Şimdi Ara

W211 direksiyon sertliği ? (satın almak için araç baktım sorularım var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ikinci el bir w211 almaya niyetlendim bir tanıdıktan. Bugün aracı test ettim sürdüm fakat içime sinmedi. Başka bir araç bakacağım fakat birkaç sorum olacak. Araç 2004 model e220 cdi elegance otomatik idi. 340 000 km de, fiyatı bütçeme uygun geldiği için bir inceleyeyim dedim. (yurtdışındayım 4500 euro fiyat verdi)

    Test ettiğim araçta direksiyon çok sertti.Herhangi bir arıza göstermiyor ama önceki aracım sert diye tabir edilen benzinli hyundai getz'ti ve direksiyon ondan bariz ağır. En son 2009 fiesta kullanmıştım ondan da bariz şekilde ağır geldi.
    Bu w211 için normal mi?

    İkinci sorum yakıt tüketimi. Yol bilgisayarında aracı son çalıştırdığından beri gösterilen bilgiler kısmını açtım ve 90km sabit hızda bir müddet kullandım fakat yakıt tüketimi 9 litre civarından aşağı düşmedi ve o yakıt tüketimi bilgisi saniyelik olarak değişmiyor birkaç dakikada bir değişiyor. Bu aracın 90km sabit hızda en fazla 6 litre görmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Sinyal kolu sert ve sinyal verirken cruise kontrol çubuğu yerinden epey oynuyordu.

    Aracın frenlerini yenilemişler ama yol bilgisayarında brake wear hatası veriyor ve turuncu motor arızası ışığı yanıyordu. motor arıza ışığının o hata yüzünden yandığını söyledi fakat bana alakasız gibi geldi. Serviste bilgisyara bağlayıp hataların temzilenmesi gerektiğini söyledi.

    Aracın yürüründe motorunda şasisinde bir sıkıntı görmedim ama soğudum , servise kadar gitmeye zahmet etmeden aracı geri verdim. Biraz daha para biriktirip başka bir araç bakacağım sanırım.

    W211 bakarken ilk etapta nelerine dikkat etmeliyim?

    ve Avantgarde paketler görünüm olarak daha çok hoşuma gidiyor fakat elegance'a göre konfor eksikliği var diyorlar, sizce göz ardı edip avantgarde mi baksam ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut McAlew -- 19 Aralık 2015; 19:25:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.