Şimdi Ara

Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Feral 100 takla atıyorusun Warlocklar 3-5 tuş ve ele shamanları kesemiyosun. Bu konuya artık cevap yazmaya gerek yok bence. Ayrıca feraller OP şu anda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 27 Ağustos 2011; 17:28:57 >
  • Ele shaman nasıl kesemiyorsun ya enha shaman desen anlarımda
  • Geçenlerde de karakterim için eksik nedir? Nasıl giderebilirim? Diye bir başlık açmıştın. Anlaşılan oyuna ve classlara çok hakim değilsin. Warlock'un özelliklerindeki şüphenden de anlaşılıyor. Classına ve diğer classlara hakim olamadığın zaman, normalde kazanabileceğin fightları da kazanamazsın. O yüzden bu veryansın boşuna. He sen şimdi ağlayan kim, uydurmayın diyeceksin ama yazdıklarını okursan bariz bir ağlama durumu söz konusu.

    Bol bol duel yap, video izle, talentlarını ve diğer classların talentlarını iyice oku vs.. Zaman içinde kendini geliştirince bir bakmışsın imkansız dediğin classları maymun etmişsin. Bildiğim kadarıyla feral druidler şu sıralar en can yakan classlardan çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 27 Ağustos 2011; 21:21:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Durumum şu

    Disc Priest: Kesmem imkansız Fear shield heal surekli bu 3 lu de
    Loc aff:Kesmem imkansız Fear dps Fear dpS Fear dps..
    Mage:Zaten yazmaya gerek yok.
    Ele shaman: Discpriest ile ayni fearsiz oda ama shield heal gidiyor.


    Not: oynadıgım adamlarin hepsinde ruthles parcalar var res leri 4k beinm 3.8 bilmiyorum fark edermi bukadar.
    durum böyle ben bunları kesemiyorum az önce uzun suredir lock oynayan arkadas sordum oyunda tanıstık turk,beni cok zorlamıyor feraller dedi.Yani hiç adl gelmiyor bana pvp ortasinda ikide bir shield heal shield heal bizde stunda belli stun atsan vuracak skilin kalmıyor.Yani feralle 100takla at adam 5 6 tusla oynasın..

    bırakalım o zaman bütün classları kes sen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedealer

    Bear geç charge stun at cat ol riple geri koş dash ile gorunmez ol ravage at bunları yapmazsan kesememen normal


    budur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

    aynen ya warlocku bitek 3v3 te kesemeyebilirsiniz.Ayrıca feral druidler ne ayak dotları vuruyor kaçıyor gidiyor stealth basıyor sonra geliyor bi daha dotluyor nedir yani,10 k dot critler mi warlocklarınki 3 k zor critliyor.

    Hic unstable affliction patlatmayi denedinmi?
  • Hakkaten bazı buraya yazamıyacagım sıfatta olan arkadaslar var ya ben shield atiyor dedikten sonra 5 6 tusla oynuyor diyorum adam gelmiş 5 6 tuşlamı warlock dior hey allahım

    @elemriel hocam tabiki sitem ediyorum ama aglasam zaten ilk mesajda benim nooblugumdan dermiyim? Ağlamakla alakası yok ben gordugumu yazıyorum biride desin yok arkadas yanlıs yazdıgın o dediklerini yapmiyorlar.@
    @sana göre zaten dkda op herkes op evet 100takla atıyorum chargar at ravage vur fealr ye trinket ac git 5cp yap trinket ac rip le fear ye kac dön berserk ac dal diger 2 tane skil var onları ac formdan cık heal at forma gir stunla ayı ol charge at işte bunlar 100takla oluyor ama Benim GÖRDÜGÜM (bildigim degil) warlocklar hep ayni şeyi yapiyor fear fear atack ve bunu 4 yıldır lock oynayan arkadasa bizzat sordum ve kendiside ayni şeyi söyledi ondan böyle sacam sapan yorumlar yapma.
    @`Gonzalez´ Komiksin.

