Şimdi Ara

Warhammer Online neden oynanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. şu an da yapmakta bulunduğum askerlik görevim 17 gün sonra bitmekte ve bir mmorpg oyuna başlamak düşüncesindeyim. bu oyunu oynayan arkadaşların. + ve - leriyle bu oyunu benimle paylaşmalarını rica ediyorum. beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler olabilir bağlanma sorunu, lag, oyun eksikliği, RvR sistemi.. ama lütfen konuyu taşırmadan. diğer oyunlarla oynayan arkadaşlarda fazla sapmadan neden tercih etmediklerini söyleyeceklerdir diye umuyorum. şimdiden herkese teşekkür ederim



  • WoW öneririm gerek dünyası gerek görüntüleriyle Waarhammer hakkında yorum yapamıycam çünkü oynamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighthear -- 16 Temmuz 2009; 3:04:44 >
  • Age Of Conan rulez. Mature content .. harika combat sistemi ... awesome grafikler -=) Not for kids yani anliyacagin :D
  • Adam Warhammer'ı sormus, siz yok onu yok bunu oynayın demisiniz.

    Warhammer'ı bende oynamadım + ve - lerini söyleyemicem ama çok fazla tutmayan bir oyun.Bildiğim kadarıyla oynayan türk sayısıda çok az.
  • ewt sorduğum warhammer dı. age of conanın beklenen 1.5 patch i de tutmamış bu yüzden warhammer a mı başlasam demiştim. ama oynayan yok sanırım. arkadaşlar başlığı taşırmadan.
  • Warhammer ile WoW un benzer olduğunu, warhammerın nispeten daha ucuz olduğunu duymuştum, beni de yemiş olabilirler..
  • Kesinlikle wow oyna bence oyundaki en nemli şey atmosferi ancak warhammer da bu yok
  • Warhammer oynayan aktif bir player olarak sana özetliyim wow aoc dan farklı bir oyun warhammer.

    Bu oyun pvp tabanlı.Bütün mmorpg larda olan questler bu oyundada mevcut. ama bunlar server yoğunluğunun az olduğunda pvp ve rvr yapamadığın üzere düşünülmüş olaylar.

    Mob kes lvl atla mantığı bu oyunda yok. Direk scenariolarda kapışıosun veya rvr zonelarda, şehir kuşatmaları , her biri 24 kişiden oluşan 6-7 adet warbandla yani 150-200 kişiyle şehir kuşatmaları yapabilirsin ilerki ranklarda.

    Aslında neresinden anlatıcağımı bilmiyorum çünkü çok zevkli bir oyun.

    www.warhammermovies.com a girip videolara bak oyunun pvp kısmına ait battle zone ve rvr lerde gecen güzel videolar bulabilirsin. Bir fikir edinebilirsin. yada paticik'den warhammer kısmına bakıp bilgi edinebilirsin.




  • arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorumda skill efektleri falan nasıl? videolarını izledim mesela bi archmage gameplay izliyorum hep efektleri,görüntüleri aynı olan skiller kullanıyo :S
  • Tavsiye Ederim.Skill Efektleri gayet güzel ışığa dayalı değil.
    Bright Wizardların çok güzel fire efektleri var.
    Benimle iletişime geçersen sana yardımcı olabilirim.
  • hala oynama şansı yakalayamamış birileri varsa ve eğer gerçekten oyuncu ise illa denemeli.. 3 yıllık wow kısır döngüsünü kapadıktan sonra bana wow daki pVp hayal kırıklığını üzerimden atmama yardımcı olan bir oyun keşke ilk çıktığında wow oynarken forumlardaki "balon!" yorumuna bakmayıp oynasaymışım.. her klas her ırk ayrı bir zevk.. atmosfer yok diyen olabilir, aoc wow şöyle baba böyle baba oyun da diyen olabilir başım gözüm üstüne ama warhammer kötü diyene "nah" yani "hayır" derim ^^ "chat lehçesiyle"

    şu aralar EVE online ve warhammer oynuyorum.. EVE skill kasmak gerçek zamanlı ve 3. aydan önce aldığım cruiser'u hayal etmem bile yasak skilli yok çünkü :D pvp açlığını warhammer ile bastırıyorum DoK, S.Herder (chaos) ve white lion(order) favorilerim..

    çok önemli not: börtü böcek kesmeden oyuna başlanan bir oyun warhammer, ilginçtir..




