Şimdi Ara

warhammer privite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • acaab warhammer onlinenin privite serverlari varmi??????



  • Ne private'i, free triali var zaten. Gir oyna eğer aylık ücreti sorunsa
  • free traili bende biliyorum zaten ben privite sormustum varmi diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toridishler -- 23 Mayıs 2011; 13:03:15 >
  • Yok bu oyunun private serverı.Oynayacaksan malesef aylık ücret vererek officalda oynamalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toridishler

    acaab warhammer onlinenin privite serverlari varmi??????

    En son betada olan bir server vardı. Gunbad'di sanırım adı. Ragezone'da araştır bulursun.
  • Zaten oyunu oynayan genel anlamda player az diğer mmorpg'lerle kıyaslarsak. Private serverda kim oynıycak ?=)
  • :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hydralisk

    Zaten oyunu oynayan genel anlamda player az diğer mmorpg'lerle kıyaslarsak. Private serverda kim oynıycak ?=)

    Neden oynamasınlar anlamadım?Çok saçma olmuş bu yazı.Bu oyunu oynamak isteyipte sırf p2p diye oynamayan o kadar çok insan varki.Sadece kendi tanıdıklarımla bile bir private serverı doldurabilirim.Warhammer fanı çok fazla kişi var.Ve aylık para vermek istemeyende.Eğer dediğin gibi olsaydı Ragnarok Online diye bir oyun kalmazdı günümüzde.Officalda oynayan o kadar az kişi kalmasına rağmen git araştır bakalım ne kadar private serverı var oyunun.Ha Warhammerın yok o ayrı.Nedenini bende bilmiyorum.Olmasın zaten daha iyi.
  • @Yazuach
    ben oyunun private serverı olmamasını popülasyonuna bağlıyorum, başka bir neden bulursan yazarsın. Eyvallah derim bende.
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Haziran 2011; 18:37:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hydralisk

    Zaten oyunu oynayan genel anlamda player az diğer mmorpg'lerle kıyaslarsak. Private serverda kim oynıycak ?=)

    Neden oynamasınlar anlamadım?Çok saçma olmuş bu yazı.Bu oyunu oynamak isteyipte sırf p2p diye oynamayan o kadar çok insan varki.Sadece kendi tanıdıklarımla bile bir private serverı doldurabilirim.Warhammer fanı çok fazla kişi var.Ve aylık para vermek istemeyende.Eğer dediğin gibi olsaydı Ragnarok Online diye bir oyun kalmazdı günümüzde.Officalda oynayan o kadar az kişi kalmasına rağmen git araştır bakalım ne kadar private serverı var oyunun.Ha Warhammerın yok o ayrı.Nedenini bende bilmiyorum.Olmasın zaten daha iyi.

    Ne saçmalıyorsun sen ya? Millet bugün premiuma, iteme tonla para harcarken bir oyuna her ay 20 lira vermekten mi kaçınacak? 20 lira bir premium parası, çok para da değil hani. Ayrıca Warhammer'da item piyasası da yok. Bugün Warhammer'ın private serverı açılsa emin ol o server boş kalır. Tamam sen aç bir private server, söz geleceğim. Aynen dediği gibi.

    1 yıldır Warhammer oynuyorum.Etrafımda en az 6-7 kişide bu oyunu oynamak istiyor ve hiçbiri başlamadı.Neden sor bakalım?Aylık ücret vermek istemiyorlar.Böyle saçma sapan alaycı konuşmalarıda bırak kendini rezil ediyorsun.Gelmiş nerdeyse 20 gün önceki konuya cevap verip birşeyler karalamaya çalışmış.Afedersin ama çok biliyorsun sen.Evet insanlar o kadar kolay aylık 20 lirayı verebiliyorlar ki o yüzden WoW olsun Aion olsun bu oyunların private serverlarında oynuyorlar.O senin dediğin "herkez"in aldığı premiumları,itemleri alamayan ve bu yüzden hiçbir üstünlük sağlayamadan o f2p oyunları oynayan yığınla insan mevcut.Herkezi benim senin gibi görmiyiceksin bu dünyada.Daha Warhammer'ın ne olduğunu bile bildiğine emin değilim ben bide buraya gelmiş birşeyler yazmaya çalışıyor cevap olsunda ne olursa olsun diye.Warhammer'ın fanları senin aklının alabileceğinin ötesinde.Warhammer loreu sadece bu "Warhammer Online"dan ibaret değil.Warhammer 1983'den günümüze uzanan bir lore.Masaüstü oyunlarıyla kitaplarıyla pc için olan rts oyunlarıyla devasa bir evren.İnanılamaz büyük bir kitleye hitap ediyor.Ve bu kitlenin sahip olduğu insanların çoğu para vermek istemediği için bu oyunu oynamıyor.Git bakalım bi "Diğer Oyunlar" bölümüne konu aç kaç kişi senin dediğin doğrultuda cevap verebilicek.Kaç kişi aylık ücret ödeyebilirmiş öğren.Tekrar söylüyorum herkez senin benim veya p2p oyun oynayan başka herhangi biri gibi değil.
    __________________________________________