    Arkadaşlar neden böyle yapiyorsunuz anlamıyorum gercekten daha sonra herkes diyorki forum cok kotu yok forum buyumuyor e sen her acılan konuya artizlik yapip sacma sapan cevaplar atarsan nasıl soru soracak millet al adamın teki isteyene ss le gösteririm bende yeni basladım sunu sunu nasi yapicam diye bana pm atmıs neden adam artık cekiniyor birşey yazıyorsun herkes dalga tutma pelinde.Her hıyarım var diyene tuzla koşmaktan bıkmadınızmı. Misal bana bir arkadasım gelse deseke abi sende o böyle bu böyle diyosun ozaman her clası kes sen dese aynen sunu derim" Lan gerizekalı ben onlar ıkeseyim mi dedim yoksa kesemiyorum benim nooblugum mu yoksa claslarmı guyclu bana karsı dedim ?" diye sorarım apışıp kalır öyle.Burda siz kötu niyetle dalga gecmek icin okursanız yazıyı adam herkesi kesmek istiyor diye algılarsınız ama adam gibi art niyet olmadan okusanız belki " la adam daha yeni bilmio şöyle şöyle yapacagini yada seti şöyle bu böyle yada beceremiyosun" diye yorum yazarsın benim derdim herkesi kesmek degil zorlandıgım classları yazdım buraya belki 2 3 fikir alırım diye çokmu zor bu ? Elemriel dedigi dogru ben videodalardan izliyorum takip ediyorum 10 yıldır mmo oynuyorum wow u ilk cıktıgı zamnda oynadım yani aşırı uzak degilim ama bilgi seviyem olsa olsa başlangıc seviyesidir e bunu inkar da etmiyorum varmı böyle yazan biri şu forumda ? Bitane konu acıpda ben bilgim yok sunu kesemiyorum benim nooblugumdan mı diyen ? Ben bi clasa bu op nerfleyin mi dedim hemen gelip altına iyi onada nerf gelsin diyorsun ?

    Gelelim pvp işine ben gördugumu yazdım Ben 20tane şey deniyorum ama shaman olan arkadas vurup shield atiyor baska birşey yapmıyor yani ben görmuyorum ben kac vur hp bas ayı ol kedi ol benim acımdan zor geliyor.Ama bana acarken dediler feral zor diye ben sadece burda yaptıgım pvp leri paylasmak istedim burnumdan getirdiniz gene.Yani size 5 yıl oynamıs her bk u bilen her denilene lol yazacak adam lazım.

    1.Mesajda yazdıgım soru varmı daha acıgı

    benim set t10lar honorla alınan hepsi. 3.8k res. Bu durum setlerdenmi yoksa benim nooblugum mu ?

    sen bunu okuyp ona nef gelsin sen hepsini kes yok söyle yok böyle diyorsan iyi niyetinden şüphe ederim.Uzun oldu ama artık buraya yeni başlyanlara nası cd key alıcaklar vs anca onları biliyorum simdilik okaar yardım etmek ve konuları okumak icin ugrarım selametle

    Kırdıgım yada sert konustugum arkadaslardanda özür dilerim şimdi yada geçmişte iyi forumlar herkeze.




  • işini iyi bilen oyuncular gelirse, her seferinde "bu yamada artık öldü" denilen classlar bile size zor anlar yaşatabilir, dikkat edin ölebilirsiniz =D

    lockun fearı en etkili savunma silahı ondan kaçış yok, onunla yaşamaya alışıp savaşmak lazım, hatta gece ona (feara) sarılıp uyumak isteyebilirsiniz =D

    ben dispriyim. Beni en çok zorlayan oyuncular arkama geçerek vurmaya çalışanlar, fareyi yüksek dpiye alıp durmadan döndürmek zor değil de, çok lag yaşıyorum, ondan kaybediyorum. Sonra stun, silence, interrupt vb çok önemli, şu an bunlara karşı strateji geliştirmeye çalışıyorum, arkama geçenlerden sonra en çok bunlar yüzünden ölüyorum.
    Beni öldürmek zor değil ama 30k crit gelmesi çok panikletmez beni, çok çok shield biterse penanceı sana değil de kendime veririm, sonra iki flash heal sonrası yeni shield =)
    tabi tüm bunları yaparken interrupt edilmek biraz telaş ettirebilir, sonuçta heal veya damage büyüsü yanıyor.

    Belirtmek istedim




  • İyide fear atack fear atack demişinde bir tane skille mi fear atıyor bir tane skillemi atack yapıyor. Adam dotları dizene kadar ölyür zaten. Hele bir de interup yaptın mı adam akıllı onuda dizemiyor. Fear'ınında 1.5 sn casti var sanırım. Ona interup atmaktanda mı acizsin. Senin mantığına görede feral 5 combo point(shred-shred-shred-shred-shred) atack 5 combo point (shred-shred-shred-shred-shred) cyclone 5 combo point (shred-shred-shred-shred-shred) atack.

