Şimdi Ara

Warblade [tekrar oynayalım !]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
45.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum Meşhur Oyun
    bilmeyenler demo ile başlıyabilir.. (25 bölüm)

    lakin tam sürüm oyanıp kafayı yemek isteyenler burda buluşabiliriz.
    ben tekrar başladım.

    Oyun :http://www.warblade.as/index.asp
    Bağımlılık Yapıyoo, Klavye Bozar, Sinir Yapar...

    Biyerden Alıntı buldum
    tam adını bilmiyorum :S

    quote:


    1) Bonus Bölümler:

    Her 8 bölümde bir, karşınıza bonus bölümler çıkıyor, bunu biliyorsunuz. Olasılıkla bonus levellarda “perfect” yaptığınızda, yani gelen tüm yaratıkları öldürdüğünüzde ekstra puan kazandığınızı da fark etmişsinizdir. Peki, bu ekstra puanların katlanarak çoğaldığından da haberiniz var mıydı? Misal ilk perfect bonus bölümünüz size 10.000 ekstra puan verirken, hemen bir sonraki bonus levelda da perfect yaparsanız 25.000, bir sonrakinde 50.000, sonra sırayla 100.000, 250.000, 500.000, 1.000.000, 2.500.000, 5.000.000 ve 10.000.000 puan kazanıyorsunuz. Yani arka arkaya 10 bonus levelda bütün yaratıkları, bir tanesini bile kaçırmadan öldürürseniz, toplamda 19.435.000 puan toplamış oluyorsunuz. Daha sonra gelecek bonus levellarda da perfect yapmaya devam ederseniz, her birinden 10.000.000 puan toplamaya devam ediyorsunuz.
    Bonus bölümler ile ilgili ikinci bir hile ise şu: 200 level boyunca karşınıza çıkacak tüm bonus levelları perfect yaparak bitirirseniz, daha önce var olmayan bir rütbeye erişebilir hale geliyorsunuz:warblade Champion. warblade Grand Master 3 yıldız rütbesinden sonra topladığınız 7 renkli top sizi warblade champion yapıyor.
    Söylemeliyim ki bu 200 level boyunca bonus levellarda perfect yapmak, hayli zor bir iş. Ama imkansız değil ;)


    2) Meteorstorm:

    Meteor fırtınası, sanırım oyundaki hem en eğlenceli hem de en sinir bozucu bölüm. Azıcık alıştıktan sonra, parkta yürürcesine bitirebiliyorsunuz meteorstorm’u ve 1.000.000 puanı cebinize koyup gidiyorsunuz. Ancak, meteorstorm’un bonusları bununla kalmıyor tabii ki. Meteorstorm’u %91-%97 arası hızla bitirirseniz bir milyon puana ek olarak 1.000$, %98-%100 arası hızla bitirirseniz 5.000.000 puan ve 5.000$, ve en güzeli, elinizi başından sonuna gazdan çekmeden bitirirseniz [evet bu da yapılabiliyor ;)] 10.000.000 puan ve 25.000$ kazanıyorsunuz.
    Meteorstorm’u x5 ile bitirmek tabii ki çok daha eğlenceli sonuçlar veriyor puan bazında. Ayrıca sarhoş modda (drunk mode) meteorstorm bitirirseniz x2 bonus alıyorsunuz. Sarhoş modda %95 ve üzeri hızla bitirirseniz ise “Drunk Driving Award” yani “Sarhoş Sürücü Ödülü” sizi bekliyor. (bu ödüller hakkında daha sonra konuşacağız)


    3) Puan Bonusları:

    Bunlar, bir oyun içinde topladığınız puanlara göre ortaya çıkan ve daha sonraki oyunlarınızı etkileyen bonuslar. “Bir oyun içinde şu kadar puan yaparsan, bundan sonraki oyununa şu özelliklerle başlayacaksın” şeklinde.
    Yapmanız gereken puanlar ve getirileri şöyle:
    5,000,000 - Oyuna 10 Kurşun ile başlarsınız
    7,500,000 - Oyuna başladığınızdaki hızınız üç katına çıkar
    10,000,000 - Oyuna Auto Fire ile başlarsınız
    20,000,000 - Oyuna ikili atış ile başlarsınız
    50,000,000 - Oyuna 1 Zırh ile başlarsınız
    100,000,000 - Oyuna 500$ ile başlarsınız
    250,000,000 - Oyuna 1000$ ile başlarsınız
    500,000,000 - Oyuna 2 Zırh ile başlarsınız
    1,000,000,000 - Oyuna Üçlü atış ile başlarsınız


