Şimdi Ara

warhammer son durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • swtor'da beklediğim pvpyi bulamayınca warhammerı düşündüm.

    oynayan var mı durum nasıl şu an?

    en son geçen sene oynamış RR50 üstü bi charım vardı, arkadaşa verdim bırakınca.
    başlarsam 0 dan olacak, t1 ler falan canlı mı? günde birkaç saat oynayabilirim akşamları warband vs çıkıyorsa güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 2 Ocak 2012; 12:42:55 >



  • Karak Norn ve Azgal serverları birleştirildi ve gayet iyi şuan populasyon.Yani günün her saati pvp dönüyor ki şöylede açıklayabilirim daha 2 gün önce kaleyi aldık ve 300 küsürüncü oldum sıralamada...Destruction tarafında Bushido adında bir Türk guildimiz bulunmakta ve serverda gayet tanınmış tecrübeli oyunculardan oluşuyor.Oyunda Ismetto'ya pm atarsan yardımcı olacaktır.Order tarafında tam olarak bir Türk topluluğu yok ancak oynayan Türk'ler var.Muhendis , Eagle gibi isimlerden ulaşırsan yardımcı oluruz.
    Bunlar bir yana hala f2p ne zaman olacak bu oyun diye bekliyoruz ancak Swtor pvpside tutmayınca tekrar artmaya başladı oyunun oyuncu sayısı.Ne kadar sadık bir oyuncu kitlesi var bu Warhammer'ın çok enteresan ya...
    T1 her daim canlı zaten.Başlarsan eğer bana Wyrdfell nickinden ulaşırsan beraber oynayabiliriz yeni açtım bu karakteri Sorceress bakalım güzel şimdilik.Aynı zamanda Yilan ve Eagle adlı iki main karakterimde bulunmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 7 Ocak 2012; 17:12:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Karak Norn ve Azgal serverları birleştirildi ve gayet iyi şuan populasyon.Yani günün her saati pvp dönüyor ki şöylede açıklayabilirim daha 2 gün önce kaleyi aldık ve 300 küsürüncü oldum sıralamada...Destruction tarafında Bushido adında bir Türk guildimiz bulunmakta ve serverda gayet tanınmış tecrübeli oyunculardan oluşuyor.Oyunda Ismetto'ya pm atarsan yardımcı olacaktır.Order tarafında tam olarak bir Türk topluluğu yok ancak oynayan Türk'ler var.Muhendis , Eagle gibi isimlerden ulaşırsan yardımcı oluruz.
    Bunlar bir yana hala f2p ne zaman olacak bu oyun diye bekliyoruz ancak Swtor pvpside tutmayınca tekrar artmaya başladı oyunun oyuncu sayısı.Ne kadar sadık bir oyuncu kitlesi var bu Warhammer'ın çok enteresan ya...
    T1 her daim canlı zaten.Başlarsan eğer bana Wyrdfell nickinden ulaşırsan beraber oynayabiliriz yeni açtım bu karakteri Sorceress bakalım güzel şimdilik.Aynı zamanda Yilan ve Eagle adlı iki main karakterimde bulunmakta.

    Hocam konuyla alakalı olarak bende birkaç soru sormak istiyorum size.Finallerden sonra yeni bir oyuna başlamayı düşünüyorum SWTOR cazip geliyor ama şu andaki fiyatı ve TR'de kutulu olarak bulunmaması caydırıyor biraz.Birkaç gündür Warhammer online dikkatimi çekti , bayağı bir video izlememe rağmen tam karar veremedim..Online oyun tecrübem bayağı bir var p2p-b2p olarak Wow,Ragnarok(güzel günlerdi...) ve Guild Wars oynadım şimdiye kadar.İçlerinde en çok GW'de eğlendim diyebilirim PVP'si gayet iyiydi.Fakat PVE'sinin sönük kalması (En azından bana göre .. ) ve 1-2 nedenden dolayı bırakmıştım.Gördüğüm kadarıyla Warhammer'ın da PVP'si gayet hoş..Ama hem oyuncu sayısı , F2P olma şansı , forumdaki ilginin az olması vs. sebeplerden dolayı dediğim gibi tam karar veremedim.Kısacası ; Pve ve Pvp'si tatmin edicek , uzun süre oyalayabilecek ve verdiğim paraya değecek bir oyun arıyorum şu anda.Sizden ricam Warhammer'ı bu konularda biraz değerlendirmeniz..Hani diyebilirsiniz forumları oku , videoları izle vs.. fakat ben biraz kişisel görüş almak istiyorum.Yakın bir zamanda cevaplarsanız sevinirim.Kolay gelsin..




