemezsiniz.

    Konu ile ilgili daha bir mantıklı yorumun yok. Tek dediğin warlock 2-3 charı alır(nasıl alır yok sadece ölesine yazılmış bir cümle) ve siz az warlock'a keilmişseniz yolunuzu değiştiriyorsunuzdur gibi tamamen bilmeden insanların oyunu nasıl oynadığına karşı sataşmalı yorum(!)lar.

    Buda benim son lafım daha hala inadını sürdürmek istersen buyur yaz sana daha ayıracak boş vaktim yok.


    Bu arada sorum hala geçerli bilen bi arkadaş varmı ?




  • Tamam anlıyorum seni. Laf sokarak başbakan olacağımı düşündüm bir an. Kusura bakma seçimle oluyomuş. Neyse senin boş vaktin yoktur şimdi nükleer fizyon deneyin yarım kalmıştı sanırsam.
  • Bilenler Soulshatter diğer bufflar ile stack lanabiliyormu? Eğer öyle ise sanırım warlock'un aggro gibi bir derdi olmıyacak :))


    NoT: Sanılanın aksine nükleer fizyon deneyim bitmiş ve başarılı ollmuştur. İstiyene paket şeklinde gönderebilirim
  • paranoia bence hiç bi işe yaramıyo.şu ana kadar faydasını görmedim.zaten bi rogue talent lerinden steath ın etkisini yükselttiyse gözükmüyo.ama elf lerin shadow meld ini görebiliosun.tabi yakınlaşınca.
  • Teşekkürler killerdevill. peki Soulshatter hakkındaki sorum ile ilgili bir bilgin varmı ?
  • Üzerinde tier kaç oldugunu bilmedigim bi elf hunter ab de bana (60 ud lock) 2k multishot crit caktı agzım acık kaldı nerdeyse e yuh yani. Vallaha yuh zaten charda 3.8 k hp var itemlar iyi deil. Aynı hunterı arkadan %30 hp ile gördüm ve saldırdım beni farkedince döndü bir takla attı çat 2k hpmi götürdü(ne attıgını bilmiyorum ama ölmek üzereyken yaptı bunu hepsi instant tı). Adamın bana 600 den asağı vurdugunu görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.