    Kanıtta vereyim buna.Daha geçen yaz beraber bir oyun oynayabiliriz düşüncesiyle Diğer oyunlar bölümünde bir anket başlattık.Bir oyun seçmelerini ve bu oyundan birine toplu bir başlangıç yapmamızı istedik.World Of Warcraft seçildi büyük bir üstünlükle.Ve ne oldu?Hiç kimse offical serverda oynamaya yanaşmadı.Büyük bir çoğunluğu aylık ücret veremiyeceklerini ve private serverda başlarsak gelebileceklerini söylediler.Bizde başladık ve kısa sürede dağıldı orası önemli değil.Ancak burdanda görebilirsinki çok fazla kişi var aylık ücret veremeyen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 24 Haziran 2011; 5:18:39 >




  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Haziran 2011; 18:38:41 >
  • Pm atarask söylediklerin için tartışma çıkartmıyıcam.Yoksa ben bu tartışmayı daha çok uzatırdım.Keşke başta böyle bir dille cevap verseydin en başta tartışma çıkmazdı.Oyunun oyuncu sayısının az olması kötü olduğu için değil.Pvp oyunu olduğu için.Ve malesef mmorpg dünyasındaki insanların düşünceleri sadece şu olmuş.Yeni content gelsin dungeonımıa gireyip setimi düzeyim.Bu yüzden Warhammer'ı denemiyorlar bile.Ama şuan Warhammer'n kendi kitlsei var ve oyuna yetiyor.3 server gayette dolu.Ben para vermemelerinin doğru birşey olduğunu savunmuyorum.Para vermeyen ve vermek istemeyipde oynamak isteyenlerin olduğunu ve bir private server açılsa bu serverın iş yapacağını savunuyorum.Bana ne ne yaparlarsa yapsınlar yoksa beni ilgilendirmiyor isterse 100 tane server olsun.Neyse daha fazla uzatmıyıcan.Birdaha birşey yazacağın zaman 2 kere düşün hakaret ve alaycı bir dili bırakarak normal bir dille yaz pm'indeki gibi.




  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Haziran 2011; 18:37:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Pm atarask söylediklerin için tartışma çıkartmıyıcam.Yoksa ben bu tartışmayı daha çok uzatırdım.Keşke başta böyle bir dille cevap verseydin en başta tartışma çıkmazdı.Oyunun oyuncu sayısının az olması kötü olduğu için değil.Pvp oyunu olduğu için.Ve malesef mmorpg dünyasındaki insanların düşünceleri sadece şu olmuş.Yeni content gelsin dungeonımıa gireyip setimi düzeyim.Bu yüzden Warhammer'ı denemiyorlar bile.Ama şuan Warhammer'n kendi kitlsei var ve oyuna yetiyor.3 server gayette dolu.Ben para vermemelerinin doğru birşey olduğunu savunmuyorum.Para vermeyen ve vermek istemeyipde oynamak isteyenlerin olduğunu ve bir private server açılsa bu serverın iş yapacağını savunuyorum.Bana ne ne yaparlarsa yapsınlar yoksa beni ilgilendirmiyor isterse 100 tane server olsun.Neyse daha fazla uzatmıyıcan.Birdaha birşey yazacağın zaman 2 kere düşün hakaret ve alaycı bir dili bırakarak normal bir dille yaz pm'indeki gibi.

    Eğer arkadaşa ukâlâ şekilde cevap vermeseydin ben de bu şekilde söylerdim, hatta cevap vermeye gerek duymazdım. Hayır bak serverlar bayağı boş. Ben şu an trial oynuyorum, T1'de insan yok neredeyse. T2 T3 ve T4'ün de öyle olduğuna eminim. Ben böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Bak eskiden oyun bayağı doluydu ama millet bıraktı. Onca server var kapalı. Bir şey yazacağım zaman 2 kere düşünmeme gerek yok, ben yeterince düşünüyorum zaten yazacağım şeyi. Ve kime nasıl yazacağımı da başkalarından öğrenmeyecek kadar iyi biliyorum merak etme.

