Şimdi Ara

W980 Sorun Çıktı. Arkadaşlar Bakarsanız.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 2 haftadır kullandığım w980 telefonumdan gayet memnundum. Bana W705 getirilecek olmasından forumda satışa bile çıkardım. Ancak cumartesi günü telefonla müzik dinledikten sonra cebime koydum bir süre sonra cebimden (pantolonun ön cebi) çıkardığımda kapağını açtım ki ekran bembeyaz ve tüm tuş ışıklarıda yanıyor bir halde buldum. Tuşlara filan bastım etki yok biraz bekledim ısındığını fark ettim. SOnra bataryasını söktüm bir süre sonra tekrar bataryayı telefona takıp telefonu açtım. Ancak her iki ekranı da bembeyaz ve yine tüm tuş ışıkları yanmaya başladı. Kısacası telefonun tüm lambaları yanıyor ama ekrana birşey gelmiyordu. Yazılımsal bi,r hatadır diye telefonu güncelleyeyim dedim. BAktım update servis zaten son yazılım yüklü günceleme gerekli değil dedi. Yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim. Batarya ısındı diye şüpheleniyorum bataryada ama deneyecek başka batarya yok.







  • fabrika ayarlarını deneyin.ben daha once kapaklı w710 kullanmıştım aynı sorunla karşılaştım telefon bembayaz ekran çıkıyordu.Teknik servise verdim onlarda da yaptılar ama ilerde sorun oldu yine.bence SE dan kapaklı tel alınmaz...
  • Son sürüm zaten yüklü dediğinde yoksayıp tekrar yükleyebiliyorsunuz. Yani son yazılım var demesine aldırmayıp tekrar yükleyin. Eğer olmazsa garantiden başka çare yok diyeceğim ama garantide yok sanırım. En iyisi "yetkili" servilerden birine göstermek.
  • Evet eski sürümde yoksayıp yükle vardı ama yeni sürümde yok :( Mecbur servise vereceğim ama çok fiyat çıkarırlar diye korkuyorum
    quote:

    Orjinalden alıntı: AurorAbeam

    Son sürüm zaten yüklü dediğinde yoksayıp tekrar yükleyebiliyorsunuz. Yani son yazılım var demesine aldırmayıp tekrar yükleyin. Eğer olmazsa garantiden başka çare yok diyeceğim ama garantide yok sanırım. En iyisi "yetkili" servilerden birine göstermek.
  • Bence bu sorun SE nun kapaklı telefonlarına mahsus bir şey ...... Kapaklı ilerde sorun olur çünkü farkına varmadan hızlı kapattığımız için tele kimblir ne oluyor..
  • Ah bir bilsen nasıl nazikçe kapattığımı :) Gerçektende çok dikkat ediyordum
    quote:

    Orjinalden alıntı: nurixY

    Bence bu sorun SE nun kapaklı telefonlarına mahsus bir şey ...... Kapaklı ilerde sorun olur çünkü farkına varmadan hızlı kapattığımız için tele kimblir ne oluyor..





  • Sony nin kendi programlarından başka update programları yok mu o telefon için ? mesela k530 için XS+++,Setool gibi onda da yok mu ?
  • Arkadaşım sorun büyük ihtimalle yazılımsal. Sen kendi sürümüne ait MAİN dosyasını netten bulup indir sonra A2 uploader RWF ile telefona at düzelir.
  • Bende yazılımsal olabileceğini düşündüm. DAha önce w700 vardı ona xs++ ile atıyordum ama ufak bir araştırma yaptım w980 ile ilgili birşey ulamadım :(
  • quote:

    esram30

    Bende yazılımsal olabileceğini düşündüm. DAha önce w700 vardı ona xs++ ile atıyordum ama ufak bir araştırma yaptım w980 ile ilgili birşey ulamadım :(


    Arkadaş senin telefonun sürümü ne bilmiyorum ama sana bir adres vereyim orda W980 e ait main ve fs dosyaları mevcut. Sen ordan kendi sürümüne ait maini indirip A2 uploader RWF ile telefonuna atarsan sorunun çözülür.

    http://topse.ru/firmwares/R/

    kullanıcı adı: hendee

    şifre: hendee

    kolay gelsin.




  • arkadaşım yardım için tşkler ama siteden indiremedim bir hata veriyor analamadım
    quote:

    Orjinalden alıntı: tolyo


    quote:

    esram30

    Bende yazılımsal olabileceğini düşündüm. DAha önce w700 vardı ona xs++ ile atıyordum ama ufak bir araştırma yaptım w980 ile ilgili birşey ulamadım :(


    Arkadaş senin telefonun sürümü ne bilmiyorum ama sana bir adres vereyim orda W980 e ait main ve fs dosyaları mevcut. Sen ordan kendi sürümüne ait maini indirip A2 uploader RWF ile telefonuna atarsan sorunun çözülür.

    http://topse.ru/firmwares/R/

    kullanıcı adı: hendee

    şifre: hendee

    kolay gelsin.




