Şimdi Ara

Warhammer'la ilgili bir kaç bilgi lazım yardım pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Bi kere İsmetto guild lideri değil.İkinci bakımdan cereme filan anlamam ben adamlar siege war koyuyorsa eğer oyuna düşünücekler diğer oyuncuları.Beni ilgilendirmiyor grafileri filan.Oyuncuların çoğu şikayetçimi şikayetçi. RvR Packde alınması zorunlu olmayan oyuncunun zevkine kalmış birşey.Ben orda bu olaylar diğer oyunlarda da sıklıkla var demek istedimki bunu zaten yazımı okuyan en basit insan bile anlayabilir.O videoda sadece nasıl olduğu görünüyor.Fazla söze gerek yok.Bir insanı eğer serverda herkez tanıyorda ve herkez illallah etmişse o kişi o oyunda kendini çokda rahat gösterior demektir.Bu sadece o kişi için geçerli değil.Daha birçok kişi biliyorum gözümde oyun içinde en iyi oyunculardan olan.Eğer bir oyun levelden çok yeteneğe bakıyorsa o oyunda kendini göstermen çokda zor olmayan birşeydir ki bunu çok rahat anlayabilir bir insan.Eskisi gibi RvR farkıda pek yok.Artık insanlar tabi sen rr80sin biz napalım diyemiyor.Burdan her söylediğine cevap vermedim sanırım.Ki karşı olarak verdiğin cevapları gereksiz buldum açıkçası.Heleki Aion konusunda gene gereksiz bir savunma içersine girmişsin.OYuncularının çoğu bu konudan şikayetçiyse adamlar grafikten önce bu olayı düşünücekler.Gerisi beni ilgilendirmez.Warhammer'da grafik öyle büyütülecek bitr düzeyde değil ama ne var bir siege war yapıyorsun 300-500 kişi aynı haritayı paylaşıyor ve kasma sıfır.İşte bu benim gözümde oyun oluyor bu durumda...

    Nasıl zorunlu değil ya rvr pack almayan adam oyunda rp bile alamıyor. Şöyle anlatayım runepriest ile rvr pack alamadan önce sclerde 5-7k arası rp alıyordum. Rvr packi aldıktan sonra sclerde 35k rp bile görmüşlüğüm vardır. (burdaki sayılar sallama ama aradaki fark bariz ortada) Ayrıca niye bu kadar agrasif davrandın onuda anlamadım.




  • Sayıların sallama olduğu zaten apaçık belli baya güldürdü beni şahsen.RvR Pack aldıktan sonra aldığım rr scler +%25+40 arası fark etiki bu çok önemli bir rakam değil.Hayır onu bırak sen eğer oyuna bi 15 dolar veremiyorsan ben bişey demiyorum.Yukarda açıkladım herşeyi tekrar yazmaya niyetim yok.Gidip f2p herhangi bir oyuna başlayabilirsin.Beni ilgilendirmez.Heleki senin WoW'a başlamaya karar vermiş düşünemiyorum...
  • O kadarda az oyuncu yok yahu. Demin çıktım elf t3' te 3 saattir deli gibi savaşıyoruz ve lockladık en sonunda . En az full 2-3 warband vardı.



     Warhammer'la ilgili bir kaç bilgi lazım yardım pls


     Warhammer'la ilgili bir kaç bilgi lazım yardım pls



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 15 Haziran 2011; 23:22:40 >




  • Adam Warrior Priest dağılın .. Şaka bi yana en sevdiğim ikinci karakter şu oyunda.Çook karizma bir karakter yaa.Zaten Warhammer videolarını izleyen bir kişinin ilk açacağı karakterdir heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Adam Warrior Priest dağılın .. Şaka bi yana en sevdiğim ikinci karakter şu oyunda.Çook karizma bir karakter yaa.Zaten Warhammer videolarını izleyen bir kişinin ilk açacağı karakterdir heralde.


    Where is your faith on this dark day ?
  • Ben trailerindaki sorcera hayrandım. Ama şimdi Witch Elf im var R 40 RR 43 daha dün R 40 oldum. Direk girdim Aldortf savaşına. Kazandık tabi herzamanki gibi =) Reiklan RvR sinde 6 WarBanddık yani totalda 24x6= 144 kişiydik. Adamlarda RR 100 ler var üstümüzde geçiyolar ama olsun yinede ben bukadar zevk aldığım sadece tek bir oyun hatırlıyorum oda UO idi. Süper eğlenceli pvpsi.
  • Keşke bu kadar çabuk r40 olmasaydın.Neyse bir daha karakter kasarsan aklında bulunsun.Artık rr60-70 arası olmadan karakter r40 yapmıyorlar t4de daha rahat edebilmek için.
  • Evet aynı şeyi bende guildde sormuştum en ideali rr 70 demişlerdi.
  • Selamlar herkeze..

    Oyuna tekrar dönüş yaptık.

    Karak Norn ve Karak Azgal birleşti. Destro. online sayısı ile hükmünü sürmektedir. Bizde her zaman ki gibi Destro tarafındayız. (Server Karak - Norn)

    Guild ismi Bushido dur.

    iletişime geçmek isterseniz. Oyunda ; Ismetto - Arabeni - Duchesss - Votka ile bağlantı kurabilirsiniz.



    Guildimizin Alliance olduğu diğer guildler online sayısı yüksektir. Senaryo veya Rvr de parti bulunabiliyor. Elimizden geldiğince eski ve tecrübeli oyunculara ulaşmaya çalışıyoruz. Şu an sahip olduğumuz üyeler tecrübeli ve yüksek ranklara sahip oyunculardır. Bu tabiki ayrı bir zevk veriyor. Bir çok kez guild kurmayı denedik. Malesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Fakat bu sefer farklı belkide serverin en vahşet saçıcı partilerini çıkarabiliyoruz. Katılmak isterseniz veyahut oyuna yeni başlamışsanız yardımlaşma guild içerisinde şu an çok iyidir. Yaş ortalaması 18 ila 37 arasındadır. Hangi oyunla ilgileniyorsanız. İyi eğlenceler...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.