    Shaman a laf demişsin. Shield i 16k absorbluyor ki bunu patlatmak hiç zor değil. Bi skil olmadı 2 skill atsan bozuluyor shield. Şamanın main skill lava burst ama sadece 7 saniyede bir atıyor. Ve hayvan gibi castı var. Buna interup atamıyor musun şimdi? Yanlış hatırlamıyorsam feralin interup 10sn bir. O zaman hiç de zor değil bunu inretuplamak. Hadi Knockbackledi diyelim seni adam. Charge damı atamıyorsun. Şamının kullanacak bir tane adam akıllı cdsi yok. İki vuruşluk canı var zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 28 Ağustos 2011; 1:50:45 >
  • Böyle anlatsan ne itirazım olur birşey herkes yok su op yok bu nerflensin ne alaka ben kesemiyorum diye.

    1.si adam fear cakıyor o fear icinde dotlar ustumde oluyor slow atıyor onu atıyor bunu atıyor sora heal shield.İşte feral oyle yazdıgın gibi olmuyor hp gittimi geri kac formdan cık hp bas ayı forma gir stun at regen ac ordan cat forma gir charge at vur berserk ac barskin ac feara fire at tigers fury ac savage roar at rip le bunu gibi bintane şey adam surekli aynı rotasyonda.İnterruptı surekli yapamıyorsun işte en azından ben yapamıyorum.

    2.si surekli chargedamı atamıyorsun yazmısın charge surekli aktif olarak kullanıyorum charge herşey bitmiyor energy öyle dolmuyor dısardan izlemek farklı pvp yapmak farklı.o shield öyle 2 vurusta gitmiyor adamın ustunde 5 cp biriktrip ferious cakıyorum öyle gidiyor bu ne demek benim yapacagım ilk şeyleri hepsini goturdu sonra öyle 2 vurusluk canı var demişin adamda 140k hp ustunde plate armor var bende 122k hp var adama vuramıyorum zaten 30 k sını yiyiorum bir heal atıyor basa donuyoruz.sonra tekrar shield atıyor ... Zaten ben burda böyle böyle yaptim yanlısmıyım diye soruyorum böyle anlatısan konusurz gidip zaten feral op dersen tartsıma cıkar.Benim görudgum kadari ile bu oynama zorluguna az bile.




  • Sen bakma bunlar daha fazla charını ögrenmey calıs her yattıgı clasa o op yazan adamlardan ne bekliyorsun.
  • şunu deneyelim o zaman, lock, sham, disc veya başka birşey, aç bir karakter. Ama özellikle locku dene, ferallerle karşılaşınca neler yapabildiğini gör. Sonra gel kendi feralinde git lockla pvpye. Bakalım ne oluyor bu sefer.

    bu bir öneridir. Düşmanın yeteneklerinin tam açıklamasını ve mekanizmasını bilmek önemlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyver

    şunu deneyelim o zaman, lock, sham, disc veya başka birşey, aç bir karakter. Ama özellikle locku dene, ferallerle karşılaşınca neler yapabildiğini gör. Sonra gel kendi feralinde git lockla pvpye. Bakalım ne oluyor bu sefer.

    bu bir öneridir. Düşmanın yeteneklerinin tam açıklamasını ve mekanizmasını bilmek önemlidir.


    Aman he forum onun bir karakterine daha katlanamaz çöker gider
  • Normal bir Feral Druid'in elemental shamanı kesmesi lazım.Kesemiyorsan senin sorunun.

    End of Discussion.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z.K


    quote:

    Orijinalden alıntı: gyver

    şunu deneyelim o zaman, lock, sham, disc veya başka birşey, aç bir karakter. Ama özellikle locku dene, ferallerle karşılaşınca neler yapabildiğini gör. Sonra gel kendi feralinde git lockla pvpye. Bakalım ne oluyor bu sefer.

    bu bir öneridir. Düşmanın yeteneklerinin tam açıklamasını ve mekanizmasını bilmek önemlidir.


    Aman he forum onun bir karakterine daha katlanamaz çöker gider




    Z.K bugün formundasın, yarıyorsun




  • çok söyledim gel etme eyleme feral açma her baba yiğidin harcı değildir dedim ama dinlemedin

    bol bol duel yapıp video izlemekten başka yapacağın birşey yok şu durumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Böyle anlatsan ne itirazım olur birşey herkes yok su op yok bu nerflensin ne alaka ben kesemiyorum diye.

    1.si adam fear cakıyor o fear icinde dotlar ustumde oluyor slow atıyor onu atıyor bunu atıyor sora heal shield.İşte feral oyle yazdıgın gibi olmuyor hp gittimi geri kac formdan cık hp bas ayı forma gir stun at regen ac ordan cat forma gir charge at vur berserk ac barskin ac feara fire at tigers fury ac savage roar at rip le bunu gibi bintane şey adam surekli aynı rotasyonda.İnterruptı surekli yapamıyorsun işte en azından ben yapamıyorum.