    4) Toplam Bölüm Sayısı Bonusları:

    Oynadığınız toplam bölüm sayısına (tek oyunda değil, kendi profilinizle tüm zamanlar içinde oynadığınız toplam bölüm sayısı) göre ortaya çıkan bonuslar bunlar.
    1,000 - Auto Fire dükkana girdiğinizde kaybolmaz
    2,500 - Hurry Up gemilerinin attıkları roketler çoğu zaman sizi ıskalar
    5,000 - Mücevher Sayacı (ne olduğuna birazdan değineceğiz) her zaman açık olur
    10,000 - “Tek atış” ikonu oyundan kalkar. Yani artık yanlışlıkla tek atış alamazsınız :)
    15,000 - “İkili atış” ikonu oyundan kalkar.
    20,000 - Mavi Para bonusu hırsız gemiler için hep açık olur (ne olduklarını bilmiyorsanız merak etmeyin birazdan anlatacağım)
    25,000 - “Üçlü atış” ikonu oyundan kalkar
    35,000 - Meteorstormların başında her zaman için bir x2 veya x5 ikonu bulunur
    50,000 - Oyuna dörtlü atış ile başlarsınız
    75,000 - Oyuna Extra Hız & Kurşun ve 1000$ ile başlarsınız
    100,000 - Oyuna kurşun ve hızınız tamamen dolu olarak, cebinizde 5000$ ile başlarsınız.
    Oynanan bölüm sayısını artırmanın bir hilesi, rütbe toplarını (renkli toplar) ters gökkuşağı sırasıyla toplamak. Ana gemilerden ve hurry up gemilerinden düşen topları mor-mavi-yeşil-sarı-turuncu-kırmızı sırasıyla toplarsanız, oynadığınız bölüm sayısına 500 eklenir. Ancak burada bir problem var, bu işi ancak 50 bölümde 1 kez yapabiliyorsunuz, daha fazlasına izin vermiyor oyun.
    NOT: Puan ve toplam bölüm bonuslarını, profilinizde (TAB a basarak ulaşabilirsiniz) bulunan içi dolu ve boş yuvarlak kutucukların üzerine tıklayarak görebilirsiniz. Ama burada da şöyle bir adilik var, yalnızca bir sonraki adımda ulaşacağınız bonusu görebiliyorsunuz.


    5) Gizli Bonuslar:

    Bunlar, oynadığınız bölümler/puanlar ile ilgili olup, profilinizde görünmeyen bonuslardır. İki tane var zaten topu topu:
    a) 100üncü bölümü 200.000.00 puanla geçmek: İlk anda “oha!” dedirtse de, az evvel bahsettiğim mega-meteorstorm ve ard arda perfect bonus levellar ile mümkün olabiliyor. Bunu başardığınızda, sol tarafta en aşağıda, oynadığınız oyun içinde var olan hilelerden kaç tanesini gerçekleştirdiğinizi gösteren gümüş rengi bir “hile sayacı” beliriyor.
    b) Atış yüzdesi bonusları: Attığınızın ne kadarını vurduğunuz ile ilgili bonuslar bunlar da. Oranınıza göre dükkana satın alınabilecek yeni ürünler ekliyor. %70-%80 arasında 10′luk roket seti (5000$), %80-%90 arasında scoop ile yanınıza kattığınız yaratıkların bölüm sonlarında da yanınızda kalmasını sağlayan alien lock (15.000$) ve %90 üzerinde ateş etme hızınızı inanılmaz şekilde artıran super autofire (30.000$) beliriyor. Atış yüzdesi bonuslarını elde etmenin en kolay yolu fire balls ya da laser beam gibi kuvvetli bir silahla tek atışta bir sürü yaratık öldürmek.