    Oyunu 1 yıldır oynuyorum boş olup olmadığını bana anlatma.T1 zaten oyunun en gereksiz mekanı ve orda oynayan oyuncuların nerdeyse hepsi trial.T2 ve T3'de sabahın 3ünde ben full 3 warband kale kuşatmaya gidiyorsam o oyun doludur.Aynı konuşmaları yapmaktan yoruldum ya.Trial oynuyorsun ve oyunun populasyonuyla ilgili bişeyler bildiğini idda ediyorsun.T2 ve T3de durum bu.Ve T4'de bu oyuncuların on katı belkide daha fazla oyuncu var.Her daim heryerde pvp var. Ben oyunun şöyle oyuncusu var böyle oyuncusu var demiyorum.Piyasadaki diğer p2p oyunlara göre tabi düşük kalıyor.Oda hangi oyunlara? WoW ve Aion.O kadar.Diğer oyunlarla hemen hemen aynı.Hatta bazılarından gayette fazla.
    Oyunda şuan 3 tane server gayet dolu durumda.Diğer serverlardan 2si normal diyelim ama tabiki az kalıyor ne olursa olsun.Diğer serverları bilmiyorum çünkü global serverlar değil.T1'de kendini kandırma orası tamamen bir yalandan ibaret.Oyundaki pvp veya populasyonla uzaktan yakından alakası yok.Ben orda hiçbir şekilde ukalaca cevap vermedim.O insanla daha öncede konuşmalarım oldu ve orda sadece yazdığının "bence" çok saçma olduğunu söylemişim.On kere okudum acaba nerde bi ukalalık var diye.Ya sen hayal görüyorsun yada ilk defa biri söylediğinin yanlış olduğunu belirtmiş...




  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Haziran 2011; 18:37:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach


    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Pm atarask söylediklerin için tartışma çıkartmıyıcam.Yoksa ben bu tartışmayı daha çok uzatırdım.Keşke başta böyle bir dille cevap verseydin en başta tartışma çıkmazdı.Oyunun oyuncu sayısının az olması kötü olduğu için değil.Pvp oyunu olduğu için.Ve malesef mmorpg dünyasındaki insanların düşünceleri sadece şu olmuş.Yeni content gelsin dungeonımıa gireyip setimi düzeyim.Bu yüzden Warhammer'ı denemiyorlar bile.Ama şuan Warhammer'n kendi kitlsei var ve oyuna yetiyor.3 server gayette dolu.Ben para vermemelerinin doğru birşey olduğunu savunmuyorum.Para vermeyen ve vermek istemeyipde oynamak isteyenlerin olduğunu ve bir private server açılsa bu serverın iş yapacağını savunuyorum.Bana ne ne yaparlarsa yapsınlar yoksa beni ilgilendirmiyor isterse 100 tane server olsun.Neyse daha fazla uzatmıyıcan.Birdaha birşey yazacağın zaman 2 kere düşün hakaret ve alaycı bir dili bırakarak normal bir dille yaz pm'indeki gibi.

    Eğer arkadaşa ukâlâ şekilde cevap vermeseydin ben de bu şekilde söylerdim, hatta cevap vermeye gerek duymazdım. Hayır bak serverlar bayağı boş. Ben şu an trial oynuyorum, T1'de insan yok neredeyse. T2 T3 ve T4'ün de öyle olduğuna eminim. Ben böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Bak eskiden oyun bayağı doluydu ama millet bıraktı. Onca server var kapalı. Bir şey yazacağım zaman 2 kere düşünmeme gerek yok, ben yeterince düşünüyorum zaten yazacağım şeyi. Ve kime nasıl yazacağımı da başkalarından öğrenmeyecek kadar iyi biliyorum merak etme.

    Oyunu 1 yıldır oynuyorum boş olup olmadığını bana anlatma.T1 zaten oyunun en gereksiz mekanı ve orda oynayan oyuncuların nerdeyse hepsi trial.T2 ve T3'de sabahın 3ünde ben full 3 warband kale kuşatmaya gidiyorsam o oyun doludur.Aynı konuşmaları yapmaktan yoruldum ya.Trial oynuyorsun ve oyunun populasyonuyla ilgili bişeyler bildiğini idda ediyorsun.T2 ve T3de durum bu.Ve T4'de bu oyuncuların on katı belkide daha fazla oyuncu var.Her daim heryerde pvp var. Ben oyunun şöyle oyuncusu var böyle oyuncusu var demiyorum.Piyasadaki diğer p2p oyunlara göre tabi düşük kalıyor.Oda hangi oyunlara? WoW ve Aion.O kadar.Diğer oyunlarla hemen hemen aynı.Hatta bazılarından gayette fazla.
    Oyunda şuan 3 tane server gayet dolu durumda.Diğer serverlardan 2si normal diyelim ama tabiki az kalıyor ne olursa olsun.Diğer serverları bilmiyorum çünkü global serverlar değil.T1'de kendini kandırma orası tamamen bir yalandan ibaret.Oyundaki pvp veya populasyonla uzaktan yakından alakası yok.Ben orda hiçbir şekilde ukalaca cevap vermedim.O insanla daha öncede konuşmalarım oldu ve orda sadece yazdığının "bence" çok saçma olduğunu söylemişim.On kere okudum acaba nerde bi ukalalık var diye.Ya sen hayal görüyorsun yada ilk defa biri söylediğinin yanlış olduğunu belirtmiş...

