Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni izleyebildim, evreni bilmeyipte filme girdim ve maalesef beğenmedim.

    Sıktı beni film, büyü kısımları ve ork'ların tasarımı çok hoşuma gitti ama gerisi beni etkilemedi.
  • Eleman Warcraft fanı ayağına milleti trolluyor boşuna cevap vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluray çıktı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgsfanboy

    Daha yeni izleyebildim, evreni bilmeyipte filme girdim ve maalesef beğenmedim.

    Sıktı beni film, büyü kısımları ve ork'ların tasarımı çok hoşuma gitti ama gerisi beni etkilemedi.

    Aksiyon falan iyiydi filmde oyuncu seçimleri kötü bence kral pasif kalmış eksiklikler var tabi ama ben de evreni bilmememe rağmen çok beğendim.
  • Filmi ilk defa bugün izledim ve beğendim. Hiç oyununu oynamadım ama film çok karmaşık değildi zaten. Lotr filmlerinden aşina olduğumuz bir evren oluncada gayet zevk aldım. Bana göre film kalite olarak hobbitten iyi ama lotr üçlemesinden iyi diyemem. Fakat potansiyel olarak çok şeyler barındırıyor. Daha iyi oyuncu seçimleri, senaryo ve belki çok iyi bir yönetmenle lotr kadar iyi filmler görebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence travis fimmel role hiç yakışmamış.
    Genel olarak oyunculukları pek beğenmedim.Ama özellikle Travis Fimmel e kıl oldum, vikings vari tavırlar sergiledi.
    Bu şekilde tek bir karaktere bürünüp her yerde onu sergileyen oyuncuları pek sevmem.
    Yinede devam gelir umarım.Bu sefer daha sağlam kadro ile
  • Viking filan bilmem ama Lothar'ı oynayan elemanda gram karizma yok. Bize anlatılan Lotharı düşündüğünüzde karizmanın dibi peşinde milyonları sürükleyecek, sakin dediği dedik bir adam olurdu. Lotharı hapse atabilmek kimin haddine.

    Hikayeyi az çok bilenler 2. savaşta Uther ve Turalyon gibi efsanelerin Lothar'ın yardımcıları olduğunu bilir. Siz şimdi bana Uther'in bu sümsüğün yardımcılığını yapacağına inanmamı mı bekliyorsunuz. Ya da Uther'i öle bir sümsük oyuncudan seçecekler ki Uther gibi bir adamı gram karizmasız gösterecekler.

    Bir diğeri de Khadgar, tamam eğlenceli olmuş bir şey demiyorum ama WOD ile heykeline çimento yetmeyeceğini söylediğimiz adamı o karizmasızlıktan nasıl karizmatik tamamen billurdan oluşan bir büyücüye çevirebilecekler hiç bir fikrim yok.
  • Warcraft evrenini zerre bilmem ama filmden çok keyif aldım. 2 saat boyunca sıkıldığım bir yer hatırlamıyorum. Tek eleştireceğim nokta Lothar'ı oynayan kişiyi beğenmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

    bence travis fimmel role hiç yakışmamış.
    Genel olarak oyunculukları pek beğenmedim.Ama özellikle Travis Fimmel e kıl oldum, vikings vari tavırlar sergiledi.
    Bu şekilde tek bir karaktere bürünüp her yerde onu sergileyen oyuncuları pek sevmem.
    Yinede devam gelir umarım.Bu sefer daha sağlam kadro ile

    Bi bu bi de McConaughey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar filmde khadgarın kullandıgı bi spell vardı fragmandada görüyoruz o yüzden spoiler değil büyüyü kullanırken 'saranor' gibi bişey diyo tam anlayamadım lotharla ilk karşılaştıgında tam söylicekken agzını kapatıyolar hatta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 18 Temmuz 2016; 9:36:27 >
  • Wow'u halen oynamaktayım, mmorpg türünün zamana karşı direnen son türüdür zannımca, kitaplarını okumadım fakat az çok lore a aşinayım. Bunun yanında hs ve hots da oynuyorum. Kısacası Blizzard oyun konusunda tartışılmaz, zaten en iyi oyun firmalarından birisi ve en iyisini yapıyorlar. Filme gelirsek ilk çıktığı hafta izledim ve açıkçası şu an aklımda doğru dürüst bir sahnesi bile kalmadı. Film maalesef vasat. 7.5 puanı bile hakedeceğini düşünmüyorum. Radikal wowcular alınmasınlar ama filmi sadece filmi olsun diye yapmışlar, devamının geleceğini hiç sanmıyorum. Bilemiyorum belkide bu tür filmlerin en iyilerini izledikten sonra sarmıyor olabilir. Filmi hala izlemeyen, büyük umutlarla ve beklentilerle izlemeye gitmeyi düşünenler var ise emin olun yapımcıları bile sizin heveslerinizin onda biri kadar iddia ile yapsalardı belki çok daha izlenmeye değer bir film olabilirdi diye düşünüyorum...