    6) Hileler:

    Evet, oyunu aylarca oynanabilir kılan esas bölüme geldik. Oyunda 30 tane ana hile var ve bunların bir kısmı kendiliğinden keşfedilebilse de, büyük çoğunluğu ancak ya tesadüf eseri, ya da “herhalde bu da bir işe yarıyordur” diyerek keşfedilebiliyor. Alternatif olarak, paranız bol geliyorsa dükkandan “game secret” satın alabilirsiniz.
    Bunların bir kısmı “eee niye yapayım ki bunu?” diyeceğiniz şeyler ancak oyundaki tüm hileleri gerçekleştirmek, ileride daha büyük bonuslara ya da oyuna başlarken daha büyük avantajlara sebep oluyor.
    Lafı fazla uzatmadan hemen hile listesine girişiyorum.
    - Scoop ile iki yanınızda yaratıklar varken değdiğiniz diğer yaratıkları ekran dışına fırlatabilirsiniz.
    - Yaratıklar ilk koreografilerini yaparken, yani durmamışlarken hepsini öldürmek ekstra puan veriyor.
    - İkili-üçlü gruplar halinde saldıran yaratıklar arasında en tepedekini öldürürseniz, ekstra puan kazanıyorsunuz.
    - Eğer bonus olarak elinizdeki silahın aynısından düşer ve siz de bunu alırsanız, extra bullet almış gibi olursunuz.
    - Bir leveldaki tüm yaratıkları hiç ateş etmeden (scoop ile) öldürürseniz, 10 lu roket setiniz olur. Eğer halihazırda 50 roketiniz varsa, 50.000$ kazanırsınız. Bunu başarmak için en güzel levellar 2 ve 6ncı levellar.
    - Oyunun başlarında toplayacağınız kurukafalar, iyi bonusların gelme şansını artırıyor. dörtlü atış, xC, para gibi bonusların gelme şansını artırmak için bir iki kurukafa toplamanız yeterli.
    - 3 farklı renk kurukafa (kırmızı-yeşil-mavi) topladığınızda, hızınız 2 katına çıkıyor ve silahınız (eğer daha düşük bir silahsa) super üçlü atışa dönüşüyor.
    - 3 renk kurukafa toplamaya başlamışken, iki tane topladınız ve hangi renkleri aldığınızı unuttuysanız, meteorstorma girin. Arkaplandaki gölgelerin rengi, ihtiyacınız olan kurukafanın renginde olacaktır.
    - 3 tane mavi kurukafa, “mavi para” modunu aktive eder. Mavi para modunda, bütün ‘bölüm sonu canavarları’nın (25 bölümde bir çıkanlar) ve hırsız (money stealer) gemilerin içinden çıkan tüm paraların mavi (200$) olmasını sağlar.
    - 3 tane yeşil kurukafa, meteorstorm’un girişinde her seferinde bir x2 veya x5 bonusu bulunmasını sağlar.
    - 3 tane kırmızı kurukafa, mücevher sayacını aktive edecektir. Mücevher sayacı, o ana kadar oyun içinde kaç tane mücevher topladığınızı gösterir. Bu bilgiye niye ihtiyacım olsun ki diye düşünüyor olabilirsiniz. Şöyle ki:
    - 100 tane mücevher topladığınızda “elmas fırtınası” başlar. Her biri 50.000 - 500.000 puan arasında değere sahip olan büyük elmasları toplayabileceğiniz, düşman bulunmayan, belli bir süre sonunda kendiliğinden biten elmas fırtınası, özellikle puan yapmaya çalışıyorsanız, cennet gibi bir şey.
    - Gem bomb ile tüm yaratıkları mücevherlere çevirdiğinizde, aşağı ok tuşuna basarak düşen mücevherleri kendinize doğru çekebilirsiniz. Özellikle tüm ekrana yayılmış mücevherleri toplamaya çalışırken hayli faydalı. Maalesef para için işe yaramıyor :)