    Anlatıyorum çünkü 1 yıl oynuyor olmana rağmen oyunun boş olduğunu hâlâ anlayamamışsın. Değil kardeşim değil. Dolu falan değil. T1 trial falan beni ilgilendirmiyor, o kadar trial kullanıcı var. Ne oynadığım önemli değil. Oyunun popülasyonunu bilmek için 5 yıl oynamaya gerek yok. Etrafına biraz baksan anlarsın oyunun popülerliğini. Bana maval okuma o yüzden. T1'de oynuyor olmam önemli değil. Oyun popüler değil bu kadar basit. Oynayan adam yok kardeşim. Ne WoW'u Aion'undan bahsediyorsun sen? p2p tüm oyunlardan daha az oyuncusu var Warhammer'ın. Bana boşuna masal anlatma çünkü fanlık yapıyorsun. Az olan sana çok görünüyor. Senin verdiğin cevabın tamamı ukâlâca. Sen ukâlâca cevap vermediysen ben de alaycı cevap vermedim. Ben fikrinden değil, üslûbundan bahsediyorum hatırlatırım. Ukâlâ olan biri nerede ukâlâlık yaptığını anlayamayabilir. Başka okuyucular anlar ukâlâ mesajı. Ben şizofren değilim genç, hayal gördüğüm yok.

    Şüphelenmeye başladım açıkçası.Neyse ya tartışılcak bir insan değil;Dediğim dedik , gördüğüm gördükçü bir insansın.Burda hernhangi kimse sana ne anlatmaya kalkarsa kalksın sen yok öyle değil diyiceksin.Yaza girdik desem kıştayız ne yazı diyiceksin.T1de oynayıp bu lafları edebilmen zaten ne kadar kısıtlı düşündüğünü ortaya seriyor.Her T1 lafını ve iddalarını gördüğümde citten gülme tutuyor durduğum yerde.Komik başka birşey demiyorum.İstediğini söyleyebilirsin tartışmıyıcam çünkü gerçekten tartışılcak kapasiteye sahip bir insan değilsin.
    Ben ukalayım sen zekisin.Mesajların çok güzel.Üslubun inanılmaz düzgün.Ben oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.1 yıldır boşuna oynadım.Sen öyle bir insansınki daha oyunu satın almadan oyunla ilgili herşeyi biliyorsun.Şöylesin böylesin ama komiksin...




  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Haziran 2011; 18:36:54 >
  • @Yazuach
    Bir bakar mısın hocam

    "Selam arkadaşlar, bana Marauder için nick lâzım. Aradığım nick 40k serisinden mutasyonumsu bir yaratık olmalı. Örnek olarak Slaanesh koymak istedim, hata verdi, Dark Crusade'deki adları Possessed olan yaratıkların adını koydum bunu da kabul etmedi. Possessed çok güzel bir nickti, tam karakterimin ruhunu yansıtan bir nickti. Anlamı da cinli, ele geçirilmiş demek. Ben oyunun Collector's Edition'ını almayı düşünüyorum. Dolayısıyla yüz tipi şu şekilde olacak.http://www.tentonhammer.com/node/44340 bu tipi göz önünde bulundurarak, mutasyonumsu bir hayvan/yaratık nicki öneriniz lütfen. Arkadaşlar isim takıntım olduğu için konu açtım lütfen yardım edin."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Temmuz 2011; 8:33:28 >




  • Abi şöyle bir okudum ve gülme krizine girdim WAR savunmaya gerek bile yok dostum bu oyun bütün dünyaya kendini kanıtlamıs bir oyun ve aylık ücreti 15$ kısaca 2-3 paket sigara parası.

    Kalabalıktan bahsedilmiş sana söyle diyim dostum ben günde 15 saat oynuyorum evet abartmıyorum 15 saat bir fiil bu oyunun başındayım bu oyun her türde insanı bir araya getiriyor.

    Şöyle örnek verim atıyorum japonyada güneş dogdugunda ordaki adam oyuna giriyor malezyada adam için gece olmuş oluyor ve oyundan çıkıyor yani devamlı bir sürkilasyon var lafı uzatmayarak Dünyada WOW'a rakip olarak gösterilen tek oyunu bu kadar kolay HARCAMAYINIZ!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.