Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Warcraft oyununu hayatımda oynamadım , filmi beklentiye kapılmadan izledim gayet başarılı buldum Avatar gibi saçma bir filmden daha iyiydi bence.

    10/8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 8/10 veriyorum.

    World of Warcraft oynamamış ve bu evreni anlamıyan insanların 7 veya altında not vermesi normal. Film wow evrenini bilenlere daha çok odaklanıyor öyle sinema filmi izliyim diye girenler hayal kırıklıgıy aşaması normal.

    Neden 8 neden 10 değil. Bence eksik anlatılan konular ve sahneler vardı ama genel olarak iyi bir filmdi sonuçta ilk warcraft hikayesi bu. Warcraft evreni aşırı büyük olduğu için tek filmle anlatabilcek bir şey değil ama adamlar genede iyi anlatmış. Kalan filmleri beklemek lazım
  • Senaryoda büyük boşluklar vardı. Boş zamanda çerez niyetine izlenir ancak.
  • Film WOW bilmeyenleri gerçekten sarmıyor. Keşke Fel ve diğer bilinmeyenler hakkında en azından 1-2 bilgi sıkıştırsalardı konuşmalara. Bu konuları bilmeyenlere anlatıp 2 saat 30 dakikalık bir film çekmek daha mantıklı olurmuş. Tabi WOW hakkında önceden bilgiye sahip olanlar ve oynamış olanlar filmi beğenmişlerdir ama ben bilmediğim birçok şey olduğundan filmin içine giremedim.
    Puanım: 6.3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilenler de memnun degilki. hikayede bir cok seyi farkli yansitma var. yonetmenin kendisi de ikinci film olur ise hikayeyi bu sefer bire bir yansitmak istedigini soyledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darion kullanıcısına yanıt
    evet. okuduğum bi röportajında yönetmen, filmin yapımcısının hikayeye müdahale ettiğini ve kafasındaki asıl senaryoyu filme aktaramadığını söylemişti (bahane mi gerçek mi bilemiyorum). oyunla farklılık gösteren hikaye öğelerini belki de yapım şirketi zorlamasıyla yapmışlardır. Ama devam filmlerine karar verilirse, o filmlerde yapım şirketini hikayeye müdahale etmemesi konusunda ve daha fazla zorlayacağını söylemişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    Devamı gelmez bence. Film harbiden kötüydü.

    Fantastik kurgu hayranıyım ama yinede bu film beni sarmadı.

    Devamı dediğin Warcraft 3 hikayesini şu anda 2000 grafikli oyundan izlesen bile elin ayağın boşalır. Onun filmini gerçekten yapılmasını istemiyorsan ağır hatersin demektir. Lich King Archimonde Arthas vs. epik karakterler olucak
  • Forum tarihinde görülebilecek en saçma cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkm1

    Forum tarihinde görülebilecek en saçma cevap

    Neden bahsettiğimi anlamadığın için saçma geliyor olabilir mi ? Warcraft 3 indir senaryo modunu bitir gel aynı cevabı yaz buraya.
  • Kesilmiş yada silinmiş sahneler ortaya çıkmış yeni gördüm. Filmin uzun versiyonu gelir umarım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 1 Ekim 2016; 19:14:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: grkm1

    Forum tarihinde görülebilecek en saçma cevap

    Neden bahsettiğimi anlamadığın için saçma geliyor olabilir mi ? Warcraft 3 indir senaryo modunu bitir gel aynı cevabı yaz buraya.

    Adam filminin yapılmasını isteyip istemediğini söylemiyor, WC3'ün senaryosu çöpmüş demiyor. Devamı gelmez bence diyor sadece. Sen de cevap olarak, istemiyorsan ağır hatersın yazmışsın
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    13 dakika olanını izledim.Birçoğu silinmiş sahneydi.Zaten attığın videonun sayfasında da mevcut bunlar.Yanlış hatırlamıyorsam 40 dk ya yakın kesilmiş sahneler var.Grom un da içinde olduğu fel muhabbeti gibi.Ben o sahneleri merak ediyorum.
  • Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    kesilmis sahneleri nerden bulabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Capt. Ahab

    kesilmis sahneleri nerden bulabiliriz?




    Burada silinmiş ve kesilmiş sahneler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 3 Ekim 2016; 0:07:30 >
  • Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    hocam linki goremiyorum ben. sadece beyaz bir kare gosteriyor.
  • kamera arkası ve filmi toplam 9.34 gb boyutunda zamunda.net bulgar torrent sitesine üye olarak, indirebilirsiniz yükleyen galiba türk. film ismini (Varkraft) yazmış..alt klasör olarak da bonus disk yazmış saygılar.

    istediğin linkhttp://zamunda.net/banan?id=491254&hit=1&t=movie

    ben filmi zaten indirmiştim bonus disk klasörü ne yazıkki fake istediğimiz extra yerine sadece kamera arkası ıvır zıvır ama film de bazı animasyonların nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinmek istiyorsan indirmeye değer 1.9 gb lik videoları içeriyor.

    ek olarak film kısmını indirmemiştim ama download yapıcam şuan gördüm üç bulgar film hakkında cevap yazmış
    ---Nedir bu 30 dakika uzaklıkta eklendi?
    ---Tüm bonus malzeme-den mavi-ışın yuvarlak yüzey biraz daha fazla 2 saat ama genelde daha az DVD bırakın; (bir parçası) olması muhtemeldir silinmiş/genişletilmiş sahne ve sahne video arkasında.
    ---Bravo!!!O olduğuna inanıyorum
    .........

    bakalım sonucu yarın yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 8 Ekim 2016; 0:09:03 >




  • Che-Guevara kullanıcısına yanıt
    Hocam link koyarsanız çok güzel olur
  • Arkadaşlar bu silinmiş dosyalarla bu kadar ilgilenmeye gerek olmadığını parçaların birkısmını izledikten sonra karar verdim. Eğer amerikalılar bu silinmemiş haliyle filmi görseler baya gülmelere saçma sapan tartışmalara neden olurdu diye düşünüyorum.
    ...birinci silinen kısım avlanmış human kellerini çuvaldan boşaltma sahnesi hoş değil. resmen lego starwars gibi acı sahne, komik sahneye dönüştürülmüş.
    ...2. kısımda Durotan,Orgrim Doomhammer, Blackhand in benim için efsane Garrosh Hellscream babası diye bildiğim Grom Hellscream le olan konuşmalar.. amerikaya hiç ama hiç uygun değil kesilen sahnede durotan la orgrim gromun derisinin rengiyle dalga geçiyor... bence harika bir görüntü... ama dedim kapitalist sistem film en çok satılmayı düşündüğü yere göre yapılması amerika deri rengi safsatasıyla çalkalanırken tabii sonuç kesinti ,
    ...3. sakat kısım işte Andvin Lotharın - Garona ile yaşadığı aşk felan değil resmen porno görüntüsü 12-16 yaş aralığının kaldıramayacağı nitelikte. Bence ürettikleri bu Garonayı Mendivh e yamalasalar süper olurdu çünkü oyunun ileriki aşamalrında mendivh in çocukları var aha o kadından bu çocuklar derdik

    herkese iyi oyunlar dilerim.




  • Filmde yer alan elflerden biri Lor'themar Theron mu yahu sol göz yarası falan aynı olmuş ama lore'a göre 3.savaşta yara alıyor gözü bilemedim şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkankobek

    Filmde yer alan elflerden biri Lor'themar Theron mu yahu sol göz yarası falan aynı olmuş ama lore'a göre 3.savaşta yara alıyor gözü bilemedim şimdi


    Elflerin tasarimi facia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.