    - Hurry Up gemilerini vurduğunuzda, içinden sadece ihtiyacınız olan renkte bir rütbe topu çıkar (yani halihazırda sahip olduğunuz bir renk gelmez)
    - Hurry Up gemisinin sekizinci geçişinde, para gemisi gelir. Hurry up gemilerinin her geçişlerinde daha fazla roket attıklarını göz önünde bulundurursanız, bu hileyi başarmayı elinizde hiç olmazsa bir lazer, tercihen war plazma varken denemenizi tavsiye ederim. Bunu başarabilmek için, ekranda en azından bir tane yaratık bırakmanız gerekiyor ve hurry up gemisi geçerken yanlışlıkla yaratığı vurmamanız gerekiyor.
    - Rütbe toplarını gökkuşağı sıralamasıyla, yani kırmızı-turuncu-sarı-yeşil-mavi-mor sırasıyla; her birinden yalnızca birer adet toplarsanız super autofire sahibi olursunuz. Dikkat etmek gereken şey, memorystationdan veya dükkandan bilerek ya da yanlışlıkla bir rütbe topu alırsanız, baştan başlamanız gerekir. Yalnızca ana gemilerden ve hurry up gemilerinden düşen rütbe topları için geçerli.
    - Az evvel bahsettim, tekrar söyleyeyim, rütbe toplarını ters gökkuşağı (mor-mavi-yeşil-sarı-turuncu-kırmızı) sırasıyla toplamak oynadığınız bölüm sayısına 500 eklenir.
    - 6 renk rütbe topunu toplamışken dükkanda bir rütbe topu satın alırsanız, puanlarınıza 1.000.000 puan eklenir. Yalnız dikkat, bu hareket aynı zamanda “açık mor” rütbe topunu da ortaya çıkartır.
    - Açık mor rütbe topu, rütbenizi bir aşağıya düşürür. Evet hoş değil ama bu hileyi tamamlamak için gerekli :)
    - Bir oyun içinde memorystation’larda toplam 10 tane kuş (şu kalkanlı gibi duran kartal ikonu) toplamak toplayabileceğiniz toplam parayı 99.999 dan 999.999′a çıkartır.
    - Meteor fırtınasını x2 veya x5 ile bitirmek.
    - Meteor fırtınasını sarhoş (drunk mode) ve %95+ hızla bitirmek.
    - Hiç paranız yokken xC yakalarsanız, zamanınıza 30 saniye eklenir.
    - Harf sırasıyla, memorystation’dan hiç harf almadan EXTRA yazarsanız tüm canlarınız ve zırhlarınız fullenir ve 5.000.000 puan alırsınız. Eğer canlarınız ve zırhlarınız halihazırda tam ise, extradan 1.000.000 puan daha veriyor.
    - Harf sırasıyla, memorystation’dan hiç harf almadan ARTXE yazarsanız tüm canlarınız ve zırhlarınız fullenir ve 5.000.000 puan alırsınız. Eğer canlarınız ve zırhlarınız halihazırda tam ise, extradan 1.000.000 puan daha veriyor.
    - Hız/Kurşun veya Zamanınız tamamen doluyken extra bullet/speed/time almak 25.000 puan verir.
    - 100. Level’ı 200.000.000 puanla geçmek
    - 1000 mücevher toplamak Super Diamond Drop’a girmenizi sağlar. Bu super gem drop şahane bir şey, üç çeşit elmas var ve puanları şöyle: Kırmızı - 1.000.000, Mor - 5.000.000, Yeşil, 10.000.000 Ama 1000 mücevher toplamak maalesef sesi uzaktan hoş gelen davul misali bir şey, hayli zor.
    - 24 bonus levelı arka arkaya perfect yaparak geçmek warblade champion rütbesini aktive edin.
    - Warblade champion olmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 17 Ağustos 2008; 23:00:11 >