  • Oyun PvP tabanlı ama hızlı bir şekilde lvl atlayıp ileri seviyelerde büyük savaşlarda öne çıkmak istiyorsan görevleride yapmak zorundasın. 4 adet ırk var ve bu ırkların bölgelerine seyahet edebiliyorsun. Seyahet ettiğin her bölge de lvl'e göre görevlerden alabileceğin belli bir miktar XP var. Bu genelde birbirine çok yakın olur. Yani görevleri yapıcam diyen biri için 4 bölgeyide gezmeyi şart koşmuşlar. Bu biraz çetrefilli bir iş beni acayip derece sıktmıştı. Sadece Pvp yaparım dersen en pratiğinden oyunda sce. denen odalar var bu odalarda belli bir oyuncu kitlesi sağlandığında herkes odaya giriş yapabiliyor ve Pvp o zaman yapılabiliyor. Oyuncu kitlesi genelde yabancı olduğundan size uyan her saatte oyuncu bulunmuyor, yani bazen sce.ye 2-3 saat veya hiç giremeyebiliyorsunuz. Girseniz sce.ler kısa sürüyor ve istediğiniz XP'yi de elde edemeyebiliyorsunuz bazen bu süre zarfında görev yapsaydım 4-5 katını alırdım dediğiniz oluyor ki doğrudur. Yok başka şey mi yok derseniz diğer Pvp alternatifleri içinde sağlam bir guildinizin olması şart.

    Israrla sadece PvP yaparak lvl atlarım diyorsanız Allah sabır versin içinizde ki Pvp açlığını sonuna kadar giderebileceğinizden emin olabilirsiniz.




  • Online mmo oyunlarını özü zaten pvp dir bana göre..pve yapacaksan bir defa para ver dragon age veya oblivion tarzı oyunlar al pve yap daha iyi..piyasada oynamadığım mmo tarzı oyun sayısı çok az ..pvp sini en çok beğendiğim oyun warhammer..üzerine daha oyun görmedim...pvp az olduğu saatlerdede..gir pve yap..ama ne pve...şöyle diyim aion veya Conan daki gibi değil...konulu..yaptığın bir görevin anlamaı var..hele hele ki bazı görevler neredeyse başlı başına film senaryosunu anlatıyor...bunu tarifi mümkün deil oynayıp görmen gerekli..biz guilddeki bazı arkadaşlar Aoc ve Aion kabuslarından sonra Warhammer oynamaya karar verdik ve Karak azgalda güzel bir guild kurduk...

     Warhammer Online neden oynanmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malagand -- 1 Şubat 2010; 14:49:04 >




  • biri bana bu oyunun age of conan'daki pvp sisteminden nelerin farklı oldugunu anlatabilir mi ? bu konuyu acan arkadasin age of conan'a basladigini biliyorum. lütfen , bana conan'ı son 6 ay içinde en az 1 ay oynamış bir arkadaş (şayet varsa) aradaki farkı söyleyebilir mi ? ben açıkcası conan'dan daha iyi bir sitem yapılabileceğini sanmıyorum. conan sadece yüksek sistem kaynakları istediğinden öyle herkesin oynayabildiği bir oyun değil. ama at gözlüğü takıp bir oyuna sabitlenmemek açısından her 2 oyunu bilen arkadaşların bir yorumda bulunmasını istedim. yanlış anlaşılmasın, conan warhammerdan daha guzel diye buraya yazmadım sadece genel bir değerlendirme yapmak.(videoları izledimde grafik açısından fazla tatmin etmedi bu arada)
  • Sitesinde endless trial diyo bu yeni bişeymi yoksa bi yerden sonra ücretliye dönüyomu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malagand

    Online mmo oyunlarını özü zaten pvp dir bana göre..pve yapacaksan bir defa para ver dragon age veya oblivion tarzı oyunlar al pve yap daha iyi..piyasada oynamadığım mmo tarzı oyun sayısı çok az ..pvp sini en çok beğendiğim oyun warhammer..üzerine daha oyun görmedim...pvp az olduğu saatlerdede..gir pve yap..ama ne pve...şöyle diyim aion veya Conan daki gibi değil...konulu..yaptığın bir görevin anlamaı var..hele hele ki bazı görevler neredeyse başlı başına film senaryosunu anlatıyor...bunu tarifi mümkün deil oynayıp görmen gerekli..biz guilddeki bazı arkadaşlar Aoc ve Aion kabuslarından sonra Warhammer oynamaya karar verdik ve Karak azgalda güzel bir guild kurduk...

     Warhammer Online neden oynanmalı?




    Sen bunu şuana kadar oynadığın oyunlara göre düşünüyorsun.Eğer oynadığın online oyunda warcraftınki gibi bir hikaye varsa pve çok daha zevkli oluyor




  • ona bakılırsa Warhammer'ında hayvan gibi hikayesi ve warcraft dan çok daha önceye dayanan (1980ler) bir geçmişi, tonlarca role playing için settingi var.
    oynayacak kişinin, oyunda aradığı "ihtiyaçların" ne doğrultuda olduğunu bilmesi gerekiyor.
  • benimde bir sorum olacak.Orjinal Warhammer online aldıgımızda icinde gelen 30 günlük oynama süresi time card seklindemi veriliyor yoksa cdkeye mi baglı ? kampanya varda eger time card seklindeyse 2 tane alicam :) 60 gün biraz ucuza gelicek benim icin. Cevaplarsanız sevinirim.
  • Oyunun içinden çıkan cd key'i ile account'unu oluşturduğun andan itibaren 30 günlük bedava ay başlamış oluyor.
    İstersen de trial account yaratip sadece aylik ucret karşılığında orjinal account'a çevirebilirsin.(13 euro)
  • arkadaşlar bu oyunun aylık ücreti ne kadar acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.