Şimdi Ara

W800i Sorunları ve Cevapları (W800i Devamı..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    Lütfen kusuruma bakmayın,ancak topic'in günlerdir ayrılmadığını ve aradığımızı bulamadığımızın bizim için zorluk çıkarmaya başladığını fark ettim.W800i 'ciler olarak teknik sorunlarınızı bu topic üzerinden paylaşmaya devam etmenizi rica ediyorum.
    1-Telefonumda yaşadığım şuan data kablosunu bağladığımda telefonumu bir arabirim olarak görme problemi bulunuyor.Pc Suite kurdum,Disc2Phone kurdum her ikisinde de telefona data kablosu ile herhangi birşey atamıyorum,görmüyor.Bu sorunun kaynağı ne olabilir.
    2-Mp3 leri atarken problem yaşanırsa ki genelde bunun farkına varmıyorsunuz,telefon Walkman modundan girerek müzik dinlemeye çalıştığınızda kapanıp açılıyor.
    3-En güncel versiyon şu an için R1BC002
    4-swf temalarını w800i 'ye yüklemek için farklı bir program mı kullanıyoruz?

    Umarım kilitlenmez,buradan takip etmemiz daha doğru,hiç kimse hiç bir şey bulamıyor artık.400 küsür sayfa olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike -- 26 Ocak 2007; 0:22:05 >







  • Data kablosunu ve CD yi çöpe at MP3 lerini kardreader ile yükle...Telefonu hangi versiyonla almışsan onunla kullan versiyon yenileme..Tema falan yükleme..Sorun falan çıkarmaz
  • Kartın içinde yer alan tüm datayı uçurdum,3-4 tane mp3 attım sıfırdan.Sorunsuz kapanmadan çalıştı.Sanırım mp3'lerde sorun vardı.Geriye kaldı data kablosu ile bağlantının neden sorunlu olduğuna,bu telefona tema,mp3 vs yüklemeyecek olsa idik kimse sony ericsson'u tercih etmezdi,madem bu kadar güzel ses verdiği söyleniyor,test edelim.Ayrıca swf temalar çok harika,onu bu telefona atabiliyor muyuz aydınlatırsanız sevinirim.
  • Tüm driver'larını cd'sinden /USB klasörü altından tanıttığımda,artık Disc2phone'da çalışıyor,removable disk olarak da görüyor.Böylece Pc Suite'e ihtiyaç kalmıyor.
    Son sorun olarak swf uzantılı temaları nasıl yükleriz bu telefona?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.