Şimdi Ara

VW(VOSVOS) LARDA L - S VE BİG NE ANLAMA GELİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar VOSVOS Almaya karar verdim ama çok detaylı bilgim yok modeller hakkında, kendi çapımda internet üzerinde araştırma yaptım ama fazla bilgi bulamadım sadece 1974 den sonrası birezilya yapımı oldugu 13003 -1302 S - L - BİG KABA TASLAK Anlayacgımız şekilde yüzeysel bilgi verebilirmiyiz ..

    Yaaa neyapıcan tosbayı şu modeli al şeklinde yorum yapmazsak sevinirim... ALICAM hastasıyım çok istiyorum zamanında vardı babamdan kalma bi hastalık ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 15 Temmuz 2011; 16:20:39 >



  • bigler 1303 s olarak da geçiyor.. içinde ahşap kaplaması ve değişik tipte koltukları oluyor. l ise lüks anlamına geliyor donanım farklılıkları oluyor. 1303 lerin torpidoları plastiktir dört kollu direksiyonu vardır ve bombe camdır. daha klasik bir şey istiyorsanız düz camlara bakın:) bu soruyu vosvos forumlarına sorarsanız daa çok yardım alabilirsiniz:) iki tane kaliteli vosvos forumu var googledan zaten ulaşırsınız kolavca:)
  • Evet arkadaşım faydası oldu, aklımdaki bombecamlı . vosvos formlara üye oldum pek bişey bulamadım sadece bir iki kişi big hakkında olumsuz şeyler yazmıştı olumsuz derken big serileri encok aranan ve istenen oldugu için sahte si oluyormuş yanı normal vosvosu biraz degiştirip big diye satıyorlarmış birde yine yeni vosvoscular hep big istedikleri için . haşatı çıkmış çok el degiştirmiş enkaba tabirle cırkı çıkmış bir şekilde ortada dönüyorlarmış çok el degişmiş anlamnda . bunları okuyunca pek big hevesim kalmadı . 1974 sonrası birezilya yapımı mı alsam hani fazla tutulmuyor fazla göz önunde olmuyor hani fazla haşatı çıkmamış olurgibime geliyor nedersiniz . iyi bir fikir olabilirmi.. yoksa 1974 ü gecmemek mi daha iyi . yani alman ve birezilya yapımı vosvos arasında daglar kadar kalite farkı varmıdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 15 Temmuz 2011; 16:41:08 >
  • Yillarca ikinci arac olarak 75 model woswosa bindik brezilya yapimi 1.6 big serisiydi arac bi kere cok seri 1.6motor oldugu icin ancak tofas kadar yakiyordu o zamanlar...
    Almana binmedigim icin kiyas yapamiorum ama bizim arac malzeme kalitesi olarak gayet iyiydi anlayan tamirciniz warsa tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire45 -- 15 Temmuz 2011; 16:54:38 >
  • quote:

    gto Tarih 15 Temmuz 2011; 16:17:48
    bigler 1303 s olarak da geçiyor.. içinde ahşap kaplaması ve değişik tipte koltukları oluyor. l ise lüks anlamına geliyor donanım farklılıkları oluyor. 1303 lerin torpidoları plastiktir dört kollu direksiyonu vardır ve bombe camdır. daha klasik bir şey istiyorsanız düz camlara bakın:) bu soruyu vosvos forumlarına sorarsanız daa çok yardım alabilirsiniz:) iki tane kaliteli vosvos forumu var googledan zaten ulaşırsınız kolavca:)

    evet birde usta olayı var vw servisleri anlamıyor yeni nesilustalar sonucta . banada birezilya arasında bir fark olmaz gibi geliyor ama tabi kendi fikrimce kendi aklımca bakıyorum olaya, hani nesi farklı olur kii diyor biryanım . ama bilgim yok fikrimde olamaztabiki oyüzden buradaki arkaşların görüsüne , fikirlerine ve bilgilerine sunuyorum .. faydalı da olucagına inanıyorum..




  • pek bir bilgi bulamadım dediğin hangi forum bilemiyorum ama vosvosturk.com'a üye olup arama kısmını kullanırsan vosvoslar hakkında envai çeşit bilgiyi elde edersin.

    ayrıca l,s,big ayrımına takılmadan yürürü düzgün, cürüğü olmayan bir vos bulmak önemli. arada sadece nüanslar var, hastası onları da ekliyor kimi zaman (salyangoz fan, big koltuklar ve big etli direksiyon gibi).

    piyasadaki big diye satılan vosların çoğu da big değildir. halkımızdaki "ooo big iyidir ya big olsun" gibi saçma sapan düşünceler yüzünden bundan nemalananlar oluyor malesef.
  • quote:

    pek bir bilgi bulamadım dediğin hangi forum bilemiyorum ama vosvosturk.com'a üye olup arama kısmını kullanırsan vosvoslar hakkında envai çeşit bilgiyi elde edersin.

    ayrıca l,s,big ayrımına takılmadan yürürü düzgün, cürüğü olmayan bir vos bulmak önemli. arada sadece nüanslar var, hastası onları da ekliyor kimi zaman (salyangoz fan, big koltuklar ve big etli direksiyon gibi).

    piyasadaki big diye satılan vosların çoğu da big değildir. halkımızdaki "ooo big iyidir ya big olsun" gibi saçma sapan düşünceler yüzünden bundan nemalananlar oluyor malesef.


    evet gto nikli arkadaş L-S modellerinin sadece iç dizayn farkı varmış .bende Dediginiz gibi L-S big olayına girmiycem , buna takılmıycam. vovostürk girdim ama istedigim bilgilere ulaşamadım . bu konuyu bugün oradada açtım bakalım ne gibi bilgiler elde edicez .Alman ve birezilya yapımı arasındaki fark sorusunu yine oradada sorma ihtiyacı duydum . bekleyip kullanıcı yorumlarını alıcaz ve yine bu ortamdada paylaşıcam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 18 Temmuz 2011; 14:37:49 >




  • bu woswoslara fordescort motoru takılıyormuş bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.