Şimdi Ara

Warhammer Online bilgi gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba warhammera yeni başladım ve karakterimi karak norn serverında açtım. Fakat çoğunluğun karak azgalda olduğunu öğrendim. Karakterimi Norndan Azgala geçirme şansım var mıdır arkadaşlar ?

    Birde T1 de savaşlarda en fazla 20vs20 30vs30 gibi rakamlarla dönüyor. Oda anca akşam saatlerinde(Karak Norn serverı için). Karak Azgalda T1 T2 T3 ve T4 de durumlar nasıl biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Acc Maneg ten transfer yapabilirsin.Karak Azgalda Blacklisted die Türk guildi var bende ordayım.Dest tarafındayız.Durumlar değişiyor T2 de zaten hep kale kaparsın kaleden kaleye koşcan.Rakamlar değişir ama akşam saatleri çok daha fazla kişi olur.T3 T4 için bir şey diyemicem.
  • T1-T2-T3'lerde çok rahat pvp yaparsın kalabalık bir şekilde 2-3 warband her saatte.T4 geldiğinde ise bu tierlerde pvp yapan kişilerin on katı kadar kişiyle pvp yapma imkanın olur.Oyunun oyuncu sayısı az olabilir.Ama bu durum Karak Norn ve Azgal için geçerli değil.Gayet dolu serverlar.
  • sabahları genelde boş oluyor ögleden önce falan ögleden sonra dolmaya baslıyor savas alanları :) aksamları her yer full olur bunun nedenide oyunu oynayanların genelde çalısan insanlar olmasına baglıyorum.. tabi sabahları iş yerinden oynayanlarda var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.