Şimdi Ara

VW TIGUAN 1.4 TSI LOUNGE - HYUNDAI TUCSON 1.6 TGDI ELITE ...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bildiğim kadarıyla Hyundai'nin çift kavramalı şanzımanı henüz çok yeni.Dsg veya türevleri ile dayanıklılık veya kronik sorunları olup olmadığını karşılaştırmak için erken diye düşünüyorum.Otopark sitesinin testinde izlediğin Hyundai Tucson testinde hafif zorlamada dahi ısındı diye uyarı verdiğini görünce şimdilik pek ümidim yok açıkcası.

    Bana kalırsa tek ve çift kavramalı yarı otomatikler istanbul gibi bazen 10km yi 1-1.5 saatte gittiğimiz trafiklerdeki sık dur kalk ya da hafif arazi için yeterince sağlam değil.Bunların yapısı hız kazanmak ancak bunu yaparken sağlamlıktan taviz veriyorsa kimse kusura bakmasın teknoloji vs. diye övemem.Tork konvertörlülerin mazisi çok ve günümüzde de oldukça geliştirilmiş bkz aisin 6 ileri, zf 8 ileri.Firmaların amacı sık kavrama değiştirip servise uğratmak ve bilmem şu kadar msde vites değiştiriyor diye övünmek değilse ki pistte değiliz trafikte geçiyor ömrümüz, tork konvertörü üzerinde geliştirme yapmalılar diye düşünüyorum.




  • felakettin kullanıcısına yanıt
    Ortalama hizimi hatirlamiyorum ama cok fazla trafige takilmamistim ama yokusu dik yerlerden gidip geliyorum. Uzun sureli ortalamam ise 8.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.