  • Ben bi ara bu oyunu ne biçim oynardım yaww anılarım canlandı
  • Bendeki Warblade 100 LvL'da bitiyor. Demo değil ama bitiyor anlayabilmiş değilim. Birisi bana oyunun setup'ı hakkında PM'den yardımcı olabilir mi?
  • 8 milyar yapan var. sitesinde rekorlar kısmında.
    0000 şekilnde yeni sürümü ? ilk yazıdaki ileri uygulayın çok ciddi fark oluyoo.
    25. bölümden sonra kazık gibi yaratıkımsı şeyler geliyoo :) özel efekler felan var...

    ama tam sürümde.
    ben daha uygulamaya başlamadım...
    8 milyon yaptım normalde sonra malum.
    oyunda kayıt etme ve kaldığın yerden başlama varmış...
    profil açıp o şekilde başlanılıyor ve F1 ile shopta kayıt ediliyoo.
    ama 100. bölümden sonra felan dediler test etmedim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibraxi

    8 milyar yapan var. sitesinde rekorlar kısmında.
    0000 şekilnde yeni sürümü ? ilk yazıdaki ileri uygulayın çok ciddi fark oluyoo.
    25. bölümden sonra kazık gibi yaratıkımsı şeyler geliyoo :) özel efekler felan var...

    ama tam sürümde.
    ben daha uygulamaya başlamadım...
    8 milyon yaptım normalde sonra malum.
    oyunda kayıt etme ve kaldığın yerden başlama varmış...
    profil açıp o şekilde başlanılıyor ve F1 ile shopta kayıt ediliyoo.
    ama 100. bölümden sonra felan dediler test etmedim...

    onlar baya abartmış
  • selamlar ben bu oyunu 4 ay once gordum v oynuorum valla arkadasın yazdıgı alıntılar doru yanlız sunu yazmamıslar o alıntı da : meteor strom a gırdıgın zman aldıgın mucevherler normalde alınan ların 5 katı yazıor sayaca v bırde eslesme bolumunde kılerde 2 katı olarak gecıor sayaca..8 mılyar yapmıslar dıorsunuz dorudur bende yazptım :D 2247 cı levelde bu rakama ulastım ama sora bılgısayarım donunca reset atmak zornda kaldım.ama su bır gercek kı oyun a bır kere basladın mı sureklı oynamak sıtıorsun bagınlılık yapıor yanıı.....
  • slm

    kardeş drung mod nasıl oluyor bide memory stationda 10 tane kartal ikonu ne demek? paramı 99999 yapabiliyom enfazla ya yardım !!!
  • ben full version normalde 52 milyon rekor kırdım oyunda 86.yım
  • Ya arkadaşlar oyunda ( full versiyon ) kaydedip kaldığın yerden devam nasıl oluyor. Shop'ta kaydetme var evet ama kaldığım yerden devam yok. Daha doğrusu kaldığım yerden devam ediyorum ama bütün canlarım gittiğinde son kaldığım yerden başlayamıyorum. Bunu nasıl yapıyoruz. bir türlü beceremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgarayan

    ben full version normalde 52 milyon rekor kırdım oyunda 86.yım


    kaç saat sürdü oha yavv
  • oyun ile ilgili bilgi arıyordum seneler sonra, kendi açtığım topici buldum.
    unutmuştum oysaki bunu..

    12177 kişi bakmış vaybe...
  • Up faydalı bilgiler
  • meteora girerken z tuşuna basın ayağınızı gazdan çekmeyin şifre budur ....
  • gondol73 şu z tuşu mevzuunu açar mısın biraz.Dediğini yaptım olmuyor.Tam olarak nasıl yapılıyor.Eksik bilgi vermişsin herhalde.meteora girmeden mi girdikten sonra mı z ye basıyoruz.Ve basılı tutuyor muyuz?Doğru diyorsan şimdiden sağol.
  • Arkadaşlar ben bu oyunun eski bağımlılarındanım ancak bir türlü indiremiyorum tekrar tamamını ücretsiz indirebileceğim bir link yollar mısınız lütfen mail adresime? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkürler! halucar_@hotmail.com
  • arkadaşlar puan değil de para nasıl yapılıyor onu kimse anlatmamış. bilen varsa mail adresime yazabilir mi:zinco5252@gmail.com
  • kaç senelik konuyu canlandırayım=) varmıdır bu oyunun full versiyonunu bulabileceğim bir yer ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eto35

    kaç senelik konuyu canlandırayım=) varmıdır bu oyunun full versiyonunu bulabileceğim bir yer ?

    Bende var hala daha oynuyorum canım sıkıldıkça.
  • full versiyonu olan varmı elinde ve pizza traineri olan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.