    2.si surekli chargedamı atamıyorsun yazmısın charge surekli aktif olarak kullanıyorum charge herşey bitmiyor energy öyle dolmuyor dısardan izlemek farklı pvp yapmak farklı.o shield öyle 2 vurusta gitmiyor adamın ustunde 5 cp biriktrip ferious cakıyorum öyle gidiyor bu ne demek benim yapacagım ilk şeyleri hepsini goturdu sonra öyle 2 vurusluk canı var demişin adamda 140k hp ustunde plate armor var bende 122k hp var adama vuramıyorum zaten 30 k sını yiyiorum bir heal atıyor basa donuyoruz.sonra tekrar shield atıyor ... Zaten ben burda böyle böyle yaptim yanlısmıyım diye soruyorum böyle anlatısan konusurz gidip zaten feral op dersen tartsıma cıkar.Benim görudgum kadari ile bu oynama zorluguna az bile.


    1.Locklar sürekli aynı rotasyonda kalamaz her DoT'un süresi farklı. Interrupt kaçırırsan veya neye interrupt atacağını bilmezsen kaybetmen normal.

    2. O shield dediğin şey sadece 16k absorb yapıyor bunu tek vuruşta indirmen zor değil. Shamanlar plate armor giyemezler mail armor+kalkan kullanırlar, heal skillerini proclayan bir talenti veya skilleri yok heal skillerinin cast süresi 2 saniyenin üstünde, o iki saniye içinde interrupt atamıyorsan bu senin sorunun elini alıştırman lazım. Ek bilgi o kalkanı yani Stoneclaw totem'i 20 saniyede bir kullanabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elemriel


    quote:

    Orijinalden alıntı: Z.K


    quote:

    Orijinalden alıntı: gyver

    şunu deneyelim o zaman, lock, sham, disc veya başka birşey, aç bir karakter. Ama özellikle locku dene, ferallerle karşılaşınca neler yapabildiğini gör. Sonra gel kendi feralinde git lockla pvpye. Bakalım ne oluyor bu sefer.

    bu bir öneridir. Düşmanın yeteneklerinin tam açıklamasını ve mekanizmasını bilmek önemlidir.


    Aman he forum onun bir karakterine daha katlanamaz çöker gider




    Z.K bugün formundasın, yarıyorsun


    Arada bir esiyor




  • Gene saçma sapan yorumlar cogu aynı kişiden arkadas ben zaten ben kesemiyorum benim beceriksizligim mi diyorum hala aynı şeyler adam olsanız adam gibi beceremiyon yazarsınız olur biter bi dingil gelir yok o nerf alsın ozaman digeri gelir yok sen hepsini kes ozaman lan ne alaka ben kesemiyorum benmi beceremiyoruym diye soruyoz adam arka kısmından anlayıp dalga gecmek icin elinden geleni yapiyorNeyse forum size kalsın en uyduruk oyunda bile 50 60 kişi muhabbet ederken burda 10 kişi böyle milleti dalga gecegece takılırsınız mis

    Teşekkurler @celades yok birakmıyacagım charı sadece sormak istedim cunku duelleri izliyorum priler 5pvpde 4unde kesiyor burdaki feralleri merak ettim bende @repect neye interrupt atacagımı bilmedigim dogrudur ben rotasyonları aynımı bilmiyorumda hep aynı yapilan şey fear at dot at sonra teleport fear yatiyorum zaten adamlardaki hp benden fazla.Shaman icin ise işte ben 1 vurusta 16k vursam zaten alırım hepsini vuramıyorum okadar 5cp yapip indiriyorum shiledlni buda benm buyuk zamanı alıyor ve tamam 20sn atıyor o kalkanı ama kalkanı attı ondan sonraki büyüsü icin ben interrup attim ee noldu o kalkanı bidaha atarken benm interupt cd de oluyor işte bir işe yaramiyor ozaman.Ayrı feral oldunmu öyle her dakika adamin dibinde olamıyorsun hp basmak istersen gorunmez olmak istersen gene kosup gitmem gerekiyor bunu yapıncada pvp en başa dönuyor.Sonucta feraller rahat bir şekilde shaman lock pri kesiyorsa sorun bendedir.Daha fazla pratik lazım




  • Ya sen ne takıyorsun bunları ipsiz sapsız adamlar aksama kadar burda birşey yazılsada saçma sapan şeyler yazsak diye bekleyen kişilerEn guzel atasozunu soyledim hıyarım var de tuzla gelirler

    Yazdıklarına göre bear forumunu etkin kullanmıyorsun onu da kullanmayı ögren buyuk işe yarıyor tam pvp bitecek adam ayı oluyor oyun donuyor ordan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.