  • Hocam pve düşünüyorsanız hiç bakmayın bu oyuna.Tamamen kale savaşları ve open world pvpye yönelik bir oyun.Pve sadece oyun başında ve end gamede land of the death olarak karşımıza çıkıyor ancak oda tatmin edici değil.Pvp dersen kesinlikle mükemmeldir.Guild Wars gibi arena bazlı bireysel yetenek odaklı değil open world sistemli kale savaşlarına ve takım oyununa yönelik bir pvpdir.Gerçi Guild Wars'da takım oyununa bakıyor ama Warhammer'da bu çok çok daha önem kazanıyor.Pvp bakımından beni tatmin eden 3 oyundan bir tanesiydi şahsen ki bunlarda Ragnarok(güzel günlerdi...) , Guild Wars ve Warhammer.Oyuncu sayısı genel anlamda tabiki az ancak server sayısı az olduğu için serverlara dağılım oldukça yerinde ve güzel bir populasyon var.Ve en önemlisi sadık bir oyuncu kitlesi var.F2p meselesine gelirsek yakın zamanda f2p olmasını bekliyorum ben şahsen artık zamanı geldi ancak olması zarar değil yararına olur çünkü bu oyunun f2p olmasını bekleyen çok fazla kişi var güzel bir ortam olur.F2p olur diye almak isteyipte caymayın çünkü oyunu alırsanız f2p olunca belli ayrıcalıklarınız olur diye düşünüyorum.Biraz daha araştırın öyle karar verin ve pve contentin çok az olduğunuda unutmayın.




  • Çok saolun hocam bilgilendirme ve çabuk cevap verdiğiniz için..Mediamarkt veya D&R'dan almayı düşünüyorum fiyatı 20 Tl.Aslında fiyatı çok cazip geliyor her ne kadar aylık ücretlendirme olsada.Bu konuda da biraz bilgi verirseniz sevinirim..Wow gibi pre-paid kartlar satılıyor mu ? Yoksa illa kredi kartı mı lazım aylık ödeme için ? Ve son olarak sizinle sadece forumda değil , eğer oyunu alırsam da bilgilerinizi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim..Siz hala aktif olarak oynuyor musunuz oyunu ?
  • Hocam prepaid kart yok piyasada kredi kartıyla siteden 14 dolara veya Origin'den euro karşılığı aylık alabilirsiniz.Benim aylık 2 gün önce bitti yakın zamanda açtırmayı düşünüyorum tekrar accountu.Siz başladığınız zaman Karak Norn serverında Destruction tarafında Ismetto , Arabeni , Duchess nicklerinden birine pm atarsanız Türk guildimiz var alırlar hemen.Veya Order oynayacaksanız bildiğim tek Türk Muhendis onla irtibata geçebilirsiniz.Bende yakın zamanda gelirim tekrar zaten.
  • Hmm anladım tekrar teşekkürler.Şu anda tabiki oynayan bir arkadaşım olmadığı için sizin önerdiğiniz-oynadığınız serverda başlamayı düşünürüm.İsimleri bir yere not ettim başlarsam oyuna iletişime geçebilirim arkadaşlarla.Son olarak oyunu alıp , üyelik vs işlemleri yaptırdıktan hemen kredi kartı tanıtmak zorunda mıyız veya bir sonraki ayın süresini almak zorunda mıyız ? Yani ben oyunu aldım diyelim 1 ay oynadım sonrasında devam etmemek için herhangi ekstra bir işlem yapmak gerekir mi ? (Sorular biraz fazla oldu ama öğrenci olduğum için sürekli oyuna para verme durumum zor o yüzden en ince ayrıntısına kadar sormak istiyorum )
  • Tam hatırlamıyorum ama başında kredi kartı tanıtmak zorunluydu sanırım ama tanıtır tanıtmaz iptal ediyorsunuz.Siz yinede bakın bi offical foruma filan tam hatırlamıyorum başlayalı çok oldu sonuçta .
  • Anladım hocam tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Hani düşündümde 20 Tl verip 1 ay denesem bişey kaybetmem heralde O 1 ayın sonunda devam edip etmiyeceğime karar veririm diyorum.Bazen insan bir boşluk durumunda oluyor hiç bir şey yapası gelmiyor işte ben o durumlarda habire yeni online oyunlar ararım.Bu seferki kurbanım WAR oldu Büyük ihtimal 3-4 gün içinde alıcağım inşallah pişman olmam.Kolay gelsin size..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.