  • Dayanamadım ve Warcraft.2016.1080p.KORSUB.HDRIP.x264.AAC-Garmin adlı sürümü indirip izledim. Biraz abartılı bir renk paleti, ki bence sorun değil, gömülü Korece altyazısı, alıştık ona da, kare atlaması-tutuklanması dışında, ki daha beterlerini izledim bu da sorun edecek düzeyde değil, kalitesi epey iyiydi. Oyununu hiç oynamamış ve LOTR tadındaki filmleri sevmeyen biri olarak -biraz da film kıtlığı içinde olmamdan mütevellit- filmi epey sevdim. Baştan sona CGI ama olsun o renkler ve görseller bana yetti.


    Yalnız Lothar düelloda şu Fel büyüsü ile güçlendirilmiş Ork şefini çok kolay yendi. O biraz garibime gitti.

    Kundaktaki Ork bebeği Go'el'in ırmağa bırakılması olayı da tam bir klasik Yeşil Çam filmi işi olmuş.


    Olayların işleniş hızı fena değildi. Ayarında olmuş. Ne çok hızlı ne çok yavaş. Aynı zamanda istikrarlı olmuş. Yalnız bu filmi yaklaşık bi 3 saat civarında en azında 2,5 saat civarında beklerdim ancak film 2 saat sürdü. Gerçi sıkmadı. Vikings dizisinden tanıdığımız Travis Fimmel oyunculuk kariyerinin en sağlam adımını bu filmle atmış oldu. Gerçekten de yakışmış, filme gitmiş. Filmden epey keyif aldım. Devamının kısa zaman içerisinde gelmesi dileğiyle, diyorum.




  • Warcraft evreniyle hiç bir bilgim yok filmi izledim sadece iyiydi bence.
    Film aynı zamanda Travis Fimmel adına dönüm noktası olabilir. Zaten vikings dizisinden de ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz böyle ilgi gören bir filmde de başrol olarak oynaması bundan sonraki kariyerine olumlu yansıyacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi izledim . warcraft alemini pek bilmem ama film etkileyiciydi,müzikler olsun Ragnar reis yakışmış filme.

    devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.ama kısa sürede yapıp mahvetmesinler seriyi.
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Valla devamını herkes bekliyorda bakalım nolacak :D Taco ben emreeeeeee :D
  • biliyoruz yavrrum seni
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    ismi kullanmıyorum ya pek unutmuşundur diye :D
  • Film 433 milyon dolar hasılat yapmış;bence gelir devam filmi.
  • Film olarak çok başarılı bir film değil ama o kadar kötü yorumları hak etmiyor diye düşünüyorum. Warcraft oyunlarının çoğunu oynamış ve az çok konuya hakim olan biri olarak filmden oldukça keyif aldım. Kullanılan büyüler oyunda, dünyanın coğrafyası az da gösterseler oyundaki gibi. Zaten kısacası her şey oyunlarda ki gibi. Yönetmen zaten sıkı bir Warcraft oyuncusu olduğundan dolayı direk hayranlara yönelik bir film yapmış. Fakat bir çok yeri hızlı geçse de öyle oyunları hiç bilmeyen birinin sıkılacağı bir film değil. Sadece 'he izledik bitti' diyebilirler ama o kadar kötü yorumları tekrar diyorum hak etmiyor. Filmde beni en çok rahatsız eden şeylerden biri adam gibi savaş sahnesi göremedik, yani ortada çok büyük bir savaş dönüyor ama Yüzüklerin Efendisinde ki gibi bize bu büyük savaşın içini göstermiyor sadece küçük çapta geçen kısmına odaklanıyor sanki mahalle kavgasıymış gibi.




  • Devamı gelmez bence. Film harbiden kötüydü.

    Fantastik kurgu hayranıyım ama yinede bu film beni sarmadı.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.