Şimdi Ara

W850'i 599 YTL...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Net olarak ne demek istemişler acaba
    Bişe anlamadım.!
  • Arkadaşım ben açıkça anlattım ama daha da açayım. Şimdi sen her ay 30YTL lik konuşuyorsun değil mi?

    He işte adamlar diyor ki sen madem ortalama 30YTL lik görüşme yapıyorsun, gel bize sana telefonu yarı fiyatına verelim, ama bize bu 30YTL yi garanti et.

    Yani sen normal, her ay görüşmeni yapıyorsun, tutar konuşman 30YTL nin altında ise bile 30 YTL fatura geliyor. Ama eğer 30YTL den fazla konuşursan gene sabit ücrete ek olarak dakika ücreti ödüyorsun.

    Aynı kotalı ADSL deki gibi işte. Sen 1GB ta kota kullansan, 3GB ta kota kullansan 29YTL ödüyorsun, ama kotayı aşan her MB için ek ücret ödüyorsun. İşte burada da senden 30YTL yi her ay peşinen alıyorlar, ama 30YTL yi geçen görüşmeler için dakika ücreti ödüyorsun. Mesela dakika ücreti, sallayalım 1YTL olsun, sen her ay 30 dakika altında konuşma yapar ve 30YTL ni ödersin ama o ay 40 dakika konuştu isen 40YTL ödersin (Yani sanıldığı gibi 70YTL değil.). Kısacası bu kampanya aslında çok avantajlı, tabi konuşan için. Sen zaten her ay 30dakika konuşuyorsun, e adamlar dadiyor ki gel madem bu kadar konuşuyorsun, gel bize bu böyle 1-2 yıl devam edecek diye kağıt imzala telefonu yarı fiyatına verelim sana. Olay bundan ibaret.

    Unutmadan verdiğim 30YTL gerçek rakam değildir sabit ücretin ne kadar olduğu hakkında bir bilgim yok ama yurt dışında oldukça fazla sayıda insanı bu kampanya ile telefon sahibi yapacak kadar uygun. Ama tekrar edeyim bu kampanya telefonu kullananlar için yararlı.

    Tabi şu an tam oturmadı sistem. Fiyatlar çok daha düşecek sabit ücretlerde öyle. Turkcell in kampanyası vardı ama adamlar senden her ay o telefondan bir tane alacak kadar görüşme yapmanı istiyordu.

    Bu arada şu an bu telefonlar tüm hatlara uyumlu olmalı ancak ilerleyen zamanlarda özel firmware li diğer hatlara kilitli modeller sunulacaktır karşımıza. Tabi fiyatları da düşecek.

    Ya da şu şekilde anlatayım (Halkımız bedava diyince hemen dalıyor ve bir çok kişi kandırılıyor.)

    Sen gel bu telefonu KVK ya da .... pazarlama dan alma bizden al, her ay 30 dakika konuşma bedava olsun. (30 dakika sabit ücretin 30YTL ve dakika ücretinin de 1YTL olduğu hesab edilerek alınmıştır gerçek değerler oldukça farklı tabiki) Eğer bu şekilde düşünür isek sen telefonu 1300YTL ye almış ama karşılığında 2 yıl boyunca 30 dakika bedava konuşma hakkı kazanmış olursun. Tabi gerçek rakamlar olsa daha açıklayıcı olunurdu.

    Bu arada ben vadafone almayı düşünmüyorum. Gidip Telsim hattımı kapattıracağım ve Avea alacağım.




  • Vodafone nun sozlesmeyle kendi verdigi daha dogrusu sattigi bu tur cihazlar simkilitlidir ve vodafone disindaki operatorlerin sim kartini kabul etmez.En azindan yurt disinda bu durum boyle.Sonucta babasinin hayrina vermiyor o fiyata, maksat seni 2 sene boyunca kendisine baglamak.Turkiyede bu tur sozlesmeyle telefon almak cogu kimse icin suan,""astari yuzunden pahaliya gelir"" hesabi gibi birsey olur.
    quote:

    Orjinalden alıntı: hat_seven

    Peki bu telefonu aldığımızda içinde turkcell veya avea hat kullanabiliyor muyuz?
  • Mesela operatorler adina sozlesmeyle telefon pazarlayan,yurt disindaki bir siteden suan W850i alacaksiniz ve bir senelik sozlesmeyle vodafone nun ayda 17,5€ luk tarifesini sectiniz siparisi verdiniz.12 ay boyunca her ay 17,5€ odemenin yaninda,sizden cihaz bedeli olarak bir defaya mahsus pesin 259€ odemeniz istenir.Eger 2 senelik bir sozlesme yaptiginiz takdirde 24 ay boyunca her ay 17,5€ nun yaninda cihaz bedeli olarak 132€ odersiniz.
     W850'i 599 YTL...!

    Aylik 17,5€ karsiliginda 100 dakika bedava konusmaniz vardir.Aylik odemeleri yuksek secerseniz hem aylik bedava konusma surenizde artar hemde daha az cihaz bedeli odersiniz.
    Bunun yaninda aylik odenen tutar yukseldikce,size verilen bedava konusmalar bittigi zaman ekstra konustugunuz takdirde dakika ucretlendirmeside daha uygun olur.


     W850'i 599 YTL...!



    Her nekadar tam olarak Turkiyede bu sekil olmasada fikir vermesi acisindan buna benzer olacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Nisan 2007; 19:55:28 >




  • resmen adam gazıklıyolar. onun yerine bari telefonu bedava verinsinlerde daha cok musteri bulurlar.
  • 3 ayda bir 100 kontor yükleyene ne veriyolar


    tabiki hava veriyolardır




  • Vodafon yanlış ata oynuyor, w850i için bu fiyat bence yüksek çünkü SE'yi bilenler kilitsiz sıfır cihaz fiyatının birkaç ay sonra 599 ytl'nin altına ineceğini bilir, ne diye kendini riske etsin ki? Almanya'da Deutsche Telekom falan buna benzer tarifelerle 2 sene süreyle bağladığı adamlara telefonu 1€ gibi fiyatlara veriyordu mesela...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.