  • quote:

    esram30

    arkadaşım yardım için tşkler ama siteden indiremedim bir hata veriyor analamadım




    kardeş indiremedim diyosun başka bişey demiyosun! zorlamı yardım edeyim anlamadım ki!

    telefonunun sürümünü yine yazmamışsın ben şimdi kendim indirip senin için rapid euplload edeeyim desem hangi sürümme göre indirecem? Ayrıca hata filan vermemsi lazım eğer kulanıcı adı ve şifre olmadıysa bide şunları dene.

    kul. adı: karizmaugur1

    şifre: 123456
  • kusura bakma özür dilerim evet hata verdi ve anlamıyorum maluk rusça ben bi uğraşayım çok çok çok teşekkür ederim. sürüm en son idi onu biliyom gerisini hatırlamıyorum.
  • özür dilemene gerek yok kardeş sadece benim kadar sende uğraş diyorum.

    Telefonu A2 uploader RWF ye identfy butonuna basıp bağlarsan sürümünü sol tarafta görürsün. Tabi A2 uploader RWF nin telefonunu tanıması için usb flash driverı kurman gerekir kurduysan sorun yok.
  • evet bastım cıd:049 yazıyor ama burdakilerin hepsi cid 52 nasıl olacak. şimdi hangisnin uygun olduğu konusunda yardım istesem :)

    PHONE STATE: "DEVELOPER"
    FLASH CID: 0049
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:0 IMEI:----------------- CERT:BROWN

    Model:W980
    MAPP CXC article: R3DA026 prg12041254_GENERIC_MD
    MAPP CXC version: R3DA026
    Language Package:C-ASIA
    CDA article: 1206-5079
    CDA version: R12A
    Default article: 1204-1255
    Default version: R3DA026

    Operator: 000-00

    Elapsed:11 secs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esram30 -- 26 Mayıs 2009; 16:28:17 >
  • Bu iyi olmadı. Cid49 a cid52 atılırmı bilmiyorum ama senin sürümden sonra bi sürüm daha çıkmış baksana SEUS la güncelleme yapması lazım! İstersen update servisin son sürümünü indirip dene. Olmazsa telefonun zaten açılmıyo bence cid52 main ve fs yi indir at telefona belki oluyordur tam bilmiyorum.(FS yi c-asia olanı indireceksin!)
    Yanlız main ve fs yi atmadan önce telefonunu A2 uploader RWF ye bağla custom klasörünü ve tpa/preset/system/language adresindeki LNG dosyalarını yedekle çünkü main ve fs yi atınca telefonun türkçe dili gider onun için main ve fs yi attıktan sonra telefonu hiç açmadan yedeklediğin custom ve LNG leri yerlerine atıp öyle açarsın telefonu. Şimdilik başka çare gözükmüyo.
    Yedek alamyı biliyorsundur heralde. Yedek alacağın şeye sağ tıklyıp READ dediğinde yedekler. Aldığın yedekleri de A2 uploader RWF klasörnde ph_out isimli klasörde saklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 26 Mayıs 2009; 17:48:18 >




  • Valla ne yapacam bilmiyrum. update servis zaten son sürüm yüklü gerek yok diyor. yeni sürümde yoksayıp yinede yükle seçeneği yok. ben bu cid 49 u nasl cid 52 yapabilim of allahım ya senşde rahatsız diyorum kardeşim kusura bakma ya. ama cid 52 yapmayı bilsem tamadır. son çare teknik servise göndereceğim ama. şimdi anlamadığım proghrm teli grüyor ve update service de görüyor ama açımıyor. valla cid 52 yi araştırmam lazım anlaşılan..
  • Elimde update servisin eski bir sürümü var senin için update edeyimistersen yenisini silip bunu kur belki bunda devam etme seçeeği vardır. sürüm 2.8.5.12
    update edince linkini veririm indirirsin.
  • Onu da denedim programı başlatırken kendisini otomatikmen yenisğrğme güncelliyor.Ya neden değiştidilerki update servisi ya offf.teşekür ederim ilgin için
  • Nasıl denedin bilmiyorum ama istersen bi daha dene. programı kaldırırken c/ de program files ta sonyericsson klasöründe update servis klasörü vardır onuda silerek bir daha dene bence. upload ettim buyur.

    http://rapid-share.com/files/237460167/Update_Service_Setup-2.8.5.12.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

    Ama bu da olmazsa bence servise yollamadan cid52 main ve fs yi atmanı tavsiye ederim nasılsa servise yollamayı düşünüyosun birşey değişmez yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.